Môj ex ma zhadzuje pred dcérou
Ahojte maminky som hrozne nastvana ale velmi ja uz neviem či sa mam smiat alebo plakat.Mam z prveho manzelstva dcerku a z druheho dalsie dve.Odo dna rozvodu celych sedem rokov som nikdy nebranila tomu aby sa stretavala s mojim ex.Ma 13 rokov.Hrozne ma stve to že sa mu snazim vyjst v ustrety malu mu davam vzdy ked sa chce stretnut,nerobim veci ako su NA PAPIERI proste tam nechodi len kazde dva tyzdne v urcity cas pretoze dieta nie je robot.V poslednom case som sa dozvedela ale take veci.... 🤐 Moj ex ma strasne ociernuje pred malou označil celu nasu rodinu za blbu mala v kuse klame do telefonu napriklad mu povie že mamka nna mna krici ale nepovie dovod ved čo samozrejme za nič.A ex tomu sa to len hodi on jej rovno povie ze vydrz potom sa sem pristahujes oni su blbci vsetci .Na moj nazor moju verziu zvedavy nie je.So mnou sa nerozprava nie sme v ziadnom kontakte.Bola som s dcerou k psychologicke ta mi povedala že z tohto mozu byt vazne psychicke problemy pretoze to dieta nevie kam patri kto je dobry a kto zly.Ma v tom zmatok.Viete citim sa ponízena je mi do placu ja som nikdy prisaham nikdy neociernovala jej otca .Nechapem preco sa nechce o malej normalne porozpravat ved vobec nevie ako sa učí,čo navystrajala v škole...to mu vobec nedochadza ked mu klame napriklad v tom že ma same jednotky v skole a zrazu na vysvedčeni trojky?No a kto zato moze?Predsa mamka lebo sa jej nevenujem.Nedavno som stretla jedneho kamarata z detstva tiez sa rozviedol a ma dieta tak som sa pytala ako je to u nich a on mi povedal že už nie su sice spolu a v kontakte je len s malou no jej matku si velmi važi.Ja sa ucty zo strany ex nikdy nedozijem.Ani zeby povedal normalne Ahoj ked sem pride po dcerku.Cele roky len ociernovat a kydat na mna hovno kazdemu na okoli (keby ste tak vedeli kolko som toho na seba počula)Ved už len kvoli malej by mohol prestat alebo nie jej a pred nou...Ja si toto ozaj nezaslužim.Rozviedli sme sa lebo on chcel karieru ja zas velku rodinu.Teraz vlastni zopar firiem a ma svoju BARBIE babiku .Je to jeho dokonala priatelka a je rovnako dokonala pre moju dceru.Viete ked bola malicka tesne po rozvode a ex od nas odchadzal prec tak som ju drzala na rukach a ona plakala že mamka kde ide ocko?A ja som stale klamala ze do prace atd.....Hrozne to bolelo.Ja nie som bohata mame ale vsetko co potrebujem,nechodim na super aute nemam vedla seba super muža ale moje deti maju vsetko a nerobim medzi nimi rozdiely.žijeme v pokoji a v klude ale stačí jeden telefonat.....ja už fakt neviem.Ked si ma nevaži ako matku svojho jedineho dietata aspon nech mi neničí dceru.A trva to cele roky.Viete je smiesne ze sa o mne rozprava a pritom sme sa cele roky ani poriadne nevideli kedze on len zatrubi pred domom ked ju berie a ked ju donesie tak ju len vyhodi z auta a pocka kym otvorim dvere.Potom odfučí.Neviem prečo ale velmi to boli je to strasne nespravodlive. ☹
@limetka8000 no vitaj v klube. 🙂 . Tak môj ex ani nevidel deti 5 rokov a stále dokáže po okolí trepat aká som neschopná matka , nemožná , neviem sa o deti postarať. Keď si ešte tesne po rozvode pre ne prišiel a to bolo fakt za uhorský rok , tak presne ako u teba .. ani mu ani bu , vodil ich zásadne po termíne...
Jeho nezmeníš a ani sa o to nesnaž. Jediné čo ti pomôže je prijat aj možnost že dcéra od teba odíde, ale to by ta nemalo viest k tomu aby si popustila zo svojich nárokov, rozprávala sa s nou , vysvetlila si jej svoje postoje a rozdiel medzi tebou a jej otcom . Ja hovorím svojim detom vždy o ich otcovi pravdu ,nech je akákolvek , maju na nu právo .
@limetka8000 od tohoto momentu by som robila vsetko ako je na papiery a keby sa pan ozval,ze sa mu to nepaci,vysvetlila by som mu dovod a ak by chcel zmenu k lepsiemu,musel by prestat robit hluposti tohoto razu,ak nie podala by som opätovne prehodnotenie na sud aj s podporou psychologicky ,dieta v tomto veku nedokaze vzdy zhodnotit spravne situaciu,vzdy sa prikloni na stranu,ktora sa jej hodi....
@limetka8000 súhlasím s
@saska.t chod podla papiera zo sudu . Nestanovila si hranice .
@limetka8000 dieta nie je robot. Ale treba ho chranit. A ked je to nutne,tak aj pred vlastnym otcom.nevyplaca sa jej klamat,klamala si ju odmalicka vlastne aj ty-chapem,ze si ju chcela chranit,ale s detmi sa treba primerane veku,ale bavit o veciach tak ako su....drzim palce!
@limetka8000 to, ze je tvoj ex blbec nezmenis ale dcere urcite mozes vysvetlit, ze o otcovi si myslis svoje ale nekydas na neho lebo to nie spravne a bla bla bla. Presvedc ju, ze kydanie predsa nikam nevedie, ze ty s nim nemusis superit a ze veris jej usudku. Podla mna 13 rocna osoba uz urcite nie je decko (sudim podla seba, ale mozno som bola vyspelecdecko) a vie si spravit nazor podla vlastnej hlavy.
Takze rozhovor a uz je to na dcere..

@limetka8000 na tvojom mieste by som sa na svojho ex zvysoka vys--la! Máš svoju rodinu, svojho partnera a deti, tak prečo si robíš ťažkú hlavu z niekoho, kto je pre teba už minulosťou? Na tvojom mieste by som riešila v prvom rade svoju dcéru. Lebo nie je v poriadku, že 13 ročné dievča vedome klame. Tvoja dcéra už nie je tak malá, že si neuvedomuje že vedome klame. Na tvojom mieste by som sa s ňou vážne porozprávala medzi štyrmi očami a žiadala od nej vysvetlenie, že prečo to robí?