icon

Minulosť

21. dec 2021

Pytam sa tych ktore ste nieco podobne zazili, skusim len v skratke. Pred 10rokmi som spoznala muza ( vtedy bol este chlapec 22rocny) , ja 20rocna. Mala som velmi zle obdobie v zivote co vela dievcat v tomto veku nema a neostal mi okrem mojich rodicov nikto. Nepoznala som sa s nim osobne,len cez skype, denne sme si volavali cez video. Dlhodobo...Pomahala som mu ucit sa poriadne Slovensky ( je z inej krajiny a studoval tu medicinu) a mne to na oplatku pomohlo dostat sa z najtazsich chvil. Bol moj velmi dobry priatel a mala som ho moc rada . Neskor nastali opät problemy ( u mna ) a my sme uz v kontakte viac neboli. Preslo 10 rokov . On vystudoval a este stale je na Slovensku ( v inom meste) a ja som vydata , mam aj dieta . Vcera mi ale neviem akym zazrakom Len tak,zobrazilo jeho profil na fb hoc som ho nikdy nevyhladavala. Neviem ci ukazalo aj jemu mna, ale prisla mi od neho sprava. Trochu sme si pisali.. akoby tych 10 rokov ani nebolo a rozumeli sme si ako predtym. Priznal sa mi ze hoc by nemal kedze som vydata, ze ma miloval no nepovedal mi to lebo bol mlady . Ja som si uvedomila ze som ho milovala tiez. Ano, napriek tomu ze sme sa nestretli,len videli a rozpravali. Ze bol tu pre mna ked som to potrebovala. Napisal mi aj ze zo Slovenska asi odchadza, zaciatkom roka. Som velmi smutna, asi sa potrebujem vyplakat. Svojho muza si vazim, nikdy by som mu neublizila ale neviem ovplivnit to, ako ma mrzi ze mi o tom celom ako ma miluje nikdy nepovedal a teraz uz nikdy ani nepovie lebo pravdepodobne odide.
Co je najlepsie spravit aby som na to viac nemyslela ? Prestat s nim uplne konverzovat ako po cele roly? Bude to najlepsie ? Alebo sa s nim konecne raz stretnut a zistit ze nazivo tie motyliky v bruchu niesu ? Skor sa bojim opaku

Strana
z4
katkami123
21. dec 2021

Baby, mimo diskusie, ale ak chcete o tomto vedieť viac, existuje kniha HRA, autor je NEIL STRAUSS, možno ste ju už niektoré čítali, mne až zle prišlo po prečítaní koľko chlapov v mojom okoli používa tieto zázračne “formulky” z tej knihy. V skratke sa hŕstka zúfalých chlapov pokúsila preniknúť do mozgu žien a zistiť ako ich dostať co najjednoduchším spôsobom do postele. Inak tuto knihu si chlapi medzi sebou posúvajú ako teple rožky. Dokonca na ulož to, som ju našla pod názvom - kniha, ktorá mi zachránila život a podobne… odporúčam všetkým zenam dávať si pozor presne na takýto typ chlapov

katkami123
21. dec 2021

@panelacikova
Ja som zas vyrastala viac menej medzi muž mi, v puberte som mala tiež viac kamarátov a dokonca naj kamarátov a tie príbehy, co som si vypočula… mnohé naivne trúbky by sa len čudovali aké sú “jedine” a “nenahraditelné” a naschval fotky pytaju, aby sa potom mohli medzi sebou chváliť a ukazovať ich, ktorý ich viac vyzbieral.

panelacikova
21. dec 2021

@katkami123 ja som sa tiež vždy pohybovala skôr v mužskej spoločnosti ako v ženskej 🙂 a že tých návrhov na sex bolo neúrekom, to nemusím ani písať (a boli rôznorodé a niekedy som až žasla, čo všetko si vedia vymyslieť, len aby zasunuli) 😀 ale keďže ja sama zmýšľam veľakrát ako chlap, tak som si s tým poradila. viem sa s chlapmi baviť na akúkoľvek tému, nemám problém. a oni o mne vedia, že mi môžu tiež čokoľvek povedať a ostane to u mňa. preto mám tiež dostatok informácii. najprv sa tvária, ako verní mužíčkovia a potom...... ach jaj 😀

