icon

Minulosť

21. dec 2021

Pytam sa tych ktore ste nieco podobne zazili, skusim len v skratke. Pred 10rokmi som spoznala muza ( vtedy bol este chlapec 22rocny) , ja 20rocna. Mala som velmi zle obdobie v zivote co vela dievcat v tomto veku nema a neostal mi okrem mojich rodicov nikto. Nepoznala som sa s nim osobne,len cez skype, denne sme si volavali cez video. Dlhodobo...Pomahala som mu ucit sa poriadne Slovensky ( je z inej krajiny a studoval tu medicinu) a mne to na oplatku pomohlo dostat sa z najtazsich chvil. Bol moj velmi dobry priatel a mala som ho moc rada . Neskor nastali opät problemy ( u mna ) a my sme uz v kontakte viac neboli. Preslo 10 rokov . On vystudoval a este stale je na Slovensku ( v inom meste) a ja som vydata , mam aj dieta . Vcera mi ale neviem akym zazrakom Len tak,zobrazilo jeho profil na fb hoc som ho nikdy nevyhladavala. Neviem ci ukazalo aj jemu mna, ale prisla mi od neho sprava. Trochu sme si pisali.. akoby tych 10 rokov ani nebolo a rozumeli sme si ako predtym. Priznal sa mi ze hoc by nemal kedze som vydata, ze ma miloval no nepovedal mi to lebo bol mlady . Ja som si uvedomila ze som ho milovala tiez. Ano, napriek tomu ze sme sa nestretli,len videli a rozpravali. Ze bol tu pre mna ked som to potrebovala. Napisal mi aj ze zo Slovenska asi odchadza, zaciatkom roka. Som velmi smutna, asi sa potrebujem vyplakat. Svojho muza si vazim, nikdy by som mu neublizila ale neviem ovplivnit to, ako ma mrzi ze mi o tom celom ako ma miluje nikdy nepovedal a teraz uz nikdy ani nepovie lebo pravdepodobne odide.
Co je najlepsie spravit aby som na to viac nemyslela ? Prestat s nim uplne konverzovat ako po cele roly? Bude to najlepsie ? Alebo sa s nim konecne raz stretnut a zistit ze nazivo tie motyliky v bruchu niesu ? Skor sa bojim opaku

panelacikova
21. dec 2021

no tak o ňom povedz mužovi, akým obdobím si si kedysi prechádzala atď. povedz mu to tak, ako si to popísala tu. povedz mu, že sa ti ozval a že by si bola rada, keby ste sa stretli všetci spolu, ak nemá muž nič proti. že ich zoznámiš a prehodíte so starým známym (tvojím) pár viet....

autor
21. dec 2021

@acrobaleno ake sceny ? Co som spravila. Ze neviem ci sa s nim stretnut a porozpravat sa po rokoch ? To je scena ?

autor
21. dec 2021

@panelacikova manzelovi som o nom povedala, mozno mu to navrhnem

panelacikova
21. dec 2021

@jaskolka počuj, mne to tak pripadá...... zrekapitulujme si to: píšu si vo veku cca 20 rokov. potom sa navzájom odmlčia. je jedno, kto z nich to odmlčanie "načal". on si na ňu spomenie po 10 rokoch. zrazu jej napíše, že odchádza. taktiež, že ju vtedy miloval. a možno, že by ju rád ešte videl, kým odíde...... no ako ti to znie? 🙂

ivik4
21. dec 2021

Musim nesuhlasit s komentarmi ze sa neda zamilovat bez stretnutia 🤭 ale da
A ja by som radsej nepokusala

panelacikova
21. dec 2021

autorka: tak ak manžel o tom vie, choďte na to stretnutie spolu a máš po problémoch. s kamošom si zaspomínate, muž bude pri tebe, nebudeš mať kučeravé myšlienky a jednoducho si splníš svoj sen - uzatvoriť túto životnú kapitolu.

acrobaleno
21. dec 2021

@autorka presne tak, to je jedna veľká dramatická scéna. Aké stretnutia? Aké rozlúčky?

katkami123
21. dec 2021

- “ Ja som si uvedomila ze som ho milovala tiez. ”
- “ Dakujem za odpovede, namotana som nebola, keby ano mala som dostatok casu ozvat sa mu co som nikdy nespravila.“

