icon

Môj mladší priateľ podvádzal svoju bývalú partnerku

jeliska123
31. jan 2021

Neviem čo mám robiť mám priateľa o 8 rokov mladšieho som snim už 2 roky ale po roku som sa dozvedela že minulosti mal veľa žien podvádzal aj svoju ex priateľku keď som sa ho spýtala prečo to robil tak mi povedal že ju nemiloval , ale že mňa miluje a že mne by to nespravil no našla som mu pokec kde si písal zo ženami tak som sa ho spýtala že prečo to robí on že keď ho nahnevám tak sa ktomu vracia no keď som potom našla znovu ako píše odišla som od neho potom ma prehovoril a znovu sme sa dali spolu od vtedy som mu nič také nevidela že by písal ,ale trápi ma ešte jedna vec že každý víkend pije dáva si pivka ale teraz už aj tvrdé neviem čo mám robiť či mám pokračovať alebo odísť od neho deti nemáme ja nechcem ani on ja mám jednu dcérku má 12 rokov to mám z prvého manželstva ďakujem vopred za rady ❤️

Strana
z2
jeliska123
autor
31. jan 2021

@cacianka Presne bude si dávať pozor aby som nič nebadala ukrývať to bude a keď si bude užívať atď a zamiluje sa zase do inak vtedy už mu bude jedno už mi nebude zadržiavať veci ako teraz

jeliska123
autor
31. jan 2021

@cacianka presne tak vidím.to aj ja tak ach jaj niektorý chlapi sú taký ku ženám ako keby nemali city nič 😔

kristina2015
31. jan 2021

@jeliska123 Potom sa kôli tebe opije a kôli tebe,,si smikol inde a má nemanželské ,,kopni ho do riti . Neviem čo je toto za odroda nových chlapov . Ale tiež mám na toto nervy

kristina2015
31. jan 2021

Skoro každý alkoholik každý jeden mladý chalan 🤦určite to po 40 tke bude lepšie ...nie nebude akurát bude viac prepity

teleskop
31. jan 2021
thewitch
31. jan 2021

Vo svete je veľa blbcov ale aj super mužov a práve ty nemusíš trpieť pri tomto lakomcovi.. prajem veľa šťastia.

jeliska123
autor
31. jan 2021

@kristina2015 Áno aj to povedal že keď ho budem upodozrievať tak na podvedie to je strašné ja už neviem čo je toto len sprvoti sa ukázal dobrý to tak asi vždy býva 😔

jeliska123
autor
31. jan 2021

@thewitch Ďakujem veľmi pekne asi nemám šťastie na šťastný život 😔

thewitch
31. jan 2021

@jeliska123 máš, ako každý ale niektorí ľudia si potrebujú niečo vytrpieť aby sa im začalo dariť... tak ako ja

annamarin
31. jan 2021

@jeliska123 On by mal suchat nohami a robiť, čo môže, aby ti dokázal, že sa zmenil. Nie ti povedať, že keď ho budeš podozrievať, tak ťa podvedie. Ako už len z toho mála, čo píšeš, je vidno, že je aj manipulativny. Snaží sa otočiť všetko proti tebe. Aj keď on zrobi chybu, tak je to vlastne tvoja chyba. Hlavne mu na to neskoč, lebo chyba je jednoznačne v ňom. A si rozumná baba, len si sa nechala poblázniť idiotom. To sa občas stáva. Šťastný život si ešte môžeš urobiť. Ale bez neho.

jeliska123
autor
31. jan 2021

@annamarin áno príde mi to tak že za tie dva roky si myslí že má namotal a išiel ako na 70 percent ako on ma miluje atď robil sa pekný no teraz chce ak nebudeš poslúchať čo ja chcem tak ťa nechám odísť je to také zle nemám 😔 je mi to ľúto lebo nikomu nič zle nerobím nezávidím mne stačí mať čo každý deň čo jesť mala aby mala a prioritou je u mňa šťastia a rodinná pohoda neklamať nepodvadzať milovať jeden druhého a nie z vypočítavosti ,alebo z iných dôvodov ale kvôli tomu že milujem ale neako sa mi to nedarí ale ďakujem veľmi pekne za napísanie ❤️

alas20
1. feb 2021

Nie je otcom tvojej dcery a preto sa zariad ako to citis. Ak ho milujes. Uzivaj si s nim, ale neviaz sa, lebo ta sklame. Po dvoch rokoch taketo spravanie je priliz skoro. Ak sa nevies rozhodnut, napis si pre a proti, nic nevynechaj, a potom si to po sebe precitan a rozhodni sa.

Ci ta bude podvadzat ci nie, nemozes vediet. Mozes si to mysliet. Rozhoduj sa na zaklade toho, co robi a ako sa chova k tebe, nie ako sa choval k inym. Pretoze ludia sa chovaju ku kazdemu trochu inak.