gdulskadarina
21. dec 2021

urob tak ako to citis a nech sa rozhodnes akokolvek, tak myslim si, ze si o tom presvedcena a vies co preco robis, ono je tazko aby ti v takychto veciach radili uplne cudzi ludia 🙂

ivik4
21. dec 2021

@h2 stalo sa mi aj to

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
autor
21. dec 2021

@katkami123 Tebe je moj nazor natolko šum a fuk, ze tu pises do aleluja a nevies si dat pokoj s neustalym presviedcanim nas vsetkych ze vsetci sa chceme len vzajomne vyt*tkat ako si to nazvala lebo my chudiatka vydate len serieme doma na riti a sme lahka korist. Asi sa rozplacem 😪

autor
21. dec 2021

@nikolka1986 no neviem kto ma s kym boziu trpezlivost, ci chudaci ktorym sa znudene zenusky kurvia poza chrbat,pripadne naopak lebo sa len detom venuju a na seba vzajomne uz seru a potom tu citame v skupinach ako vyrevuvaju alebo moj muz so mnou ze mu poviem ze sa mi ozval kamarat po 10tich rokoch aspon narovinu . Porozmyslam

mimikarol
21. dec 2021

Vieš čo, ja ti to napíšem takto. Keby sa môjmu mužovi ozvala kamarátka s ktorou si písal pred 10timi rokmi, ze ho milovala a bla bla...a on by sa s ňou chcel stretnúť, išiel by na to stretnutie, tak by u mňa skončil. A to sme spolu 13 rokov, všeličo uz medzi nami bolo. Nie som s tých, čo hneď utekajú zo vzťahu, ale toto by bol seriózny dôvod na rozvod. Keby ti v manželstve nic nechýbalo, ani by ti nenapadlo stretnúť sa s ním. Aspoň mňa by ani nehlo stretávať sa s niekým, a s kým by som si pred 10timi rokmi písala/volala. A keby mi po takom dlhom čase napísal že ma miluje, tak by som si myslela že mu asi preplo.

autor
21. dec 2021

@mimikarol ahoj, dakujem za nazor. Rozumiem, kazdy mame svoje hranice niekde inde. Napisal ze ma miloval, nie ze ma miluje ( niesom naivne 10rocne decko co cakalo na hrasku 😃, vsak som sa vydala a mam rodinu) a ospravedlnil sa, nic ine. Ziadne navrhy na nic, jedine co mi navrhol bolo ze mame prist kludne s dietatom tam kde pracuje a pozru sa dokladne nan ako som pisala uz vyssie. Odchadza prec, na Slovensku ho nic nedrzi . Inak zvysok bezna konverzacia po rokoch , co nove . Pisali sme si vcera, dnes uz nie

panda21
21. dec 2021

Ja som sa po 13 rokoch stretla s kamarátom z internetu. Tiež sme si prešli spoločnou pubertou, držali sme sa navzájom, obaja sme sa tešili z dňa iba na skype a volali sme až do večera, 5-6 hodín každý deň. Stretli sme sa minulý rok každý so svojimi partnermi a bolo to super 😅

terezka1947
21. dec 2021

Vieš,bolo ti s ním dobre,vo virtuálnom svete. Preto si si ho zidealizovala. Je to normálne,teda bolo v Tom veku.
Teraz sa ti ta "romantika"vrátila.
Pospominam a zabudneš.

autor
21. dec 2021

@terezka1947 asi ano 🙂

autor
21. dec 2021

@panda21 to je super !

katkami123
21. dec 2021

@panelacikova
Presne toto nad tým žasnem, začne ti o deťoch, žene rozpravat a pomaly na rodinu svoju ťa baliť 😀 tragédia. Tiež sme mali takého v praci, ktorý jediný rozosielal pred Vianocami maily s vianočným prianím a fotkou svojich deti a každú z prace potom ťahal na kavicky a zmrzliny a povoziť sa na motorke 😀
A k tvojmu kolegovi, obyčajný hnusak, poniektori to aj naschval robia, aby mohli potom druhých vydierať, ze nich niečo majú. A ta kolegyňa, ktorá ešte vie, ze muž ženatý a doma ma dieťa… no comment, ta tiež musí byt riaden charakter, asi ako tu autorka diskusie.

