Môj muž je lakomec
Ahojte, za mojho muza som vydata 6 rokov, ja mam 31, on 40. Vzdy bol sporovlivejsi, ale co vystraja poslednu dobu uz nezvladam. Co je vsak najdolezitejsie, neviem ci je chyba vo mne alebo v nom a s rodinou sa hanbim o tom hovorit. Mame tri a pol rocnu dcerku s ktorou som na predlzenej rodicovskej zo zdravotnych dovodov ale chodi do skolky a ja na polovicny uvazok robim. Muz je sukromny podnikatel, nedavno sme sa prestahovali do rodinneho domu. Do prace mi nechcel dovolit ist, aby nemal viac povinnosti s malou (ale moc toho veru cele dni nerobi) a tak sme sa dohodli na polovicnom uvazku. Od kedy vsak robim (tri mesiace) nuti ma polovicou prispievat na vsetko, odisli mi gumy na aute-musela som si ich kupit sama (resp ich jemu splacam po 30€), pokazil sa mi iphone-za vlastne som si kupila novy atd atd, skratka do koruny miniem mesacne vsetko, lebo platim malej skolku 130 € mesacne, robim domov nakupy a skasiruje ma uplne za vsetko. Neviem mu vysvetlit ze z polovicneho platu to nejde a moze byt rad, ze mi nemusi davat, este mi berie??? Nadava mi ze nekupujem domov nabytok atd ale ja fakt to z platu neviem pokryt.. Podotykam, ze kym som bola na regulernej materskej robil to iste- robil sice viac nakupov domov ale vsetky moje naklady som si musela hradit sama, dovolim si povedat ze za celu matersku mi nedal do ruky ani euro, musela som preto vymyslat vsetko mozne, aby som si z domu na seba zarobila. On sa ma pri tom dobre, nudzou netrpime, teraz sa chce ist potapat na maldivy za kopec penazi (s tym ze ja s malou budeme doma) pretoze on si to zasluzi a postavil nam dom... Je to ok? Som vadna ja alebo on?
@bodka13 tak potom suuuhlasim 🙂
nie je tvoj manzel moj byvaly frajer??? Nie, smejem sa 😀 Mna moj ex pozval na kofolu (pred sto rokmi, este boli koruny) a chcel po mne, aby som si to zaplatila sama. Islo asi o 15 korun!!!! Pritom ja som bola studentka a on pracoval! 15 sk som mala, aj som si to zaplatila, ale toho debila som poslala okamzite kade lahsie! Este bol urazeny, ze ved nic zle nespravil! A btw doteraz sa mi ozyva, ze nechape, co take spravil, ze som ho nechala. No *ovno! Ja by som s takym chlapom nedokazala zit. Ja som teraz na materskej, peniaze z materskej minam samozrejme na drobca, ale ked poviem napr. ze chcem ist na masaz, ktora stoji 30 eur mi strci manzel stovku, ze nech zvysok miniem na seba. Kokos kde zenske beriete taketo hovada?????
no a este budem drza, ale nepremieta sa to zgrlostvo aj do intimneho zivota? Ze len JA JA JA a nikto iny?
Ako si dopadla nakoniec odišla si od ňeho.
@sashulka nemas prosim Ta sestru? Ja mam opacny problem🙄
no a este budem drza, ale nepremieta sa to zgrlostvo aj do intimneho zivota? Ze len JA JA JA a nikto iny?
@zuzkavladko Tam iba zakrici.....prvyyyy

@timea7 mali by sme to brat tak ze kazde dieta je ine. Potrebuje inu starostlivost, ine veci na neho platia. Ja teoriu ovladam z kniziek a od kamaratok, ale zase beriem to s rezervou 🙂