Môj manžel chce zmeniť naše bývanie na luxusnú vilu. Sťahovať sa či nie?
Pekný večer prajem, mamky alebo aj bezdetné dievcata, zienky idem si k vám pre radu lebo dnes som ostala zaskočená ako nikdy 🤷♀️ v skratke napíšem, že milujem život, vyrastala som v klasických pomeroch, kde sme mali pekne detstvo s rodičmi, ja a súrodenci mame teraz v dospelosti krasny život Vdaka mojim rodičom, čo sa týka peňazí tak sme mali tak akurát. Vyskakovať sme si nemohli ale nikdy sme neboli bez. Teraz pointa. Vydala som sa, mám najdokonalejšieho muža na svete. Žijeme si extra dobre ale pointa. Dnes sme sa rozpravali o bývaní, aute, dovolenkách a veľmi ma zarazilo ako začal posledne dni premýšľať. Momentálne bývame v byte, ja som max.spokojna. Byt je nádherný, mame malé babatko, čiže do prace nechodím, zabezpečí nás perfektne manžel aj tak. Dnes prišiel s tým, že sa ideme sťahovať do luxusnej vily a ideme kúpiť nové auto. Pozrela som na neho, že NAČO????? Byt je super a auto mame 4 ročne. Ozaj som spokojná. A je mi fajn. Prepáčte, za výlev, len nechápem to ZRAZU. Ja sa nemám komu vyrozprávať, tak preto na MK. Som ja divná? Som ja nejako pozadu? 🤷♀️ manžel, že potrebuje zmenu🙄
To už máte staré. Muža chápem. My sme minulý rok kúpili ročne a pristala by som na novú 5tu ale tu elektrickú s 6 cylindrovym motorom len stojí 120 tisíc. Chvíľku si naň počkám.
To ty si nepochopila 🤣
@oli18 ženy, ktoré závidia sú mi cudzie 🤣 ale drž sa
Super, všetci ktorí nežijeme v luxusných vilách, ti závidíme a blahoželáme. 😀 Hoď sem nejaké fotky, nech môžeme závidieť ešte viac. 😉
@mojemenonikto hovorí ti niečo pokora?🙂
za.mna je super manzelstvo take kde sa o takych zavaznich veciach ako je byvanie rozhoduje spolu... manzel ta postavil pred.hotovu vec ze sa stahujete - vlastne proti tvojej voli, nekomunikoval s tebou a ty ho tu obranuj ako vam je dobre a super a ake mate skvele manzelstvo... 🙈
@monnci2226 zrejme si ani ty nepochopila🙂 ale dôležité, že si vieš rypnut🤦♀️ no vidím, že človek sem nemôže pridať ani raz v živote diskusiu lebo sama závisť 🤷♀️
a co ti mam zavidiet prosim ta?? 😂 ze ti manzel z nicoho nic oznami ze sa stahujete bez toho aby sa zaujimal o to co chces ty?😂 sama pises ze dnes prisiel s tym ze sa ideme stahovat a kupovat nove auto.... tak co som nepochopila?
@monnci2226 máš skúsenosť? Ak nie, tak nekomentuj a nehysterči 🙂
mas.pravdu, prepac, strata casu.... idem ti radcej ticho zavidiet do kuta 😉
@monnci2226 oni tak jeden druheho milo prekvapuju. Jedno kupi vilu pri mori, druhe vilu a auto na Slovensku....
@monnci2226 to nemusíš🙂 nepomôže mi to ;)
@oli18 ou yes! Baby upokojte sa a nezavidte prosím🤦♀️ veď sa dobre vydajte a budete sa mať takisto super🙂
Hej super manzelstvo mas.. nova vila, nove auto... nova zena? Casom. My doma diskutujeme aj o blbom hriankovaci za 20e.
@eeffka nová žena časom nebude, toho sa nemusíš báť ani ty ani ja🤣
Mimo toho bmw som ani ja nepochopila, o čo ti v diskusii ide.
@sono2 tak neviem, skús ísť do školy keď iné ženy pochopili a odpísali, len ty s jednou babou ste nepochopili, skús to poriešiť nejako🙂
@sono2 ved tu ziadna z nas nic nechapeme a vsetky len zavidime.... jaj a este sme sa aj nahovno vydali 🤣🤣
Osobnu skusenost nemam ale vedela by som pochopit tvojho muza ... mozno sa chce posunut niekam dalej ... do domu kde bude mat aj viac priestoru na sebarealizaciu, skusenie niecoho noveho, mat lepsie pohodlie a vyhody ktore dom ponuka ... su ludia, ktorym vyhovuje ze sa veci nemenia a su taki, ktori prave zmenu potrebuju ... uz mate dobry byt a auto, dieta ...a dostatok financii aby si si ich uzili zase v niecom inom ... v dome a este lepsom aute ... ak vam to ziadne tazkosti nesposobuje, bude stacit si to len dobre vykomunikovat aby ste navzajom pochopili co o toho ockavate/neocakavate ... drzim palce !!!
Cize ty si kupila len tak dom pri mori, nespytala si sa ho, on ta pochvalil za dobry vkus. Takze si na rade, teraz kupi on a ty ho pochvalis. Trada, problem vyrieseny, harmonia opat nastolena 🤣
videla si Osudovú príťažlivosť? jedna z možností, prečo sa chce chlap sťahovať 😀
@victoriab ale inak jedna dôchodkyna, čo chodila muklovať do skladu za minimalku, hovorila, že jej spolužiačka sa jej sťažovala, že nema čas, lebo sa rozhoduje, ktoru vilu v Španielsku ma kúpiť, a že taketo ma problemy...
@victoriab peniaze na účte sú tak dobre kúpila...ked ti chce chlap kupiť luxusnú vilu, to naserie, nečudujem sa, že autorka je nesvoja.. že takyto chlapi sa na mňa nelepia, to je neuveriteľné
horšie by bolo autorka, keby sa chcel do stanu sťahovať, ak sa chce len do vily, tak prehltni horku pilulku a strp aj auto, navar mu dobru večeru, nech ťa odprosí, a vaša harmonia sa da zas do jednej roviny 👍
@pralinka25, @h2, @demodun, @tundra, @fido69 😀 😀
Áno autorka, tu sú vždy ženy, ktoré si chcú rypnut🤦....ale k veci, skúsenosť nemám ale skús sa na to pozrieť z iného uhla. Bývate v byte, čiže máte kopec susedov, steny sú tenké, nemôžeš si robiť len tak čo chces, ak chces ísť s dieťaťom von (skôr v budúcnosti myslím) musíš nájst nejaké schopné ihriská atď....dom/vila - máš súkromie, záhradu alebo dvor alebo čo chces z toho mať, dieťa sa bude mať kde hrať, môžeš povedzme grilovať kedy chces, možno aj bazén bude atď. Čiže samé plusy čo sa toho týka, tiež nie som za rozhadzovanie ale toto je oveľa lepšia verzia než byt. Možno chce tebe aj dieťaťu spraviť život ešte krajší ☺️ a tie baby si nevšímaj toto sa deje v každej diskusii bohužiaľ 😔

@oli18 pýtala som sa, zrejme si nepochopila. Vždy som sa vedela uspokojiť a uskromnit. A zrazu prišiel, že chce niečo väčšie, niečo iné, nové. Nerozumiem načo. Preto som vytvorila diskusiu, či si niektorá mamka tým prešla.