icon

Môj imaginárny najlepší kamarát a priateľ, ktorého som oklamala

17. nov 2020

Ahojte. Mám 19 a priateľa 24. Vzťah na dialku..vidime sa tak rôzne podľa toho kto má ako čas. Najviac 3x do tyzdna aj to len vynimočne. Sme spolu 2 a pol roka. Rozumieme si neskutočne . Je to vlastne jediny clovek s ktorym si mam čo povedať. Teraz je distančna vyuka,smr doma a tym padom po škole nemam ist s kym von kedze vsetci moji kamarati su z ineho mesta a byvaju daleko.V mojom meste nemam nikoho lebo po zakladnej škole sme sa vsetci oddelili. Takze som len doma doma a doma ...už 2 tyždeň lebo priateľ ma toho veļa, aj ho chápem. Nechavam ho dychať a nič mu nevyčitam..vždy sa vžijem do jeho situacie. Snaži sa napisať keď ma čas..vzdy povie že mi tu pozornosť vynahradí. Tak aj vždy spraví ked sa stretneme. Snažim sa robiť aj ine veci,nejake koničky a tak aby som nemyslela na to že mi chyba...no občas to nejde dolahne na mna demotivacia,plač,...depkarčim no :D.
Keď už ma priatel po ťažkom dni ešte je s kamaratmi, rozpravaju sa a tak..a ked sa mna spyta že čo som robila,čo mam nove...nechcem mu povedať že :Nič. Chapete..aby to nevyzeralo že mam nudny život. Že som bez neho v prdeli...tak som spravila strašnu blbosť... akože kludne sa aj zasmejte (aj mne je zo seba do smiechu že čo mi vletelo do hlavy). Vytvorila som si falošny učet muža na facebooku. Dala som tam meno,fejk fotku a tvarim sa,že to je moj kamarat od detstva a že chodime spolu von,vymyšlam si s nim zažitky a tak...spravila som to s tym ucelom aby si myslel že niesom uplne sama. No zvrtlo sa to.... a začal na mojho imaginarneho kamarata žiarliť, ale extremne...a chce sa s nim zoznamiť. Reku že nech vie s kym jehk frajerka travi čas. Extremne na tom trva...a ja sok vlastne v prdeli teraz :D...proste nechcem ist s pravdou von bolo by mi to velmi trapne..co by ste robili v mojej situaci?

Strana
z2
gabika0825
18. nov 2020

Tak toto je moc... 😄 to by ma nenapadlo ani náhodou.. neviem čo by som robila v tvojej situácii ale keď mu to povieš že si si kamaráta vymyslela tak si myslím že sa možno zasmeje ale totálne ti prestane dôverovať. Aby náhodou aj on na teba potom nezačal vymýšlať. Najprv treba premýšlať nad vecami aké to môže mať dôsledky 🙂 ale ja by som to asi tiež zahrala na to že ste sa prestali stretávať, lebo má priateľku a v čase keď ste sa stretávali boli rozídení a teraz sa dali znovu dokopy a ty jej vadíš. Tak si ho aj vymaž z priateľov, účet neruš, to by bolo podozrivé. Toto možno prejde u neho. Ale prosim ťa už nič také nevymýšlaj, vidiš aké veci teraz zbytočne musíš riešiť.

oblecenie99
18. nov 2020

No len aby si potom nemyslel,že si niečo mala s tým tvojim imaginárnym kamošom,keď zrazu akože prerusite uplne kontakt 🤔 neviem,mne by to bolo hneď podozrivé,že keď sa chcem stretnúť,tak zrazu sa týpek vyparí 😁

oblecenie99
18. nov 2020

Ináč dosť blbá situácia,lebo na jednej strane,ak budeš predstierať,že zrazu sa tvoj kamoš vyparil,tak mu to bude extra podozrivé,ale na druhej strane,keď sa priznás,že si si to vymyslela,tak ani nie,že ta bude mať minimálne za trapku,že načo to bolo dobre a prečo si to robila,ale on sa skôr urazí,že si z neho robila debila..

