icon

Môj manžel je pretekár

mpatricia777
26. jan 2014

Dobry den,

neviem co dalej, moj manzel je pretekar na aute. Zucastnuje sa vselijakych zrazov,slalomov a jazdi tam na svojom druhom aute. Z vyplaty si na to odklada a nikdy sa nestalo ,ze by kvoli tomu nieco doma chybalo. Ku mne je velmi mily,sex je s nim dobry a lubime sa. Ide o to, mame dve deti (dcerka 8r. a syn 12r.) . Moj syn je cim dalej tym viac zazraty do otca ,ze preteka. Uz bol parkrat jeho spolujazdec a velmi sa o nich dvoch bojim. Ked sme sa spoznali manzel mi o tom hovoril ze velmi chce raz pretekat a vzdy mal k autam zvlastnu ,,lasku,, (dokazal lestit a jazdit cely den) ale mne to nevadilo ja mam auta rada. Ale nakonahle dostal pracu a mal moznost setrit tak si kupil druhe auto na preteky a chodi pravidelne. V premavke ide normalne. Velmi sa bojim on ho aj o syna. Ako mu to vyhovorit cele ?

oslo1
26. jan 2014

Toto sa neda vyhovorit, to ako keby si chcela Michaela Shumachera zamknut doma a nikam ho nepustit.
On ma tu vasen v sebe.

maminuska
26. jan 2014

@mpatricia777 nijak , necha´t to tak . Ak to spravíš , môže sa stať že to začne škrípať u vás v inej oblasti . Bude nervozny, podráždený , lebo nebude tam kde by chcel. Stará sa o vás, miluje ta , miluje deti, jeho koníček nemá na vás katastrofálny finančný dopad .... nechaj to tak.
Môj muž hrá golf, je to nákladný šport a vôbec nie je tak bezpečný ako sa zdá , lebo stačí jedna zatulaná loptička, ktorá odletí nesprávnym smerm ,tvrdá ako kameň a zabije ta. Berie naň aj môjho syna z prvého manželstva a od leta chce aj 4 ročnu dcéru , ktorá evidentne k tomu začína tiahnuť.
Mali sme strety kvôli členskému , ktoré je fakt drahé , nakoniec členské zrušil a chodí tam kde mu to vyhovuje . Ty máš nejaký koníček ?

evelynm
26. jan 2014

@mpatricia777 , preco mu to chces vyhovarat? Tebe by sa pacilo, keby ti niekto vyhovaral tvoje zaluby, ktorym sa dlhodobo venujes? Brala si si ho s tym, ze si o jeho zalube vedela. Pises, ze mate pekny vztah. Ak syn vidi svojho otca ako pozitivny vzor, je to skvely zaklad jeho vychovy.
Pohovor s manzelom o svojom strachu onho a o syna, ale neobmedzuj ho.

zutera
26. jan 2014

@mpatricia777 naprosto tě chápu. MM je závodní střelec 🙂.Když jde z domu a sbírá ten svůj arzenál jde mě porazit.Dřív jsem ho snazila nějako uprosit,aby nesel,ale nic nepomohlo,tedy v legraci mezi dveřmi podoknu že doufám že doufám že veškery majetek je psaný na mě🙂. Asi si třeba jen zvyknout 😉

lila69
26. jan 2014

@mpatricia777 je normalne ze sa bojis, ja sama mam 2 synov, sice malych, ale je mi jasne, ze ma caka este vselico 😒 Ja mam pocit, ze kazdy tu ma a tomto svete vymerany cas a ked sa naplni, tak koniec ... pozri na pripad m.schumachera ten sa na pretekoch mohol milion krat zabit a pozri co sa mu stalo na rodinnej lyzovacke. Uzivajte si spolocne chvile, ak to bavi aj syna ma najlepsi vzor- svojho tatina a mlademu ked uz teda ho to bavi zabezpecte aby sa nau il poriadne jazdit = zaplatte mu skolu smyku atd.
A nechcem aby to sprosto vyznelo, ale nech tvoji chlapi uzatvoria velmi dobru zivotnu a urazovu poistku. nemyslim hned na najhorsie ale napr. aj obyc.zlomenina nohy sa vie niekedy skomplikovat...a korunky sa hodia 😉

haslerka27
26. jan 2014

toto je vasen,to nezazaris manzelovi.ruzenec do ruky a modlit sa.dohovorit aby daval pozor a jazdil bezpecne.tam nic ine nezmozes....je to vasen pre auta,rychlu jazdu,adrenalin....zas na druhej strane,radsej tato vasen ako vasen pre zeny 😀 😀 😀 nech ti to je utechou