Však ty si tak odporuješ, že mi to ide až oči vypichnúť.
Chlap si chce zatrtkať nezáväzne pred odchodom a ty z toho robíš romantickú drámu. Iba hádže háčiky z udice na rôzne strany a ktovie koľkým takým ešte napísal a skúša, ktorá sa chytí.

autor
21. dec 2021

@katkami123 ake zatrtkat ? Ak sa tak bezne vyjadrujes tak prosim, ale doma. Na zaklade par komentarov vies ze ide z jeho strany o trtkacku,len tak po 10tich rokoch..

autor
21. dec 2021

@katkami123 to tvoj muz nema kamosky ktore sa ozvu ? Hned chcu j*bat vsetky? Ja aj muz mame v zivote priatelov

katkami123
21. dec 2021

A prečo nejdes na to stretnutie s ním aj s manzelom 😆

autor
21. dec 2021

@katkami123 keby si citala tak by si videla ze manzel o nom vie a ze pravdepodobne mu to navrhnem

katkami123
21. dec 2021

Samozrejme, ze mu ide o trtkačku, poniektore zeny vôbec nepoznajú mužské myslenie. Vydané zeny sú najvhodnejšie adeptky. Veľa chlapov sa vyjadrilo, ze skôr do postele dostane vydatú ako slobodnú babu. A diskusie tu na MK to potvrdzujú.

katkami123
21. dec 2021

Mne tiež vyznávali lásku chlapi, ktorí boli zasnúbení a mali napríklad mesiac pred svadbou. Len zas ja nie som naivná trúbka, aby som na takéto 💩💩💩 naletela.

autor
21. dec 2021

@katkami123 ak si myslis ze vsetci co dokazeme byt priatelia len tak, bez toho aby sme mysleli ze nas chce niekto hned znasilnovat tak mas asi zly zivot a pises to na zaklade neho. Ja mam priatelov viac,moj manzel kamaratok tiez. Niesom furia ktora robi sceny zakazdym ked mu pipne mobil ako tu bezne citame. Ahoj

autor
21. dec 2021

@katkami123 a ani citat nevies,napisal mi ze vtedy ma miloval, nie teraz a nic viac mi ktomu nenapisal, ospravedlnil sa. Uz sme sa o tom nebavili

h2
21. dec 2021

@panelacikova No mne osobne to znie, akože: "Teraz odchádzam a možno sa už nikdy nevrátim. Tak pozrime sa, koho by som ešte pred odchodom mohol pretiahnuť. Ahá, túto! Síce je vydatá a má dieťa, no ale ja jej poviem, že som ju vždy miloval, to na znudené vydaté paničky vždy zaberie."

katkami123
21. dec 2021

Prosím ťa, napísal ti, ze bol do teba zamilovaný to asi kamosi do seba nie sú, ze? Ty si napísala, ze si si uvedomila, ze si bola do neho zamilovaná tiež. Tak to mi je divne kamaratstvo. To poletis hneď za každým debilom, ktorý ti napíše, ze bol do teba zamilovaný? Tak to ti fakt veľa netreba.

autor
21. dec 2021

@panelacikova vdaka za komentare, urcite tuto moznost zvazim

h2
21. dec 2021

Autorka, jasné, vtedy Ťa miloval, ale nič Ti nepovedal a bol úplne v pohode s tým, že ste sa 10 rokov nevideli. A teraz, keď si vydatá, Ti to povie a ešte aj dodá, že by Ti to nemal hovoriť! 😂

katkami123
21. dec 2021

Z mužskej mysle, prečo sú vydané zeny najlepšie milenky :
- lebo sú vydané a tak je všetko disktretne
- nemôžu sa viazať, lebo však už majú rodinu
- nebudú chciet ísť nikam von, do koná atd. na klasické rande, aby ich náhodou nikto známy nevidel
- väčšinou idu hneď po pár sladkých vetách
- nepotrpia si na darčeky, aby sa ich muž nepýtal odkiaľ to majú
Toto mi povedali ( ešte kedysi slobodnej) asi 2 najväčší suknickari akých poznám.
A co čítam diskusie, oni fakt mali pravdu.

