Môj manžel je zlý na moje deti
Mam 3 deticky dve su len moje s predchadzajuceho vstahu a 3 mam s terajsim manzelom... Ale vsimla som si ze sa zacal strasne hnusne chvat k mojim detom len po nich krici a byje ich a to bez pricini a ked mu nieco poviem tak sa este urazi a nebavi sa ani somnou ani s mojimi detmi... Neviem co robit uz nevladzem moje deti mi povedali ze sa ho boja lebo krici a byje ich.. Poradte mi je niekto v podobnej situacii ☹ ☹ ☹
@rebeka7501 viem na co si reagovala. Bolo to bezcitne. Nie si v jej situacii, nevies, ako trpi a ani ci by si mala silu vobec napisat na MK. Nehovoriac o tom, ze kazda sme ina, kazda "chodila v inych mokasinach" a ma inu skusenost, schopnost riesit veci... Ja by som mu tiez dala po papuli a chlapec by si volal zachranku, ale som si vedoma toho, ze nie kazda sa dokaze popasovat s problemom. 😒 Mne je hrozne luto, ze niekde taketo deti trpia a su spolu so svojom matkou stratene, nech uz je akakolvek, ocovidne problem vnima a uz sa nechce prizerat...
@papricka33 No ak niekto vie vulgárne nadávať tak vie dať aj po papuli. Si prečítaj všetky jej komenty. Chúďatko citlivé.
Za pravdu sa kazdy hneva...
@papricka33 a ona je asi veľmi moc citlivá keď tu ženám nadáva do jednutých. Alebo sa mýlim ?
Treba čítať (aspoň zbežne) a potom reagovať.
@rebeka7501 Presne. Možno aj jemu tak nadáva, on bude niečo podobné potom bije kam mu ruka dočiahne.
@natalym presne : Vrana k vrane sadá......
a zakladateľka témy a papricka33 sú z jedného okresu
@rebeka7501 😀 a tym chcel autor co povedat?
Neviem či ste si milé mamičky všimli , ale ide asi o syndróm týranej ženy. Bez nejakého osočovanía ale podľa pravopisu sa jedna asi o mamičku so slabších pomerov, možno bez rodinnej pomoci. Ja osobne si myslím, ze mamička presne vie čo má robiť a čo je správne avšak prvý krok do neznáma musí byt veľmi ťažký ... To však neospravedlňuje nechať deti psychicky a fyzicky týrať ... Prosím obráťte sa na krízovú linku alebo socialku vo vašom okolí a to čím skor
@worldtravel a táto týraná žena si svoju nemohucnosť odolať tyranovi vybíja na ženách,ktoré jej radia ...aj tituly im udeľuje
Za dobrotu na žobrotu
takže @barbizlaticko skús poslať do "preč" svojho partnera a bude po probléme 🙂
@barbizlaticko ja ti poviem podobnú situáciu. Moja teta mala muža debila. Splodili tri deti. Zabil ju keď najstaršie malo len 6 rokov. Vzal si za ženu vdovu s jej troma deťmi. Tie rozdiely aké boli medzi deťmi sa nedajú opísať. Jej deti dostali každé po banáne, tri "cudzie" ak poslúchali dostali jeden aby si rozdelili. Bitka, týranie,alkohol na dennom poriadku 🙄 Následky majú chlapci dodnes a to sú z nich +/- 40 roční chlapi. Ani jeden sa neoženil, komunikácia s ľuďmi je na slabej úrovni,absolútne sa nevedia zaradiť do "normálnej" spoločnosti. Stále žijú spolu. Ono sa to nezdá, deti navonok možno pôsobia dojmom že to zvládajú (aj moji bratranci boli usmievavé deti) ale následky takéhoto správania sa sú nedozierne a môže ich to ovplyvniť navždy 😒 ja by som to nikdy nedopustila aj keď uznávam, so 6 deťmi by si to asi mala sama ťažké to však nie je dôvod na to aby trpeli.