zanka777
21. dec 2021

Z vlastnej skúsenosti ti poviem toľko...presne takto prichádzajú do života (možno do stereotypu možno do nudného bežného života už bez nejakých prekvapení alebo niečoho extra pekného )...zle veci...prídu v pozlátku ako niečo úžasné ...možno ako náhoda osud atď... Presne prídu vtedy keď to najmenej čakáš a absolútne na nič také ani nemyslíš... Ono tie veci (okolnosti ľudia)prídu ako "zázrak"...vojdú ti do hlavy do mysle tak že na to nedokážeš prestať myslieť... Všetko sa to zdá byť pekne zvláštne čarovné..... U mňa 100 zo 100 prípadov to bola vždy len skúška ktorej keď som podľahla v nejakej nádeji a falošnej ilúzií ...som spadla pekne na hubu doslova a do písmena..... Keď som odolala nakoniec sa to aj tak ukázalo časom že to bolo niečo nesprávne z čoho by som časom mala "následky"... Takže za mňa....ruky preč ...napísať ďalej zablokovať možno si napísala alebo sama v sebe si si povedala že si ho ľúbila....ok bolo bolo teraz si inde a toto je minulosť...naozaj ti radím nemyslí na to berieš to a uvidíš ako to "zázračne"odíde tak rýchlo ako to prišlo....je to len skúška pre teba .... 👌👌👌Ver mi

katkami123
21. dec 2021

“ vsetci sa chceme len vzajomne vyt*tkat ”
- ja nepíšem, ze všetci. Ja píšem o tebe a tom tvojom neznámom spred 10. rokov. Vy dvaja áno. On ti vyznáva lásku a ty kvôli nemu plačeš… nehnevaj sa, ale mne to tak smiesne príde 😀

autor
21. dec 2021

@katkami123 ja sa vobec nehnevam ze Tebe to tak pride

1gabriela13
21. dec 2021

Za mňa... Žiješ len raz,a ak to tak cítiš ,stretni sa s ním. Ak nemáš iné úmysli len sa porozprávať tak prečo nie. Ja som sa pred mesiacom stretla zo svojím ex s ktorým sme chodili ako 16 ročný. Mne to stretko veľmi dobre padlo,pokecali sme si,porozprávali sme sa ,dali sme si kafe a išli ja doprava a on doľava. Prečo nie...ja som ale námotana nebola,išla som do stretka s tým že sa teším že pokecáme a pospominame.

panelacikova
21. dec 2021

@katkami123 no to je už poriadne dávno... ten firemný večierok. bohvie, či sú spolu, boli z iného okresa/kraja. robila som tam rok. ale žasla som, akí vedia byť chlapi vynaliezaví, keď majú plné vajcia 🙄 mňa už nič neprekvapí....

panelacikova
21. dec 2021

autorka, ozaj, a povedala si mužovi aj to, že ti vyznal lásku a ty potrebuješ zistiť, či nemáš motýle?

acrobaleno
21. dec 2021

@panelacikova Niektori chlapi su velke svine, ja som zazila na teambuildingu ako kolega opijal novu babu, stazistku, aby ju mohol potom pretiahnut na chate. Kolegyna nastastie zakrocila a ked som sa to potom dozvedela tak riadny hnus. On bol aj slizak ked sa to tak vezme 😬

roobett
Odpoveď bola odstránená
katkami123
22. dec 2021

@acrobaleno
Toto nechápem, ako to toho chlapa môže vzrušovať, ze v podstate si vydobil svoje násilím a realne by tá ženská o neho ani bycikel neoprela, tak ju musí opiť. A zas na druhej strane, ked vidím, ze mi nejaký chlap stále nalieva, tak je to jasne.

@panelacikova
No aj tak hnus, opíjať kolegu, aby si “užil” a keď mu na to žena príde, zničený cely život a rozpadnuta rodina. Niektorí chlapi sú hnus.

panelacikova
22. dec 2021

@katkami123 no veru. netuším, ako dopadol. kým som bola vo firme, tak ostal ženatý, tak asi sa nepriznal. a možno ani nepamätal, bohvie. a možno ani nič nebolo, veď vieš, keď bol na sračky... ale minimálne sa o to pokúšala tá jedna, či už on bol schopný alebo nie, také detaily neviem. a je mi to fuk. je to svinstvo...

0kristina0
22. dec 2021

Autorka, ja nechapem co chces uzatvarat ked sa nic ani nezacalo? Pises, ze pred manzelom nemas tajnosti. Povedala si mu aj o tom vyrevani sa? Aj ked sama nerozumiem kvoli comu sa chces vyrevat?

Strana
z4