icon

Môj chlap je závislý na aute

ninusa221
18. jún 2021

Ahojte, možno veľa žien ma nepochopí neviem no.Väčšinou chlapi byvaju zavisli na sexe, práci atď.. No lenže moj prípad.Všetko super, na začiatku prvy rok chodili sme na vylety, normalne sa spraval v posteli to fungovalo super. A problem nastáva teraz kupil si nové prvé drahe auto. A už to začalo, same filtre kamera wamko fólie kktiny brzdy ( iba do toho dava prachy). Čo sa tyka mna na mna kašle riesi len ako cez vikend bude robit auto. Mame ist cez leto na dovolenku s kamaratmi a on ma šoférovať ked sme to uz zaplatili a zajednali. Vravi mi nak ideme letecky.. vravim letecky do Chorvátska ? Tebe asi dobre..Že on si bude drať gumy potom menit olej a bla bla a v aute sa nebude jesť a piť sa bude iba čista vola😂 reku dobre moj. Keď prideme k nim na navštevu domov ( byvame už spolu) on robi cely vikend len auto a ja sedim s mojou potenciálnou svokrou a očami ho zabijam.. uz som mu vela krat vykričala že mi ide stym na nervy ( prestali sme aj spolu spavať) a fungujeme ako spolubyvajuci. Teraz som odišla k rodičom nak mam od neho chvilku pokoj a nak mam aj nirčo z dní s kamaratmi.. vždy mi zavola a je zlaty a chybas mi a dalsie somariny no len viemže keď pridem domov bude to zas len o našom prvom dieťati ( autíčku) ktore nenavidim. Už si to všimli aj kamarati s ktorými ideme na dovolenku..

Strana
z3
ninusa221
autor
18. jún 2021

@leuchtturm sorry ale ak ti pride normalne hovorit že sa mam dotoho vžiť tak ako neviem. Tiez som mala sen ísť na VŠ a splnila som si ho a nebasnim o tom vsak to sa neda tak fungovat

ninusa221
autor
18. jún 2021

@annamalaga byvame spolu v prenajme on od rodičov 200 km ja 100 km on tam má robotu a ja sem chodim na VŠ

leuchtturm
18. jún 2021

@ninusa221 tak si najdi ineho, ktory sa ti vzdy prisposobi.

vroni
18. jún 2021

@leuchtturm, o čom chceš diskutovať? Napísala som, že sa neviem vžiť do pocitov človeka, ktorý škodu považuje za drahé auto. Pripadá ti to ako zákony príkaz na všeobecne platnú pravdu? Jasne, ze je to môj pohľad. Niekto má rovnaký a niekto zase iný.

ninusa221
autor
18. jún 2021

@vroni myslim si že 25 ročný chlapec si za 15 tisic našetrených urcite nemoze dovolit drahšie auto 🙂 a niektorí ani manželia co maju 40 si nedovolia tak drahe auto

leuchtturm
18. jún 2021

@vroni ja neviem, o com chces ty diskutovat. Zi a nechaj zit. Nemusi byt kazdy tvojou ci autorkinou kopiou.

ninusa221
autor
18. jún 2021

@stary_ujco praveze stym autom robi aj ked nema navarene upratané ale to už je na inú temu.

ninusa221
autor
18. jún 2021

@vroni a zas na rakúske platy je to asi 15 tisic ako 5€ takže esze si zober že pracuje na Slovensku a za 3 roky si na to auto našporil sám bez pomocí rodičov.

vroni
18. jún 2021

@ninusa221, to je úplne v poriadku. Mnohí ľudia si nekúpia nové auto nikdy, lebo je to nad ich finančné možnosti. Len som myslela, že generácia mužov, omdlievajucich z "ICH" tátoša, ktorý v identickom prevedení stojí v každom dvore, už vymrela. Nikdy som im nerozumela, napriek tomu, že k autám vzťah mam. Vždy mi pripadali takí..... Ehm... Mimo.... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Veď fajn, je šikovný, ale asi také celkom bezproblémové to nebude, keď sem píšeš.

ninusa221
autor
18. jún 2021

@vroni skor ani nie nad finančne možnosti ako nad to že je to aj zbytočne a chcu tie peniaze investovať do niečoho normalneho

vroni
18. jún 2021

@ninusa221, ja som to nechcela tak na plnú hubu povedať 🤣🤣🤣

ninusa221
autor
18. jún 2021

@vroni stymi platmi mysliš?

vroni
18. jún 2021

@ninusa221, nie, že niektorí ľudia nevybuchaju všetky peniaze do auta. Tie platy - no, ako kde. Niektoré platy sú dokonca vyššie na SK než v Rakúsku...

ninusa221
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3