icon

Môj muž je klamár

jajamija123
26. sep 2020

Ahojte. Chcela by som počuť vás názor na moju situáciu.
S manželom sme manželia niečo vyše roka. Mame 20mesacneho syna. Asi pól roka chodieval stále večer preč. Pracuje v stavebníctve takze mi zvykol hovoriť, že ide tam a tam. Bolo mi to cudne, ale verila som mu. Minuly mesiac som ho ale vymakla, že sa stretáva s jedným chlapom, ktorý predáva drogy. Nasľuboval hory doly, že už s ním nebude viac v kontakte, že mu len pomohol v niečom. Potom ale som prišla na to, že má znova oklamal, videla som výpis hovorov a ten má šokoval. Každý deň s ním volal viac krat. Aj po nociach keď bol preč. Samozrejme, že zapiera že išlo o robotu, ale ja už som sa medzi časom dozvedela, že moj muž futuje. Priznať sa ale nechce. Aj test som mu spravila, no bol negatívny. Ja ale na 100% viem, že klame. Povedali mi to aj jeho kampani. Neviem čo mám robiť. Proste sa neviem preniesť cez to. Stále na to myslím, čo až bude pokračovať, idem sa zblázniť z toho. A to že sa mi ešte vysmial do ksichtu lebo nemám žiadny dokaz. Čo by ste robili vy keby ste boli na mojom mieste? Ďakujem za odpoved a za možnosť sa vyrozprávať

Strana
z3
jajamija123
autor
26. sep 2020

@cacianka áno, rozumiem a ďakujem za rady

arianna25
26. sep 2020

@jajamija123 z nicoho sa neobvinuj. Neda sa vsetko hned. Este do toho vsetkeho ked mas skolu, klobuk dolu. Ja by som nestihala ani letmo pozriet na knihu pri mojom drobcovi.
Tym ze mas tolko povinnosti, aspon nemas priedtor na to, aby si sa opustala a smutila. Kazdy obcas tazko zije. Musis byt silna a mysli na to ze musis ist vpred a pochval samu seba za to, aka si sikovna.

jajamija123
autor
26. sep 2020

@arianna25 jej ďakujem, tiež to popri malom nedávam, využívam čas keď spi. Tiež je to živel 😁

lalenka33
26. sep 2020

Keby chodil pol roka stále večer preč za dílerom aby si kupoval fet,tak by bol tak závislý,že by to musel dávať do seba denne a to by sa už z toho len tak lahko nedostal,že by zrazu mal negativny test a mesiac bol čistý bez problemu proste už by mal absťáky keby pred tym pol roka v kuse drogoval.S dílerom by si pre drogy tiež tolko krat počas dňa a noci nevolal.Taketo veci neriesia cez telefony .Podla toho telefonatu ti niečo tají,ale nemyslim si,že to bude to,že je feťák.Ešte som nepočula nikdy nikoho povedať mesiac som nič nepil v súvislosti s drogami.Hlavne ked nevedel,že by si ho mohla odpočúvať.To si ako kúpila plošticu a tú mu dala do auta?Skôr by som verila tomu,že tomu dilerovi donáša na sestru.Možno si sem tam niečo dá, ale ako závislý feťák mi nepride,ked s tym dokazal tak lahko prestat.A možno fakt kupuje pre kamoša, ktoreho žena tiez sleduje a nemoze si kupovat sam.Poznam par ľudi ,ktori si tiež niekedy niečo daju. 1-2 krat do mesiaca a kupuje im to iny kamoš lebo má kontakty ,a jeden má ženu stíhačku,ktorá ho za chvilu da asi tiež sledovat,pritom ona na to žiadny dôvod nemá(nepodvadza ju,neflaka sa po nociach).Inak sú to normalny chlapi,úspešne podnikaju,staraju sa o rodinu.Ale ako sami hovoria 1-2 krat do mesiaca potrebuju vypnut mysel,nič neriešit,uvolnit sa a preto si to dajú.

