Môj muž je alkoholik
Ahojte môj manžel sa vracia domov okolo 11:00 a vždy je opitý. Aj ked sa vráti z roboty ide na hodinu do šenku, ked sa vráti, na všetkých húka a nadáva dokonca aj ked mala dcérka 7 rokov nadával jej do k.... a synovi do k...., stále nás bije na dcéru raz vytiahol remeň ale ja som mu to nedovolila tak on udrel mňa niekoľko krát opaskom. Ked som mu povedala nech ide na psychiatriu sa dať liečiť tak on ma zhodil a priamo pred deťmi ma kopol do tváre a že nech idem do p... .
Máte s tým skúsenosti? Aké máte názory a čo by ste mi odporučili?
😎😎😎😎😎
No čo už s nadrogovanou ženou sa nebudem radšej baviť 😎
😕 😕 😕 😕 fakt je na drogách
a ako sa do toho priplietol "treti clanok"..lebo predpokladame ze svaty duch to nebol...
@whiteniko ujde sa ti opaskom, chce mlatit tvoje deti, teba uz mlati, nadava a ponizuje vas, je alkoholik ako vysity a ty sa pytas akoze co robit? zbalit deti a ist prec..to je ake prostredie pre deti a zivot....
vo vseobecnosti nikdy taketo otazky a zeny nepochopim, ako mozu take nieco znasat....
Ako hovorim takéto ženy beru tie facky kopance uz ako chlieb su proste tak zmsgorene ze nevedia bez toho žiť a aj dalsi muz v ich živote by bol taký isty proste su to take typy žien co si samé seba nevážia mali presne toto doma ako dieťa proste štafeta z generácie.no pekny život tie deti nečaká.
navrhujem nastivit psychiatra ak uvazujes nad niecim inym ako odist od takeho muza 🙂 😎
Okamžite takého chlapa treba riadne dobiť medzi dverami obuškom. To si nemôže dovoliť ubližovať vlastnej rodine a za prítomnosti malých detí. Odsťahuj sa od neho navždy preč! Je nebezpečný a bude ďalej ohrozovať teba aj deti. Kopanec do tváre pred deťmi? Jednoznačný rozvod!
Hej, toto sa deje, sama som takéhoto bola svedkom a skutočne sa tá žena, k tomu mužovi vracala znova a znova, ale čo ste už ozaj ... Ja neviem, ale vážne neviem, čo na to napísať. Spakuj veci a utekaj preč alebo ho proste vyhoď z domu, zavolaj policajtov a zas, a zas, nech to spíšu. Rozveď sa a hlavne nech máš dôkaz, že toto robí. Čo čakáš, že ti tu niekto napíše? Čakaj kým sa zmení? Raz by muž siahol na decko, tak je koniec a je mi u prdele či mám kam ísť alebo nemám. Niečo by sme vymysleli. Ak si nevážiš sama seba a svoje deti ako chceš, aby to robil niekto iný.
@monikaparson moja reč!
@micpav Fakt tragédia to tu niekedy čítať.
@monikaparson Ja sa teda divím.. Ale aj chápem. Ľudia majú strach. Ženy majú strach. Strach zo zmeny z toho čo príde. Neistota a obavy. Treba však vziať život do vlastných rúk a bojovať.
@micpav Áno, majú. Veľmi dobre to poznám, ale tak ako píšeš, život si riadime my a nie niekto iný. Len škoda, že často už sú tam tie deti a o to je to zložitejšie. 😒
@monikaparson Zložitejšie.. hm práve preto zmena musí byť radikálna aby to na deťoch nezanechalo žiadne stopy. Oboznámiť ich s tým, že sa to niekedy takto stáva. Či sa s tým vyrovnajú a ako. ,,Prečo tato neprišiel dnes domov kde je? Kedy sa vráti" Je to ťažké ale inak to nejde..

Viete preco si pubertscky vymýšľajú takéto hnusne témy lebo to tu dost často čítajú a aj im to je jasné co v takom pripade trebs robit.no len tie zeny su uz tak zmsgorene ze ssmi bez toho uz nedokážu zit.