icon

Môj muž kritizuje, že nenakupujem drahé produkty

15. nov 2025

Ahojte nejdem sem vyhľadávať problém, čitat a porozumením
Kúpila som v Tedi desinfekcne utierky, alebo skôr utierky pred dvere doraz blato atď atď deti donesú domov tak nech vonku pred dverami potieram
Môj manzel ma totálne sprdol ze to do domácnosti nepatrí ze sú s Tedi
Dneska som s tím utierala na chodbe vonku kde mame topánky vravím ze sú celkom dobre aj voňajú začal sa mi smiať ze to lacný smejd
Kupujte naozaj všetko drahé a kvalitné? Nejdem s tím deťom utierať zadok 🫣👍

Strana
z2
anonym_39f46c
15. nov 2025

@anonym_autor blato neumyvam s utierkami, ale kybel handra. Ja by som to sice nekupila, ale ked sa mu nepaci ako upratujes, podaj mu handru, nech to robi on.

anonym_c41944
15. nov 2025

Wtf?

lindusss2016
15. nov 2025

@anonym_autor tak teraz neviem, ci ti ten nadpis uz stihli zmenit, alebo si ho dala sama, ale ze nechce kupovat smejdy z Tedi, neznamena, ze je financne negramotny predsa. "Kvalitne" dezinfekcne utierky stoja mozno 3€, smejdy 1€. To ta nespasi.
A odpoved na tvoju otazku: nie, nekupujem vsetko drahe, keby som s tym chcela umyvat chodbu, kludne kupim aj z tedi. Ale vseobecne sa snazim vyberat tovsr nie podla ceny, ale podla kvality. Rozumej, nie vsetko drahe, je aj kvalitne.

anonym_4f0523
15. nov 2025

@anonym_autor wau čo by potom povedal na mňa čo periem v prášku z action a dokonca tam kupujem aj milku čokoládu..🤣 keď sa ti smeje daj mu handru a mop a nech umýva blato čo nanosia ;)

autor
15. nov 2025
@lindusss2016

@anonym_autor tak teraz neviem, ci ti ten nadpis uz stihli zmenit, alebo si ho dala sama, ale ze nechce kupovat smejdy z Tedi, neznamena, ze je financne negramotny predsa. "Kvalitne" dezinfekcne utierky stoja mozno 3€, smejdy 1€. To ta nespasi.
A odpoved na tvoju otazku: nie, nekupujem vsetko drahe, keby som s tym chcela umyvat chodbu, kludne kupim aj z tedi. Ale vseobecne sa snazim vyberat tovsr nie podla ceny, ale podla kvality. Rozumej, nie vsetko drahe, je aj kvalitne.

@lindusss2016 stali 3 €

autor
15. nov 2025
@anonym_39f46c

@anonym_autor blato neumyvam s utierkami, ale kybel handra. Ja by som to sice nekupila, ale ked sa mu nepaci ako upratujes, podaj mu handru, nech to robi on.

@anonym_39f46c joj zas nie do slova ale rýchlo pred dvere zhrnúť OK je to z vonka pred dverami kvôli susedom

anonym_27cf52
15. nov 2025

obaja je ste divny ..jednorazove utoerky vyhadzujes takze minas-p;us zivotne prostredie etc.. kupit jednu handru vedierko s vodou - umyjes operies ides... usetris ...

katica06
15. nov 2025

Dva krát som si prečítala, či sú problémom utierky či finančna neschopnosť chlapa, ale stále nechápem...
Na tvoju otázku, nekupujem všetko úplne všetko kvalitné ale utierky v na blato v teší som ešte nikdy nekúpila

lindusss2016
15. nov 2025
@anonym_autor

@lindusss2016 stali 3 €

@anonym_autor a co to meni na veci?

gribka1
15. nov 2025

Ja som teda v Tedi nikdy nebola, ale keď tvoj muž zarába toľko, že nemusíš tie šmejďácke obchody navštevovať, tak kde je problém? Potom druhá vec je neekologickosť a potom akože vôňa, no čistá chémia predpokladám.

bielasovicka
15. nov 2025

Ja ani neviem co sú utierky na blato 🤭. Blato z topánok umývam handrou a vodou.
A áno, chodím do tedy, a rada tam nakupujem.

autor
15. nov 2025
@gribka1

Ja som teda v Tedi nikdy nebola, ale keď tvoj muž zarába toľko, že nemusíš tie šmejďácke obchody navštevovať, tak kde je problém? Potom druhá vec je neekologickosť a potom akože vôňa, no čistá chémia predpokladám.