rebekamarcusko
26. sep 2020

@lalenka33 vacsinou to zacina 1 krat do mesiaca a potom sa z toho uz nevymotaju. A hlavne ludia co maju slabsiu psychiku, volu. Ale tak kazdy nech si robi co chce, kym tym neublizuje druhym. Jej muz jej ocividne ublizuje, lebo keby to bolo take v pohode, tak si to teda ani nevsimne si myslim.

lalenka33
26. sep 2020

@rebekamarcusko to je mi jasné,že keby to bolo v pohode,tak si to nevšimne ,u tychto mojich znamych to o nich vedia len ti,ktorym to povedali.Su to už roky,čo takto 1-2 roky do mesiaca vypinaju ,ale urcite keby sa dostali do nejakych problemov či už vztahovych alebo finančnych,tak by do toho spadli.Ja to neuznávam,ale ani ich neodcudzujem za to.Inak su fakt super chlapi,ktori vzdy vsetkym pomožu .Nikdy by som nepovedala,že prave oni si niečo daju,ale zasa nespraskaju sa tak,že by nevedeli čo robia. Len mi nesedi u autorkynho muža to,že by pol roka denne riešil fet a potom zo dna na den prestal.

jajka71
26. sep 2020

Ziaden zavisly neprizna len tak, ze zavisly je v obdobi, kedy ma za co, kedy ma zazemie a ma pocit, ze mu nic nehrozi. Take dohody, ze "mi slubil, ze ak budem o niecom pocut, tak sam odide" tomu dufam ani sama neveris. Tak ci onak, ak nieje vo vztahu dovera, je to velmi tazke. Kym si neprizna sam, ze ma problem, ty ho nedonutis k nicomu. Dolezite je, aby si ochranila dieta a seba, pokial sa nerozhodne s tym skoncovat, je dolezite si premysliet co a ako dalej. Lebo zavisly veeelmi nerad prizna, ze ma problem, to len zacnu z bytu miznut veci ako elektronika cennosti a niekedy celkom nenapadne drobnosti, ktore sa daju spenazit (retiazky, prstene, ktore clovek nenosi). Potom pridu klopat na dvere ci okna rozbit veritelia, to uz je ina kava. Osobnu skusenost nemam, sluzobnu ano, preto by dom bola ostrazita na tvojom mieste.

jajamija123
autor
27. sep 2020

@lalenka33 ja si ani nemyslím že je je taký feťák že si potrebuje dať každý deň. To by som si potom určite všimla. A riešili to SMS-kami. S tým sa sám priznal. Zrejme naozaj aj za robotu alebo ja neviem za čo mohli ešte stále vyvolávať a vypisovať. Čo sa odpočúvania týka, tak mi to našiel takze vedel čo má v aute. Preto tak rozprával. Ale to by aj tak hovoril, lebo sám mi povedal že do telefónu sa take veci nehovoria. Uf, no je to zložité. Mám o čom rozmýšľať. Ale asi nám to nevydrží, lebo to jeho správanie je čím ďalej tým horšie. Len nadáva na každého, mne samozrejme tiež. Už mám toho dosť.

jajka71
27. sep 2020

@jajamija123 len chcel vediet kolko vies a co si myslis, aby mal navrch.....je bezpredmetne ci a nacom fici, podstatne je, ze svojvolne sa chova tak, ze je jasne, ze nieco skryva a vo vztahu rastie nedovera a pochybnosti....

mamamoni
30. sep 2020

No ja som bola vydatá za chlapa čo fičal na drogách a poviem ti žiadna sranda to nebola...absolútne sa mu nedalo veriť,klamal,vymýšľal si,kamaráti ho kryli....ono to časom mi už hrozne liezlo na nervy to sledovanie ho,či si nešnupol, prečo je taký divný?,zrýchlený,spomalený,veľa sa smeje,dnes sa ešte neusmial...proste ma prestalo baviť sústavne dávať pozor na debila,aby si niekde v kúpeľke nedal kým ja som uspávala deti....a aj kvôli deťom...určite si nezaslúžili debilka čo sa čudne usmieval, zreničky ako puklice na kolesách auta a neprítomný výraz...vyhodila som ho raz,potom opäť,a nejako som došla k tomu,že bez neho mám aj peňazí viac,aj deti sú kľudnejšie,aj ja....už prešlo asi 15rokov odvtedy,stále fetuje,nekontaktujeme sa,a ja som veľmi rada,že som sa ho vtedy zbavila....