lintu
18. nov 2020

Nepriznávaj sa. Určite nie. Toto je vtipné možno tak na prvé počutie. Keď sa človek nad tým ale viac zamýšľa, pôsobíš ako psycho. Vymyslieť si imaginárneho kamaráta, príbehy okolo neho, aby si zaujala svojho priateľa 🙄 To nie je drobné klamstvo. To je celkom dosť veľké klamstvo. Nielen že riskuješ dôveru priateľa, čakaj, že toto neostane ani bez odozvy okolia. V statusoch na sociálnych sieťach sa takéto trápnosti veľmi radi prepierajú. Bude iné, keď sa k tomu priznáš takto za čerstva alebo až o nejakých pár rokov. Nateraz by som to uhrala do stratena. Kamarát sa odmlčal, našiel si frajerku,.... z kontaktov ho ešte nemaž. Počkaj, kým sa na to zabudne. Potom si ho vymaž. Bude to vyzerať prirodzenejšie.

panorek
18. nov 2020

Povedz mu pravdu a začni písať poviedky to je zmysluplnejšie.

3petka
18. nov 2020

Prosím ta vymaž profil a nepriznávaj sa.... fakt to je trápne.... Povedz mu že šiel za robotov do zahraničia a časom povieš že s tebou prerušil kontakt...

cacianka
18. nov 2020

Ved povedz frajerovi ze on babu ma a dost vaznu známosť, a blbli ste iba ako bláznivi kamoši zo školy.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
eri11
18. nov 2020

jezkovi voci, najdi si prosim Ta brigadu v Tescu, teraz pred vianocami zhanaju ludi. Budes mat aj socialny kontakt, zarobis si njeake peniazky, nieco pekne si kupis a nebudes mysliet na taketo hovadiny. Budes mat zo seba lepsi pocit, ze nieco uzitocne robis. Praca slachti.

jana_eyre_2
18. nov 2020

Nepriznaj sa a povedz že odchádza cojaviem za otcom do Rakúska, lebo ma babku s ktorou potrebuje pomoc 😅😅 samozrejme sa otestuje ten kamoš pred tým ako pôjde.. potom už o ňom prestaň rozprávať.. možno o 10rokov ak budete ešte spolu a budete mať 2deti sa mu priznas a zasmejete sa na tom.. 🙂
Ale úprimne som sa zasmiala, ľudia robia vseliake hlúposti a aspoň vidíš, že vidno že vymýšľanie si sa neoplatí..

sickynickyobsadene
18. nov 2020

Tak to si riadne posr....no ale ak by si sa priznala,ja na jeho mieste by som ti neverila...skôr že asi sa medzi vami niečo stalo a teraz to chces ututlať...neverila by som ti už v ničom..

oliviabb
18. nov 2020

@majkeel ja sa tak bavim, si to zaklincoval 👍😂😂😂

danica2711
18. nov 2020

celé od začiatku trápne, ale zase na druhej strane, účel to splnilo - NENUDÍŠ SA!

adusa1987
18. nov 2020

Nepriznala by som sa a spravila by som to tak ako tu pisu ze sme sa pohadali a aj tak sa odstahoval do zahranicia koli praci alebo studiu...

majkeel
18. nov 2020

No na to, ako zeny neznasaju klamstva, tu vacsina pekne kamuflujete. ;) Loz ma kratke nohy, treba s pravdou von ;)

gazpalm
18. nov 2020

😂tak toto je dobre...poradit neviem ,ale pobavila som sa sa 😁dufam ,ze to nejako uhras

simca06022011
18. nov 2020

Som sa pobavila😂 no tak ja neviem, mne keby sa chlap prizna, ze si vymyslel taketo daco... :D asi by som ho poslala na psychiatriu. Co takto radsej sa doma venovat nejakym rucnym pracam :D alebo studovat nieco.. neverim, ze clovek sa moze takto nudit, ze si vytvara profily a pise si sam so sebou.

hankm
18. nov 2020

“Žni co si zasiala”. Si dieta, ktore sa hra na vztah, na dospelu zenu. Pretrp si to do spiku kosti ;) on maka, riesi seriozny zivot a ty od nudy toto...radsej flirtuj s rovesnikmi. Zabudni na seriozny vztah aspon dalsich 5 rokov, kym neokusis ozajstny zivot a neprejdes si zivotnymi skuskami. Vlastne jednu taku mas aj tuto riesis na mk🤦‍♂️ Ako chces riesit ozajstne problemy???

Strana
z2