icon

Môj ex podvádza svoju súčasnú

14. júl 2021

Mám veľmi velmi zvláštnu otázku. Pre začiatok s ex už nechcem nič, späť ho rozhodne nechcem mám 2 roky krásny fungujúci vzťah ...a teraz príbeh
Hľadala som jedno telefóne číslo na konkrétnu stavebnú firmu a vedela som ze dakedy koncom vzťahu som ho určite posielal môjmu ex na instagrame do správy len vtedy po rozchode v návale emócií som celé moje chaty zmazala. Istagram kde som mu to posielala bol firemný účet jeho podniku, v čase ked sme boli chodili som to spravovala a vedela som heslo k účtu, napadlo ma prihlásiť sa na ten účet možno heslo stále platí a nájdem si to v správach tam. Platilo, nasla som čo som potrebovala... No našla som aj iné veci 😳 hned posledných odoslaných správach boli chaty s nejakou slečnou, bolo z nich jasne ze to neboli pracovné správy o jeho firme ale osobne záležitosti, ako sa na seba tešia ked sa zas uvidia, ze sa im o sebe sníva, kávička bola vcera super, a poďme na výlet atd atd poviem ze som ostal dlhšie v práci... . . Na tom by nic nebolo keby ex nemá dlhodobú priateľku s ktorou ma aj malé dieťa a tuším sú aj zasnubeni.... Ja som ostala ako obarena na to pozerať, jeho priateľku síce osobne nepoznám ale toto by si určite zaslúžila vediet hlavne keď ona podla fotiek zije v tom aká dokonalá rodina sú. Mam normálne osobnú dilemu co mam spraviť

Strana
z2
zuvelyn
14. júl 2021

Keby za mnou prišla muzova ex, tak bez ohľadu na to ci by to bola alebo nebola pravda, by som jej tak vyčistila žalúdok, zeby by mala hanbu na okolo do konca života. Staraj sa o svoj vzťah a netrep sa do vzťahu dvoch cudzích ľudí.

lalenka33
14. júl 2021

Ako sorry, ale ty si fakt mimo a čo by si mala spraviť?Dať si poriadnu facku za to, že si pre teba uz cudziemu človeku vošla do účtu na soc.sieti a ešte sa mu aj hrabala v správach.Chudák chlap s ktorým žiješ/ budeš žiť.Na konkrétnu firmu by si našla číslo na google za 3 sekundy a keď ste sa rozišli v dobrom, tak si mu mala napísať ako normálny človek a nie sa mu hrabať v správach. Sa fakt prestávam čudovať tým chlapom, že si hľadajú milenky a utekajú od žien, ked majú takéto niečo doma.Ja byť tvojím bývalým a dozviem sa, že si sa mi prihlásila na účet a čítala správy a ešte aj napísala mojej partnerke, tak prídem za tebou a dám ti po papuly a to som proti násiliu na ľuďoch, ale toto je už extrém.

lintu
15. júl 2021

Ok, chceš dobre, si za spravodlivosť.... Problém, že to, čo považuješ za správne ty, nemusí tak vidieť aj ten druhý. Niekedy je naozaj najlepšie nestarať sa do vecí iných. Nie každá blbá skúsenosť v živote človeka musí byť vždy na škodu.

Mimochodom, neviem ako na instagrame, ale na niektorých stránkach sa dá pozrieť, z akej IP, zariadenia a kedy tam bol užívateľ prihlásený. Ako neverná by som si ten zoznam občas asi preventívne prebehla..... Ty síce píšeš, že si v tom konte hľadala len číslo, ale keby niečo, bude tomu aj niekto veriť?

andreatytler
15. júl 2021

Ak by si jeho terajsiu priatelku poznala a stretavali sa, tak by som radila urcite povedat, lebo tym ze neveru zatajujes, jej napmahas, ale kedze ty priatelku svojho ex nepoznas a pravdepodobne nikdy nestretnes, tak by som jej to nevravela.