Co sa tyka toho alkoholu, s tym je to tazsie. Pravdepodobne je zavisly a sam sa z toho lahko nedostane. Podla mna to uzko suvisi s potrebou pisania si s inymi. Moze to pramenit z jeho nizkeho sebavedomia a s nespokojnostou so zivotom. Sadnite si a vypocuj ho. Skus ho pochopit, nie odsudit...

jeliska123
autor
1. feb 2021

@alas20 Ufff tak toto je odpoveď na môj status perfekne vyjadrenie áno spravím si to a budem to sledovať a uvidím čo stoho zíde ,pýtala som sa ho prečo pije on mi povedal že piatok si chce vypiť po celom namáhavom týždni že nepije na mol ,ale že si dá pár pív aby sa odreagoval že on to tak potrebuje tak som povedala že dobre ale nie kazdy víkend že dobre povedal no neviem ,a to podvádzanie tak zatiaľ nechodí nikam sa vždy chce aby som šla snim či píše z niekým neviem otom možno si dáva pozor ,on povedal že on je skúsený dosť že keby ma chcel podvádzať tak by som to ani nevedela povie mi že má nadčas práci a ide si idem chce no neviem veriť čo sa mňa týka moc neverím ale to môže byť ten problém ale toto spravím čo si mi napísala je to premena nové a myslím si že je to veľmi dobrý nápad ďakujem ti veľmi pekne ❤️

luciannka83
2. feb 2021

Toto bufe robit stale. A urobi to aj tebe. Ked ta pri nom nedrzia extra velke zavaxky, tak by dom to ukoncila.

jeliska123
autor
2. feb 2021

@luciannka83 Ja si to tiež myslím ,no skúška som mu dať šancu no cítim že on si ju premarní tak aspoň si poviem dala som mu tento krát šancu viac nedostane uvidím je to zle mať takéto problémi 😔

charlottha
2. feb 2021

dala si mu vela sanci a podla mna cakas na nieco co nepride. stratis cas a nikam ta to ani neposunie. ja by som to asi ukoncila, aj ked ti to asi luto bude, no buducnost v tom nejak nevidim

jeliska123
autor
2. feb 2021

@charlottha Áno ja to tiež cítim že to do budúcna nieje áno bude mi to ľúto ale tak musím sa tým zmieriť bude to ťažké ešte v takom čase ako je teraz že len doma nikam nemôžem ísť do spoločnosti ,ale tak akceptovať mu už nemôžem nič 😏

hapkova
2. feb 2021

Velmi obre hovoris, preboli to a aisto casom najdes toho praveho, no tiez som nazoru, ze s tymto ta caka len trapenie a neistota. Sama sa zozieras tou neistotou a to nie je vo vztahu na mieste

jeliska123
autor
2. feb 2021

@hapkova Áno presne zožiera má tá neistota vňom aj keď mi povie láska ver mi mne sa to nedá a to som taká nešťastná možno samej mi bude lepšie aspoň taký duševný kľud aj keď najprv si stým budem musieť prejsť ,ale potom už bude mať pokoj lebo toto není život 😔

basonika45
3. feb 2021

@jeliska123 ahoj, tak ja ti rozumiem až veľmi. Mam niečo podobné, medzi nami je 11 rokov rozdiel a tiež keď ma balil tak 3 mesiace ako baránok, mala som ho za boha, dobre názory, predstava budúcnosti atď. A keď už som bola lapena tak zrazu bum, začal si písať z rôznymi ženami, bol na všetkých zoznamkach atď. Keď som nato prišla tak som ho zbalila a vyhodila do druhej izby. Po dvoch dňoch sa priplazil a prosil o odpustenie, že už bude dobrý, vymazal všetky sociálne siete aj fb a dokonca mi dal prístup do mobilu kedykoľvek budem chcieť. No ale hups po 3 mesiacoch znova to isté, ba horšie, vraj si namyslam, že keby dáku chcel tak ci by sedel doma atď. Síce na zoznamkach nieje ale fb si už urobil a je tam nonstop. Samozrejme už má zablokovaný mobil a všade s nim chodí až mi je smiešne. A nech sa čokoľvek opýtam tak len ja som na vine, a ze ak sa budem správať ako on povie tak bude všetko OK. Nechce kompromis, len ako on povie. Ciy riešiť nechce, vraj to sú kokotiny a dristy.... A vraj mam cítiť lásku keď sa prituli. Načo slová. Je toho veľa, škoda, že sa nemôžeme porozprávať osobne.

