icon

Môj manžel chce zmeniť naše bývanie na luxusnú vilu. Sťahovať sa či nie?

5. júl 2024

Pekný večer prajem, mamky alebo aj bezdetné dievcata, zienky idem si k vám pre radu lebo dnes som ostala zaskočená ako nikdy 🤷‍♀️ v skratke napíšem, že milujem život, vyrastala som v klasických pomeroch, kde sme mali pekne detstvo s rodičmi, ja a súrodenci mame teraz v dospelosti krasny život Vdaka mojim rodičom, čo sa týka peňazí tak sme mali tak akurát. Vyskakovať sme si nemohli ale nikdy sme neboli bez. Teraz pointa. Vydala som sa, mám najdokonalejšieho muža na svete. Žijeme si extra dobre ale pointa. Dnes sme sa rozpravali o bývaní, aute, dovolenkách a veľmi ma zarazilo ako začal posledne dni premýšľať. Momentálne bývame v byte, ja som max.spokojna. Byt je nádherný, mame malé babatko, čiže do prace nechodím, zabezpečí nás perfektne manžel aj tak. Dnes prišiel s tým, že sa ideme sťahovať do luxusnej vily a ideme kúpiť nové auto. Pozrela som na neho, že NAČO????? Byt je super a auto mame 4 ročne. Ozaj som spokojná. A je mi fajn. Prepáčte, za výlev, len nechápem to ZRAZU. Ja sa nemám komu vyrozprávať, tak preto na MK. Som ja divná? Som ja nejako pozadu? 🤷‍♀️ manžel, že potrebuje zmenu🙄

Strana
z8
ukgirls
5. júl 2024

takze vas zadlzi len preto,ze on chce zmenu? co ak o pracu pride? clovek si ma zit na vysokej nohe len ak na to ma.. zrejme zaraba dost a chce z tych penazi aj nieco mat - a je na drahsie veci .. mali by ste si sadnut a porozpravat sa-taketo rozhodnutie musi ist od vas oboch a nielen ze on chce tak tak bude.. mozno najst zlatu strednu cestu a zvysovat uroven postupne

buba183
5. júl 2024

Nech ti odvôvodní, prečo to všetko. Taká zmena? Čo mu nevyhovuje? A prečo to nerieši stenou ale postaví ťa pred hotovú vec. Asi taký dokonalý nie je.

gejb
5. júl 2024

Najdokonalejši manžel ti neoznami len tak ze mas baliť kufre a sťahujete sa ale pýta sa aj na názor. Ci to sa už nenosí?

petronelag
5. júl 2024

Ak má nato nasporené tak ešte, ale ak na hypo tak by som to nechcela.

sissy27
5. júl 2024

@ukgirls preco by my ich mal automaticky zadlzit? Ja tipujem, ze teraz pride informacia o tom, ako na toto vsetko ma manzel odlozene uz davno 😅 lebo sem sa chodia zeny v 99% stazovat akych maju lakomych, neschopnych, lenivych, neambicioznych, sebeckych alkoholikov, mamickarov, kurevnikov, s erektilnou disfunkciou, tak treba takto vo sviatok rozprudit nudne vody mk dokonalym milujucim manzelom, ktory chce svojej rodine dopriat nadstandard a autorka je z toho strasne smutna 😅 anonymne, samozrejme 🤣

terezka1947
5. júl 2024

A vy spolu nekomunikujete?
Prečo sa nemáš komu vyrozprávať?,veď s manželom si sadnite a preberte to.
Neviem si predstaviť,že by prišiel manžel a postavil má pred takúto vážnu vec.
Nepríde mi preto tento váš život až taký skvelý,keď neriešite veci spoločne.

really8
5. júl 2024

Och no toto mi je uz len kravina vymyslena.

autor
5. júl 2024

Mna sa to pýtal už dávnejšie, povedala som mu, že ja som veľmi spokojná s tým, čo mám tak nech aj on je. A rozprávame veľmi veľa ale dnes akosi. Chce viac, doteraz mu stačilo aj to čo mame. A nerozumiem
@sissy27 tvojej poznámke. Áno. Manžel zaraba nadpriemerne. A nerozumiem prečo by sa tu na Mk niektoré mamky nemohli posťažovať. Ako fakt divný príspevok🤦‍♀️🤣

autor
5. júl 2024

@terezka1947 všetky veci riešime spoločne. A život mame ozaj krásny a skvelý. Len jednoducho nechápem čo tak zrazu. Príspevok som dala lebo ma zaujimalo, či niekto nezažil niečo podobne

terezka1947
5. júl 2024

No som už chvíľku vydatá,ale neviem si predstaviť postaviť manElku pred hotovú vec-stahujeme sa.
A neverím,že sa nájde žena,kt.by to neprekvapilo a nezaškodilo.
Aj trošku nepríjemné,možno už iba preto,že vážne rozhodnutia sú predsa u manželov o diskusii.
Neviem,či je v tomto prípade dôležitá otázka,prečo mu doterajší stav nestačí.
Ale prečo budúcnosť neriešite spolu.

domkakvet
5. júl 2024

To kupil tu vilu a ty si ju ani nevidela, len sa tam mas prestahovat? Tak si ju chod najskor pozriet, ci sa ti bude pacit.