tinqua
15. júl 2021

Autorka a vieš o tom, že ak si sa k nemu prihlasovania z nového zariadenia určite mu prišlo upozornenie a lokalizácia prihlásenia? Prvá vec je, že keď si potrebovala číslo tak si mu mala zavolať a vypýtať si ho, lebo takto sa to robí...a nie tu ešte špekulovať o tom, že všetko povieš jeho rodine, nehas čo ťa nepáli. Ako si to predstavuješ? "Ahoj nepoznáme sa ale nabúrala som sa do jeho súkromného účtu a podvádza ťa". Urobíš vietor, on to poprie, ona sa s tým uspokojí a kto bude zrazu problém? Len a len ty.

maciatkolulu
15. júl 2021

Prosím ta, to komu chceš nahovoriť, že číslo na stavebnú firmu si nevedela nájsť normálnym sposobom😂😂😂😂, že si proste musela naburať firemný účet cudzej osobe....to neskusaj prosím ta niekomu povedať. Nestaraj sa, čo je a čo nie je správne riešiť pri absolútne cudzej rodine. Nepoznáš ju, nepoznáš ich život, nevieš čo sa tam deje. Ale máš "potrebu" ist zachraňovať. Sa prebud. Teba do toho nič. Ak sú spokojní, tak sú spokojní. Nemáš morálne právo, nemala si žiadne právo okrem iného, sa miešať do ich života a knsta účtov. Môžeš mať z toho aj problémy. Kontroluj si toho svojho, tiež tvrdíš, že ma krásny vzťah a nemusí to tak byt🤪😉, tak hop lustrovat toho aktuálneho. Inak keď ste sa rozišli v kľude a v dobrom, tak aký nával emócií a vymazavanie správ? On ta mal asi ťažko na háku, keď ani heslo nezmenil.

moonlight1210
15. júl 2021

Neviem ako insta, ale nechodi mu do mailu upozornenie, ze sa do jeho uctu prihlasilo ine/nove zariadenie (teda niekto z ineho zariadenia) nez obvykle?

Kazdopadne, nevies, ako to medzi nimi teraz realne je. Mozno ona aj “vie”. Ale nechce vediet. Mozno si uz chysta podu na odchod, len potrebuje este cas.
Ty ju odhalenim mozes dostat do stavu, ze bude verejne za hlupanu, co vie o nevere, ale neriesi. Alebo ju tym donutis riesit predcasne (aj ked to posles anonymne a len jej, tak to vedomie, ze ludia o tom vlastne vedia, ju moze dohnat k nutnosti riesit predcasne).
Alebo u nich vznikne prudka hadka a stane sa nieco zle.
Alebo sto dalsich veci, ktorych ale (tajnym) spustacom budes ty.
Moze ta to potom trapit este viac, ze si radsej nemlcala a nenechala to na zivot samotny.

Moze sa on dokonca teraz vyblbnut a dalej byt dobry otec a partner. A ona sa to nikdy nedozvie.

Ak uz chces riesit, tak s nim. Nie s nou.

Napis mu, ze si sa dozvedela, ze to taha s inou a ze by sa mal zamysliet nad tym, ze doma ma zenu a deti.
A trebars, ze nie si jedina, kto to vie a je len otazka casu, kedy to raz niekto povie jeho partnerke. Tak nech sa spamata a usetri si problemy a hanbu.
Alebo nech je teda odvazny chlap ako sa patri (ked ma uz odvahu na neveru) a rozide sa a otvorene oficialne je s tou druhou.

maciatkolulu
15. júl 2021

@moonlight1210 a co mu napíše, že sa mu hrávala v jeho účte? Mňa by to teda zajali, kebyže sa toto dozviem a ex by mal vážne problémy. Úprimne sa nemá čo starať a mat ťažké srdce nad ex partnerkou....