@gribka1 čosi práveže sme radi ze sme

doriiis
15. nov 2025

Vlhčené utierky na blato? Takéto zbytočnosti nekupujem. Pred dverami máme rohožku, doma tečúcu vodu.
Obaja ste šibnutí rovnako

andrejka1974
15. nov 2025

Vlhčené utierky používam len na dieťa na blato vždy handru a vedro a ja nekupujem nič značkové však pri mojej dcére by som skrachovala je autistka a často trhá aj oblečenie

zmrzlinka2021
15. nov 2025

Prečo nepoužívate s mužom hubky?

gribka1
15. nov 2025
@anonym_autor

@gribka1 čosi práveže sme radi ze sme

@anonym_autor No vidíš, môžeš mu to povedať, že kupuješ to, na čo máte, tak nech sa snaží viac.

veselo_neveselo
15. nov 2025

@anonym_autor ano, vo najviac. Tedi apod nepodporujem, je to len tovaren na plastovy odpad.
Jednorazove utierky duplom, nekupujem, nepouzivam. Som na manzelovej strane, ale za toto sa nekritizuje takto za pochodu, takze ta chapem. Problrm nevidim v utierkach, ale v sposobe akym to prebehlo.

U nas doma by bol rozhovor v style, prosim ta, nekupuj uz tleto lacne, plastove utierky, pretoto a pretoto, podme radsej pouzivat toto ine riesenie. .

domkakvet
15. nov 2025

@anonym_autor kupujem bezne lacne veci, ci Tedi, Action a ine. Nech upratuje on, ked je taky sikovny.

majlo1234
15. nov 2025

Pokial ate na tom financne zle, idporucam handru a vodu

sima234
15. nov 2025

Prepáč, ale skôr tá finančná gramotnosť chýba tebe, lebo kúpiť jednorázové utierky na blato za 3€ nedáva zmysel. Myslím, že mop a handru máš doma, určite to vyjde lacnejšie.

anonym_cdeff1
15. nov 2025

😅 tiež nechápem v com je vyhodnejsie jednorazové utierky na blato ako handra😅

anonym_2c6880
15. nov 2025

@anonym_autor pouzivam v kuchyni ked robim s masom.

amdornik
15. nov 2025

ani ja nenakupujem v obchodoch ako je tedi alebo action. vyhýbam sa im oblúkom. a na tvoj problém konkrétny tiež napíšem, že toto sa robí s vodou a handrou. opláchneš, čo potrebuješ, vodu vyleješ, handru prepláchneš, preperieš. a len aby si nebola prekvapená, čo všetko tie utierky môžu obsahovať, keď tak nádherne voňajú. už nie raz boli práve z tedi sťahované rôzne tovary, ktorých či už aróma alebo funkčnosť boli pre človeka škodlivé alebo nebezpečné.

amdornik
15. nov 2025
@veselo_neveselo

@anonym_autor ano, vo najviac. Tedi apod nepodporujem, je to len tovaren na plastovy odpad.
Jednorazove utierky duplom, nekupujem, nepouzivam. Som na manzelovej strane, ale za toto sa nekritizuje takto za pochodu, takze ta chapem. Problrm nevidim v utierkach, ale v sposobe akym to prebehlo.

U nas doma by bol rozhovor v style, prosim ta, nekupuj uz tleto lacne, plastove utierky, pretoto a pretoto, podme radsej pouzivat toto ine riesenie. .

@veselo_neveselo ktovie, koľkokrát jej to už možno povedal, ale to nám tu nenapíše...

zajinkakoni
15. nov 2025

@anonym_autor kúpim to, čo uznám za vhodne 🤣 a áno, aj môj muž ma hocijaké pripomienky. Najradšej používa vetu:” nie som tak bohatý, aby som si mohol dovoliť kupovať lacné veci.” On to mysli vážne a vo všetkom🙈 ale nijak to neprezivam, ani neriešim. 🤷‍♀️

really8
15. nov 2025

Tak co sa tyka financii ste radi ze ste radi a ty vyhadzujes na blbosti jak su uterky aby si otrela blato za 3e. Sorry not sorry. Negramotna si ty.

rozculena
15. nov 2025

@anonym_autor čo? utierky na blato? aj to existuje?

anonym_806da8
15. nov 2025

@anonym_autor riesis blbosti

monulka205
16. nov 2025

@anonym_autor ja v tejto dobe kupujem lacnejšie než drahšie veci. A môj muž je šťastný 😀 aj keď by sme si vedeli dovoliť drahšie, na čo. Podlahe, alebo riadu je úplne u prdele či kupujem z tedi alebo z obchodu zo zlata. Nabudúce mu daj teda zoznam a nech ide kľudne nakupovať aj do Milana

miadi
16. nov 2025

Tak zbytocne to riesit. Moj muz vzdy pinda ked na sviatky kupim detom nejake lacne sladkosti ( ktore maju radi ) a fakt len par .. tak vzdy uplne vzdy povie ze najhorsie najnechutnejsie najlacnejsie zo sprosteho dollarama obchodu grc fuj ., a potom pyta okostovat a este duplu pyta . 😂 a Keby som kupila inde nejake drahe tak zas by bolo zle vzdy su niekde frflacky Chlapi to potrebuju ako vzduch. To treba jednym uchom dnu druhym
Von . ( na blato tiez pouzivam mop ktory potom Periem v dezinfekcii na pradlo) ale tak kazdy nech si robi ako ho to bavi .

Strana
z2