julia_romeo
5. júl 2024

@ukgirls a kde z toho co autorka napisala vyplyva, ze ich ide zadlzit?

candii
5. júl 2024

Vilu ? 😁 Netáraj 🤣

asocial
5. júl 2024

Väčšinou ľudia, ktorí majú potrebu stále všetkých všade presviedčať, aký skvelý život majú, ake je všetko u nich dokonale...tak asi ani nemusím pokračovať, že?

ukgirls
5. júl 2024

@julia_romeo bezne maju ludia peniaze na vilu v luxusnej stvrti a noveho bavoraka.. mozno je to dalsia na zozname znameho politika .. mas pravdu neviem - brala som to z pohladu bezne pracujuceho cloveka.. a usudila som z toho,ze ona je na materskej a zaraba len on .. v podstate uz jeden byt maju plus aj zanovne auto ..

autor
5. júl 2024

Nie baby, nezadlzil nás, tento byt tým pádom dávame do prenájmu. Nerozumiem ako ste niektore hned usúdili, že nemáme šťastný život 🥲 mame, a veľmi. Potrebovala som sa tu “vyrozprávať” ale nakoniec sú z toho len nejaké dohady.
@asocial kľudne pokračuj 🙂 takých ľudí ja nepoznám, ja sa nikde nechválim a ani nikdy nebudem ako sa mám. Čo sa týka peňazí, tak manžel od mlada makal tvrdo aby sa mal ako sa ma teraz. Nevyhrali a neukradli sme peniaze nikomu.

sono2
5. júl 2024

A aké auto? Prečo sa tomu brániš.
Za mňa by mohol kúpiť aj dom pri mori.

autor
5. júl 2024

@sono2 klasika, nové BMW, žiadny RR alebo Bentley. Jeden dom už takto mame🙂

terezka1947
5. júl 2024

Ja sa priznám,že nerozumiem autorke.
O čo vlastne v diskusii ide?

beloved
5. júl 2024

@terezka1947 Postazovat si, ako sa ma zle...

autor
5. júl 2024

@terezka1947 ide o to, že doteraz nám bolo vyborne v byte. A zrazu chce manžel zmenu, vilu, sťahovať sa, potrebuje zrazu viac miesta. Nikdy som nebola takto nastavená, že už sa mame tak dobre, tak poďme míňať peniaze 🤦‍♀️ ja kde môžem tam šetrím, nevyhadzujem na zbytočnosti. A hlava mi neberie, čo tak zrazu

autor
5. júl 2024

@beloved kde sa sťažujem?

beloved
5. júl 2024

Ty si asi trosku jednoduchsia, ked nechapes

betulinka1
5. júl 2024

Ono je to prirodzene, ze chce pre vas dom ked mate dieta. Predsa len je to iny konfort, spravite si ihrisko, bazen, pre deti je to super. Dobre zaraba a túži vas aj takto zabezpecit. Jedine co by som ohudrala je velka vila, nakolko velky priestor znamena vela upratovania. Nam do velkeho domu chodila, dve poschodia, upratovacka 2x tyzdenne, mala kluce ale stale to bolo obmedzujúce, ked som ostala na HO alebo deti chore, menit terminy. Teraz mame bungalov 120m2 a krasne stiham sama.

autor
5. júl 2024

@beloved asi nie som, keď mám muža akého mám 💪🙏 že s dokáže postarať a ja by som kľudne mohla mať vyložene nohy celé dni😉

terezka1947
5. júl 2024

No...ja neverím vyhláseniam-ze zrazu....nič nie je zrazu. A ty si manželka,ty si musíš poznať manžela.
Mne osobne by vadilo,keby manžel niečo rozhodol za nás,keby ma vo vážnych témach a pri vážnych rozhodnutiach vynechal.
Čiže ja si osobne nemyslím,že máte skvelý zivot,skvelý vzťah...lebo v skvelom vzťahu riešia manzelia všetko dôležité diskusiou,rozhovormi,atď,atd.

Možno si finančné "za vodou",čo je fajn a keď ti to všetko vyhovuje,ok,to je vaše manželstvo.
Keď ti kúpim dom,ok,kúpi auto,ok.
Niekomu to pre šťastie stačí a jednoducho buď šťastná a užívaj si to.

autor
5. júl 2024

@betulinka1 ďakujem, presne toto som čakala, vlastnú skúsenosť

oli18
5. júl 2024

Vsetko riesite spolu a ty nevies, preco zrazu manzel toto?
Ano, zazili sme to aj my a boli sme od radosti bez seba.
Asi si chcela na dobru noc nasrdkat vymyslenou rozpravkou mnohe baby na MK, ci? 🤣🤣🤣 Je len otazne, kolke uverili 😆

autor
5. júl 2024

@terezka1947 ono, pred rokmi som mu takisto povedala, že dom pri mori som kúpila. Povedal, že v poriadku, peniaze na účte sú, neskritizoval, skôr bol rad, ze ma o “starosť”menej. Sám mi povedal, že mám dobrý vkus… s nechápem, áno, opakujem sa, mame veľmi dobre manželstvo

terezka1947
5. júl 2024

To je super,blahoželám k super manželstvu😊

Strana
z8