jajamija123
autor
3. okt 2020

@jajka71
@rebekamarcusko
Ahojte, tak včera sa mi priznal, síce nepovedal všetko, ale aspoň sa priznal. Povedal, že to len fajcil(čo je pravda), že to len tak zo srandy, že nečakal, že budú z toho take problémy. Vraj niekedy viac krat do mesiaca, niekedy len raz. Že zo srandy. Ako keby mal 15 rokov...

jajka71
3. okt 2020

@jajamija123 ked tomu uveris, tvoja vec, ale nesies nasledky, ak sa mu to nepodari ustriehnut za seba adieta, ako bude rast a kolko dlhov budes za neho platit, ktovie o kolkom este nevies.....

rebekamarcusko
3. okt 2020

@jajamija123 ked to,, len'' fajčí, tak to neni len raz za cas. Klame ta. Urcite mu daj ultimátum. Ze bud prestane, a budes mu davat nahodne testy, alebo s nim koncid

jajka71
3. okt 2020

@rebekamarcusko naco nahodne testy? az mi zabehlo, ved sa priznal, a raz za cas, to len zacina, povie kazda ktora si tym presla, ach kolko osudov takto naivne zacalo a potom su poznacene deti a zeny na cely zivot......

rebekamarcusko
3. okt 2020

@jajka71 mala som s tym problem a dokazala som sa z toho vymotat, len s pomocou. Cize urcite sa o tom rozpravat, ist k psychiatrovi. Kazdy narkoman musi byt sledovany u psychiatra, aby ak by sa nieco stalo, nesiahol hned po droge. Len si musi priznat, ze to nebola sranda, ale problem

denka259
3. okt 2020

@jajamija123 ja by som mu odstrihla vlasy a poslala na podrobne testy. Tie ti úkazu históriu aj intenzitu užívania (samozrejme v závislosti od dĺžky vlasov). Myslím, že ak budeš žiadať o zrýchlene výsledky stojí to cca 100€.

jajka71
3. okt 2020

@rebekamarcusko sak to som pisala ako prve! ze kym on neprizna ze ma problem, moze si fukat praskovy cukor cela rodina, obrazne povedane

rebekamarcusko
3. okt 2020

@jajka71 aha jasne, prepac nečítala som tvoj predchadzajuci komentar

cacianka
3. okt 2020

@jajamija123 priznanie velmi povrchné, maskujuce celkovy problém.
Len aby zalepil hubu - obrazne povedane....

janeninka
3. okt 2020

@jajamija123 a ako ste to uzavreli? Dohodli ste sa na niecom?

jajamija123
autor
3. okt 2020

@janeninka vlastne ani nie. On mi plakal, sľuboval že už to nikdy neurobí, že bol ko..t a bla bla bla. Potom sa zobudil maly tak som išla za ním a on už sa viac somnou nebavíl. Potom som mu ešte niečo povedala, tak sa zobral a išiel spat inde. Proste taká klasika. Toto robí vždy že odíde spat len aby so mnou nič nemusel riešiť. Takze sme sa na ničom nedohodli. On sa dohodol sám so sebou že mu mám veriť a že mi dokáže že už nič take robiť nebude.

janeninka
3. okt 2020

@jajamija123 hm tak by som sa mozno na tvojom mieste tiez dohodla sama so sebou a oznamila mu to co pozadujem aby som s tym bola ok. - napr testy a pod.

jajka71
3. okt 2020
sashka22
1. jún 2021

@jajamija123 ahoj, ako sa to u vás vyvíja? Dosiahli ste pokoj v rodine a vo vzťahu?

nttnnt
1. jún 2021

ved bud fetuje alebo dilerci, kazdopadne davaj si bacha moze ti take dlhy narobit ze sa z toho nespamatas...poslala by som ho do takej rite ze az....jo a mimochodom fetaci maju taky divny puch koze, ked som robila v herni som ich spoznala na sto honov fuj, nasladly nechutny smrad co im ide z pokozky a veje za nimi doslova, to by si urcite zaznamenala....

Strana
z3