icon

Môj manžel je futbalista. Ako si na to zvyknúť?

alami
21. máj 2008

Ako riešite ustavičné tréningy a nedeľu čo nedeľu bez manžela? Nejde vám to na nervy? Lebo mne áno. ako bojovať proti nepriateľovi č. 1 - futbalovej lopte?
tak kočky, čo máte tento nemalý problém, dajte vedieť, snáď si nejako pomôžeme.

Strana
z3
eli77
21. máj 2008

alami uprimnu sustrast...ked som sa zoznamila s mojim muzom, medzi prve zoznamovacie otazky som zaradila aj otazku ci je fanusik-hrac futbalu...a on povedal, ze NIE 😀 😀 😀 takze mam o problem menej. Moj otec je uz skoro fanatik do futbalu, takze viem ake to je...ja ti len poradim aby si sa vyzbrojila veeeelkou davkou trpezlivost a tolerancie...zo skusenosti viem, ze tato muzska zavislost od futbalu je neliecitelna... 😖 😀

elise
21. máj 2008

alami môj ocino robí tiež v športe a tiež celé detstvo nebývaval hocikedy doma ale mamina to spravila tak že sme chodili sním (ked nás mohol zobrať so sebou) a fandili mu 😉 takto sme boli ako rodina spolu 😉

alami
autor
21. máj 2008

eli77- to som už po 8 rokoch zistila ☹

elise, možno keď budú naši chlapci vačší, ale mna to proste nebaví tam chodiť a pozerať, ako sa lopta gúľa a chlapi jačia a nadávajú 😒

ifrimka
21. máj 2008

alami, ked som videla ten nazov temy, prve mi napadlo" to sa chvali, ci stazuje" 😉 🙂
ten moj hraval rekreacne, uz len pozera....ale aj to stoji za to, takze pevne nervy

alami
autor
21. máj 2008

sťažujem, sťažujem.....a veľmi 😢

ifrimka
21. máj 2008

a aj s detmi chodi hravat?

rinuska
21. máj 2008

no ja sa musím pochváliť , môj sa nezaujíma o okýkoľvek druh športu , takže nejaký futbal nehrozí , ale zato je rybár - to je tiež riadna diagnóza 😀

emily333
21. máj 2008

ahojte ten moj je tiez fudbalista no musim ho pochvalit od jarnej sezony dal uz 6golov. 🙂

ifrimka
21. máj 2008

to bolo dobre rinuska....ze diagnoza 😀

alami
autor
21. máj 2008

ifrimka - sám chodí, kde by tam mal deti. veď to, že ja som potom toľko hodín sama s 2ma deťmi. Keď hrajú mimo, tak je v nedeľu preč okolo 7 hodín!!!!!!

karolinkafe
21. máj 2008

No ten moj je gaucovy futbalista 😀 😀 😀 akurat pozera nejake finale myslim ze Champion's Ligue alebo nieco take 😅

alami
autor
21. máj 2008

emily - mna ti to nejak nevzrušuje, či sa mu darí, alebo nie, je mi to egal 😀 😀 😀 ja sa ani nepýtam, či vyhrali, ani kde hrajú, ani koľký sú v tabulke, mne je to úplne jedno...ja vidím len to, ýže nie je tu, ale tam 😠

alami
autor
21. máj 2008

rinuska - tá diagnóza, to je to pravé, čo sa na to dá povedať 😀 😀 😀 a z rybárčiny aspoň niečo máš 😉 , ja mám len smradľavú, zablatenú kopu 😀 😀 😀

ifrimka
21. máj 2008

no karolinka, dnes maju chlapi vianoce - chelsea hra s manchestrom v moskve

no alami, keby ti aspon deti zobral na par hodin prec, co?

ifrimka
21. máj 2008

a zabudla som dodat, ze moj je fanusik chelsea a je v robote!

ale zase sa nemozem stazovat ani ked doma pozera. ja si sadnem vedla neho s laptopom, uprazim mu tekvicove semiacka a konikujem.... aspon sa necitim, ze ho zanedbavam

emily333
21. máj 2008

Ja som rada ked je na fudble ved aj on potrebuje relax a berie syna no sice je uz velky.

alami
autor
21. máj 2008

tak to som nevedela, čo beží v telke...tak to asi preto sa pobral na pivko...užiť si zápas s nejakými chlapmi 😨

ifrimka
21. máj 2008

tak aspon sa ho budes moct spytat ako hrali, ked pride domov....tvar sa, ze ta to vlastne zaujima 🙂

karolinkafe
21. máj 2008

Uz je koniec, vyhral Manchester 😵 😵 😵 ale bolo to napinave teda 😅

jasterica
21. máj 2008

baby,ten moj je total manik...ked je fucik v telke,mozem aj hola behat pred nim a on len do tej bedne cumi... 😀

emily333
21. máj 2008

No ifrrimka a da jej mozno teplomer a opyta sa ci nieje nahodou chora 😉

alami
autor
21. máj 2008

😀 😀 😀 už dobehol domov, som ho prekvapila otázkou, či vyhral Manchester či chelsea - nechápal, odkiaľ to mám 😀 😀

alami
autor
21. máj 2008

emily - to fakt 😉

karolinkafe
21. máj 2008

Tak ten moj to aspon pozera pri mne doma 😉

karolinkafe
21. máj 2008

😀 😀 😀 alami

emily333
21. máj 2008

ten moj uz aj zaspal takze aky je stav nech mu zajtra zamachrujem

wienika
21. máj 2008

caute baby, pridvam sa..moj manzel je totalny fanusik a aj aktivny hrac......hrava aj 3-4 krat do tyzdna..aj v zime, vtedy hrava v hale.....
uz ma nakupene listky na´vsetky zapasy na EM, ktore budu vo viedni....
a este on miluje akykolvek sport, vsetko musi vyskusat, dokonca je schopny vstat rano o 3tej a pozerat NBA....
no uuuuuplny blazon....
a to nechcem vidiet ako pride domov dnes, ked vyhral manchester......radsej idem spat.....

inac aj u mna to uz zacina fungovat, mala som zapnuty pocitac a ako kulisu ligu majstrov...... 😎

alami
autor
21. máj 2008

karolin - to je lepšia verzia - len doma pozerať, ale tie hodiny keď je preč....niekedy to proste nemôžem rozdýchať...

alami
autor
21. máj 2008

wienka...tak, tak, v zime hala...poznáme 😉
tak teraz mám aj ja kulisu ligu...lebo pozerá doma 🙂

wienika
21. máj 2008

karolinkafe, aj ja som ho lamala, nech ostane pri mne, ze to budeme pozerat spolu, ale povedal, z take zapasy musi pozerat s chalanmi...a nie doma....tak ma odfajcil 😀

Strana
z3