jeliska123
autor
3. feb 2021

@basonika45 Toto povedal presne aj on a kde sa o Tom chcem porozprávať tak povie ale láska ja nič nerobím to bola minulosť ,ale ja si myslím že určite si s neakou píše na pokeci len si dáva pozor aby som to nevidela už ma to ale nebavy pozerať mu mobil atď on nikam nechodí s práce ide domov alebo ide na brigádu ešte na hodinku alebo dve a on vždy tiež povie láska keby som ťa chcel podviesť tak ani nevieš a už dávno by som to robil a ty by si nič nevedela ,ale niekdy ja to vňom vidím na tvári že má niečo za lubom ja neviem niekedy ma oboma hladká pobozká a ja si niekedy myslím že to robí aj preto lebo teraz je takáto situácia ( korona ) tak je ešte v tomto vzťahu ,ale ako sa to skončí príde k tomu že bude aj von chodiť po baroch a piť a vráti sa k tomu že bude vyhľadávať je to smutné lebo.ho.lubim.ale cítim že to nebude dobre a že sme není pre seba 😏 a ak môžem vedieť vy ste ako dlho sopolu ?

basonika45
4. feb 2021

@jeliska123 tak mi sme spolu rok ale u nás bol začiatok trochu iný, zoznámili sme sa a hneď nato mu zistili nádor na mozgu, taal mat problémy s chôdzou tak som mu po mesiaci povedala sby sa nasťahoval k nám, ak by sa niečo stalo nech je s niekym a nie sám na byte a hneď nato dostal epilepsiu a už to bolo s nim zla, takže v podstate som mu zachránila život. Potom sa na mňa tak upol že mi začal vyznávať lásku a ja som povolila. Lenže keď sa po operácii zostavil tak začal špekulovať a vypisovať s inými. A ďalej už vieš. Tiež cítim ze na len zrejme využíva ale srdce mi dáva nádej aj keď viem ze asi zbytočne. Nuž ešte chvíľu počkám, zmenila som taktiku, už ho neobskakujem, a dávam najavo, nech sa na mňa už nespolieha.zacina to fungovať, pomaly si uvedomuje, že so mnou už nemôže vo všetkom rátať. A tak bud odíde sám alebo spamätá a začne si ma vazit

alzbettaa
4. feb 2021

Nikdy sa nezmení. Bude stale taký isty. Ked dokazal podvadzať predtým ,tak bude aj teraz. Ako sa hovorí kurevníka nevyliečis 🙂

jeliska123
autor
4. feb 2021

@alzbettaa Ja som si myslela že človek sa môže zmeniť , ale veru čo tu čítam tak začínam tomu chápať že takýto človek sa nezmení len neviem prečo teda chce vzťah a není sám ? Prečo si neužíva ako slobodný prečo neneha ženy tak aby si našli narmalny vzťah aj on by mal pokoj si myslím

jeliska123
autor
4. feb 2021

@basonika45 Hmm veľmi dobrá duša si no toto čo si pre neho urobila by ťa mal niesť na rukách pretože dnešnej dobe sú už takýto ľudia není ako ty veď toto za dobrotu na dobrotu no ja si myslím že to není otom že sme staršie ,ale otom že to je v nich že aj keď budú mať 40 ,alebo 50 nebudú len pri jednej , a hľadať ďalej povie niekto hľadaj rovesníka ,ale dnes už aj ten rovesník podvádza to je jedno ja si myslím že najisť dnes takého chlapa je ako hodiť ihlu do zahusteneho sena proste ako mi povedľa kamarátka buď sa stým zmieriš že bude mať aj iné alebo budeš sama žiť pretože dnes je to tak aj mne je to ľúto odísť milujem ho nechcem ho vidieť v náručí inej lebo chcem tento dej života prežiť snim byť ja tou jeho súčasťou ,ale niekedy sa to proste nedá neviem prečo je to takto ale je prajem ti aby sa zmenil a vážil si ťa pretože ty si to zaslúžiš 😊

basonika45
4. feb 2021

@jeliska123 ja som tiež toho názoru že to nieje o veku a rozdielom medzi partnermi ale o charaktere človeka. Uvidím co bude, ešte počkám a aj tebe držím palce, nech to už dopadne akokoľvek

lenka_932
29. sep 2022

@jeliska123 ja by som sa bala aj o dceru, ked on pije...aby ju nezacal napriklad aj nedajboze obtazovat....

lenka_932
29. sep 2022

@jeliska123 nie nebyva to tak vzdy, je mnoho dobrych respektujucich muzov. Z toho co hovoris k tebe neprejavuje respekt, a to je aj na tebe ako si Ty postavis hranice a kolko muzovi dovolis, prepac, ja by som to netolerovala a odisla. vztah je vzdy o dvoch ludoch, ak ty cely cas len upratujes a varis a staras sa o to, aby on bol spokojny ale zabudas pri tom na seba..

lenkadenisa
29. sep 2022

@jeliska123 škoda tých zabitých 2 rokov 😕

Strana
z2