Môj manžel chce zmeniť naše bývanie na luxusnú vilu. Sťahovať sa či nie?
Pekný večer prajem, mamky alebo aj bezdetné dievcata, zienky idem si k vám pre radu lebo dnes som ostala zaskočená ako nikdy 🤷♀️ v skratke napíšem, že milujem život, vyrastala som v klasických pomeroch, kde sme mali pekne detstvo s rodičmi, ja a súrodenci mame teraz v dospelosti krasny život Vdaka mojim rodičom, čo sa týka peňazí tak sme mali tak akurát. Vyskakovať sme si nemohli ale nikdy sme neboli bez. Teraz pointa. Vydala som sa, mám najdokonalejšieho muža na svete. Žijeme si extra dobre ale pointa. Dnes sme sa rozpravali o bývaní, aute, dovolenkách a veľmi ma zarazilo ako začal posledne dni premýšľať. Momentálne bývame v byte, ja som max.spokojna. Byt je nádherný, mame malé babatko, čiže do prace nechodím, zabezpečí nás perfektne manžel aj tak. Dnes prišiel s tým, že sa ideme sťahovať do luxusnej vily a ideme kúpiť nové auto. Pozrela som na neho, že NAČO????? Byt je super a auto mame 4 ročne. Ozaj som spokojná. A je mi fajn. Prepáčte, za výlev, len nechápem to ZRAZU. Ja sa nemám komu vyrozprávať, tak preto na MK. Som ja divná? Som ja nejako pozadu? 🤷♀️ manžel, že potrebuje zmenu🙄
Toto je na rozvod. Hned od neho utec, toto keby mne vyviedol manzel, priserne sa nahnevam. Najdi si chudobnejsieho, budes spokojnejsia.
Podla mna nevie najst v zivote naplnenie. Pochopitelne chceme kazdy viac, ale ma to byt spolocny ciel, spolocny chctic a spolocne rozhodnutie. V pripade, ktory opisujes, by mi blikla kontrolka, ze muz nad niecim rozmyslal, ale nezveril sa mi. Podla mna ho skus nasmerovat na dobrocinnost, pokial ste na tom tak ako opisujes, ma vsetky potreby naplnene a potrebuje viac. V tychto pripadoch pomaha aj pre jednotliva prave dobrocinnost. Good luck 🍀
@kvetinka719 takze ak chce pre rodinu vacsi dom, tak nevie najst zivotne naplnenie? Sak prave sa o tom rozpravali, tak ako sa jej nezveril? Ved sa jej zveril.. Ty si vobec citala co autorka napisala?
Ty chces byt on dom, toto ste si mali vyjasnit pred svadbou.
Mna by zaujimalo odvetvie podnikania, kde cca 40rocny zarobil uz cca 2miliony eur.
@natalka13 tak, zarobit sa da, 40 rokov nie je zasa malo. Samozrejme, to sa netyka tejto vymyslaniny
@mk1111111111 ale autorka stíchla, asi je ešte stále na obhliadke 😀😀😀
@natalka13 pozerala som renovaciu domov v nejakej americkej relacii, a tam tiež jedna žena odporučala, že každy by si mal kúpiť ostrov za 2 miliony, lebo je to prospešne na dovolenku..čo jej muž robil to tam nespomenuli -45roční asi
@karolinakr len či máme toľko ostrovov? 🤔😁
Ktorý by si chcela, anglický ti asi nepredajú 😄
@demodun ked lapím nejakeho bohača, bude tato otazka na stole 😀 inak jedna Britka zbalila dubajskeho šejka, neviem, aku fintu použila od rana do večera nakupuje a všade je sama, lebo jej muž plati v kine, aby boli sólo, maju separe, ona vidi, že nejakí ľudia existujú, len sa s nim nestretáva 😀
@demodun alebo Geissenovci, išli si kúpiť ostrov, a potom sa zistilo, že tv joj musi za nich všetko platiť, lebo na to nemajú
@karolinakr 🤣🤣🤣 to je ten "reálny" život v tv.
Ani tej sejkovej nádhere by som všetko neverila 😄
@demodun
@karolinakr Náhodou, dievčatá, ja žijem na ostrove! Vedľajšia dedina od nás to má dokonca aj v názve. Nikdy nezabudnem, aký bol môj syn sklamaný, keď som mu povedala, že ideme do Štvrtka na Ostrove, keď zistil, že tam nie sú palmy a okolo nie je more. 🏝️🤣
@karolinakr kúp šejker a daj zabaliť ideme za @h2 na ostrov 🏝️😉
Ako vyzerá zavidiaci smajlík? 🤔
@karolinakr No, bohužiaľ, ten ostrov nie je môj, žijú tu aj iní ľudia. Toto budem musieť ešte nejako vyriešiť. 🤔
@h2 ked tam hodíš jednu bombu, bude to expresne vypratané
@karolinakr
@demodun Tak ako teda, dievčatá? Bombu, alebo donaha? Alebo kombinácia oboch? Nebude to už príliš smrteľná kombinácia?
@karolinakr no toto nie je zlý nápad.
@h2 ideš do toho??

Buď spokojná s tým čo máš.radšej by si bývala tak ako ja?3 rodiny na jednom dvore a neviem pohnúť s manželom,aby sme riešili niečo iné a pritom zarábame obaja nadštandardne.Len samé výhovorky