kassandra25
15. júl 2021

Ja vobec nechapem, ako po rozchode teba mohlo napadnut ist tym istym heslom do nejakej jeho schranky. Ked si potrebovala cislo, radsej sa ozvat jemu priamo a tak ho vypytat a nie ako detektiv ist do schranky a najst to iste heslo a tak si ho zobrat. Uz len toto sa vobec nerobi a dalsia vec, citat si cudzie posty. Je to absolutne jeho vec. Mala by si skor napisat jemu: zmen heslo tam a tam, uchran sa predo mnou!

zana1234
Autor odpoveď zmazal
h2
15. júl 2021

@zana1234 Aké dokonalé? Jedna vec je, že Ty by si to chcela vedieť. Niečo iné ale je, byť tou osobou, ktorá také niečo vie a mala by to oznámiť a zničiť tým niekomu život.

maciatkolulu
15. júl 2021

@zana1234 dokonale v com? Ze keď sa raz rozidem a v dobrom, tak neriešim už? Ja to vidím skôr na termín "vyspelé", "zrelé", "nad vecou", ale každý vidí svoje.. Nehovor mi, že číslo na stavebnú firmu si nevieš zohnať, keď nie cez net, prečo teda nezdvihnut tlf a tomu s kým som sa v dobrom rozišla a som nad vecou, zavolám a opýtam sa, či? 😉

janka_23
15. júl 2021

@zana1234 dokonale? Nie, žiadna z nás tu dokonalá nie je ani náhodou, len používame zdravý rozum. Kto dáva právo starať sa iným do života? Je to ich vec. Navyše dotyčná je pre autorku príspevku úplne cudzia osoba. Nevie aký život vedú, čo medzi nimi je alebo nie je tak co jej dáva právo zničiť im život?

staniica
15. júl 2021

My sme tu nezainteresované, možno si aj povieme, že chceli by sme to vedieť a ak by prišla taká informácia od niekoho, radšej by sme to ani nechceli počuť... Autorke: nemiešaj sa do toho, skôr či neskôr pravda vypláva na povrch a hlavne si sa mu nemala nabúrať na ig. 👀

mishka81
15. júl 2021

Číslo sa dá zohnať aj iným spôsobom. Je neprípustné sa mu len prihlásiť do uctu a nieto ešte čítať súkromné správy do ktorých ta nič. Nemám rada ľudí čo pchaju nos všade. A jej nič nehovor, väčšinou ten co chce dobre vyjde z toho ako najvacsi debil.

gdulskadarina
15. júl 2021

viem, ze taketo veci cloveka pokusaju aby do toho zasiahol, ale bude lepsie ked to neurobis, lebo uskodis nielen sebe ale aj im, je to ich vztah nech si ho riesia oni 🙂

nika11103
16. júl 2021

Preboha živého toto je strašne trápne . Aj to si si podľa mna vymyslela , ako to kde sme aby si sa mu ty hrabala na instagrame ? Fuj… mala si zdvihnúť telefón a zavolat bývalému, či by ti to číslo mohol pozrieť, aspoň tak by spravila jedna dospela žena . No podľa mna ty si sa len triasla čo mu tam nájdeš , očividne nemáš taký úžasný vzťah teraz že ti vôbec len napadne citát cudzie správy niekomu . Kam sme sa to v tomto svete dostali . A vymení tá aj tento , len mu to povedz, čo si spravila

nika11103
16. júl 2021

@maciatkolulu kokos hovoríš mi z duse . Normálne kvôli takýmto prípadom sa ani nečudujem tým chlapom že podvádzajú , sak keď majú doma takéto fúrie čo lezie do úctu svojmu bývalému … to je normálne otras toto . Tiež som sa zasmiala nad tou stavebnou firmou že dobrá výhovorka 😅😀😀😀😀

nika11103
16. júl 2021

@lalenka33 taktiež mi hovoríš z duse . Toto je riadny extrém , čo tá dáma spravila . A ešte taká trápna primitivna výhovorka , veď nech sa s tým pochváli terajšiemu , nech chudák rýchlo uteká 😅

Strana
z2