autor
21. dec 2021

@katkami123 uz mi pripadas ako nejaky fanaticky magor ked mi tolko pises 😀. Mne chodia spravy dost casto a nikam nechodim, neflirtujem,nic nerobim co nemam. Neviem ci mas vestecku gulu alebo mi to pises na zaklade svojho zivota,ale ten moj je usporiadany ,neriesime doma problemy ako je nevera,sceny a podobne . Nikomu som nenaletela, to by som sa musela inak volat . Ja niesom jedna z tych co je doma znudena medzi plienkami a cikanickami a pise si s x hlupakmi nech zaplni volny cas. Ozval sa chalan ktory mi bol fakt blizky a ja to chcem uzavriet, bodka. Bud stretnutim, alebo sa na to vykaslem.Manzel o nom vie ,my nemame tajnosti. Debatu s Tebou povazujem za ukoncenu lebo si stale melies len to svoje, ale nic o nas nevies

bluka2
21. dec 2021

Sorry, chce si trochu spraviť "príjemnú rozlúčku so Slovenskom". Páči sa ti viac tento slovník?
Preložím ti jeho správu:
"viem, že si vydatá, nemal by som písať, ale" = "ak by si mala morálne zábrany, nemusíš, začal som to ja (taka spoveď pred hriechom, aby to akoze ani hriech nebol)
"...bol som do teba zamilovaný" = páčiš sa mi, navrhni stretnutie, o ktorom nikto ani nemusí vedieť. Resp. nápis niečo v podobnom duchu a stretnutie navrhnem aj sám v ďalšej správe (pripravuje si pôdu)

Navrhni mu, že sa stretnete spolu s mužom. O čo sa stavis, že o také stretnutie nebude záujem?

autor
21. dec 2021

@bluka2 neviem ci bude mat zaujem, navrhnem mu to. Navrhol mi ze mame prist s manzelom tam kde pracuje a pozrie sa mam na dieta ( kedze je uz lekar ) a medzi recou som mu spomenula ze ma dlhodobe zdravotne problemy

tara42
21. dec 2021

Nie, naozaj nemusi ist o trt.acku. Môže ale nemusi. To sa Vám ešte nestalo ze dvaja ľudia si rozumejú cez internet a nemusia sa ani stretnúť? Mne sa to stalo a doteraz si píšem s človekom s malymi prestavkami uz je to 7 rokov. Vieme o sebe veľmi veľa vecí (náhodne aj ako sa volame, aj ako sa volajú naši partneri, atd), on je zadaný, ja tiež. A nie, nejde o flirt ale o preberanie bežných veci, občas podpory, srandicky atď. Autorka: Ale ja by som sa napríklad s nim nikdy nestretla kým som zadaná. Ale chápem co tým myslíš. Chceš uzatvoriť niečo co ti vŕta stále v hlave a bude ti to v hlave vrtat dlho. Len aby si sa po stretnutí nedostala do väčších problémov (že sa do nho zalubis).

katkami123
21. dec 2021

A co chceš uzavrieť? Veď ste nikdy ani nič nezačali. Hlavne, ze ty odpisujem na každý môj komentár. Píšeš, ze sa ideš vyplakať na pár dni kvôli človeku, ktorého si na živo nikdy nevidela a nevidela ani posledných 10 rokov. A po tomto všetkom som akože podľa teba ja tá divná. Ok…

autor
21. dec 2021

*nam

vikes
21. dec 2021

Vy musíte poznať samu seba, či by ste boli dostatočne silná po jednom stretnutí to uzavrieť. Osobné stretnutie, menšie objatie má svoje čaro. Ja vám želám veľa síl nech nájdete svoj pokoj na duši.

bluka2
21. dec 2021

Hm, tak to využi. Ak vám môže pomôcť s dieťaťom, skvelé

petkasaurus
21. dec 2021

Nešla by som na žiadne stretko, ani sama, ani s mužom .. Minulosť nech patrí minulosti, občas si tajne pospominaj a to je všetko, uzatvor to.. Nestojí to za to, malo to tak byt..

autor
21. dec 2021

@bluka2 ano navrhol mi to ( teda nam) aby sme kedykolvek prisli aj s dietatom a ze ak by som nechcela ist do mesta kde je on kedze je to dalej, kludne dohodne pre nase dieta diagnostiku u nejakeho svojho znameho lekara blizsie