@marcelatje Strašné.
@natalym keď to človek vidí v správach možno si povzdychne a tým to pre neho hasne. No ak to vidíš na vlastné oči nedá sa to opísať. Jeden z nich žil chvíľu so ženou mali aj dve deti. Ale on nevedel ako sa k nim správať. Nevedel dávať lásku. Pil, bil ich,deti topil vo vani, tehotnú ženu vyvrel v noci na samote v lese vonku......... ona našla silu odísť a má už inú rodinu, užila si pri ňom hrozné veci....nikomu to neprajem. Mal presne naplánované ako ich všetkých zabije a chodil to rozprávať mojej mame. Je ich krstnou. To bolo otrasné obdobie.......
@marcelatje Poznám iné, ale tiež podobné, v priamom prenose. ☹
Moja mama zomrela takou smrťou ............
@natalym a vieš čo je najhoršie? Že nemáš ako pomôcť. Môžeš pomoc ponúknuť ale rozhodnutie situáciu riešiť je vždy na priamych aktéroch a tí niekedy nemajú silu,čakajú na zázrak alebo sa boja..... 😔
@marcelatje je to bohužiaľ tak, to čo vidia deti doma považujú za správne, a neskôr to praktizujú v živote. Nikto im nedá lásku, a lásku následne nevedia prejaviť. Násilie plodí iba násilie.
@natalym naozaj si to myslis, ze ak zena vie nadavat, vie sa postavit chlapovi? Aj moj jorksir strasne steka. Lebo je maly a boji sa.... To by tu na MK boli same Xeny bojovnicky 😉
@marcelatje To je hroza.
@rebeka7501 @mimi1237 😔 😔 😔 😔 😔 😔
@marcelatje Prosím ta ten pribeh je strasny.Dobre chapem,ze on zabil svoju prvu zenu,nato si vzal jednu pani ,ktora bola vdova? A ta pani vedela o tom,ze prvu zenu zabil?
@marcelatje Dufam,ze za to sedel. 😠
@marcelatje Aj ked...tym detom to nepomoze ani nikomu zo zucastnenych.Bože.
@mimi1237 neviem ci to vedela..... On ju nezabil tak ze bola hned mrtva. On ju zbil ako kazdy den, odviezli ju do nemocnice kde po xy raz podpisala reverz a utekala domov k detom a do rana zomrela na vnutorne zranenia. Tak mozno mala nejaku zidealizovanu verziu jej umrtia. Toto sa stalo pred viac ako 30timi rokmi no nasledky su viditelne aj dnes.
@mimi1237 nesedel ....
@marcelatje No vsak ale to je to iste.Je jedno ,ze neumrela chuda hned.On jej sposobil take zranenia,ze nato jednoducho umrela.Ved toto je katastrofa.Ona asi vedela preco s tej nemocnice musi odisť.A co ta vdova,jeho druha zena? este s nim ostala ? 😕 Snad.nie.
@mimi1237 ona bola uplne ina. Vedela buchnut po stole. Svoje deti si ubranila. On stale pil a robil zlobu no nikdy nie v takom rozsahu ako prvej zene. Prepil sa asi 10 rokov po smrti svojej prvej zeny. Druha zila so siestimi detmi. Az na dochodku si nasla ineho muza a odstahovala sa k nemu. Stale zije.
@papricka33 Ale to jej ide, nie?
sa tu tvárite, ako keby ste žiadna nedala decku výchovnú po riti. Je asi troška rozdiel, či dostanú po zadku z nejakého dôvodu, alebo im narobí monokle. Skôr by som sa snažila zistiť, prečo došlo k takej zmene. Veď keby sa tak zle správal k jej deťom od začiatku, tak by s ním asi nebola a nespravila si s ním dieťa,...

@rebeka7501 ja fakt neviem naco mamicka zalozila tuto diskusiu...lol 😝