Môj muž kritizuje, že nenakupujem drahé produkty
Ahojte nejdem sem vyhľadávať problém, čitat a porozumením
Kúpila som v Tedi desinfekcne utierky, alebo skôr utierky pred dvere doraz blato atď atď deti donesú domov tak nech vonku pred dverami potieram
Môj manzel ma totálne sprdol ze to do domácnosti nepatrí ze sú s Tedi
Dneska som s tím utierala na chodbe vonku kde mame topánky vravím ze sú celkom dobre aj voňajú začal sa mi smiať ze to lacný smejd
Kupujte naozaj všetko drahé a kvalitné? Nejdem s tím deťom utierať zadok 🫣👍
@anonym_autor ja utieram/dezinfikujem hajzlovu misu octom. Kludne mu to povedz. So mnou by sa asi sfleku rozviedol 🤣 A akurat som dnes syna sprdla ze utrel nieco v kuchyni "kvalitnym,znackovym" Sanytolom (kupil muž) . Mne to proste drazdi nos, neskutocne som alergicka na take silne vone.
@anonym_autor Tvoja gramatika ma odfajčila🙈 Chodila si vôbec do ZŠ?
Akoze normalne sa smejem ako sa tu navazate do autorky, ze vonku pred vchodovymi dverami utiera zem jednorazovymi vlhcenymi utierkami 😂🙈. Poviem vam asi novinku, na to sa vyrabaju 😅. Aj ja ich pouzivam na najvacsiu spinu pred a za vchodovymi dverami. S takymi hrubymi vyslovene na podlahu, su super..Aj podlahu vo wecku s nimi umyvam, nebudem sa drbat s vedrom, handrou a spinit si to od tej spiny hlavne v zime pred a za dverami, potom to vylievat do zachodu alebo vane, cize zaspinim jedno alebo druhe, potom este prepierat handru 😅. Ale fuj, ake su urcite toxicke a neekologicke. Ale zadky a ruky detom s vlhcenymi utierate 😅🙈. No takze vy si kludne pouzivajte handry a vedra a nechajte na ostatnych, nech si pouzivaju co chcu oni 😉
Akoze normalne sa smejem ako sa tu navazate do autorky, ze vonku pred vchodovymi dverami utiera zem jednorazovymi vlhcenymi utierkami 😂🙈. Poviem vam asi novinku, na to sa vyrabaju 😅. Aj ja ich pouzivam na najvacsiu spinu pred a za vchodovymi dverami. S takymi hrubymi vyslovene na podlahu, su super..Aj podlahu vo wecku s nimi umyvam, nebudem sa drbat s vedrom, handrou a spinit si to od tej spiny hlavne v zime pred a za dverami, potom to vylievat do zachodu alebo vane, cize zaspinim jedno alebo druhe, potom este prepierat handru 😅. Ale fuj, ake su urcite toxicke a neekologicke. Ale zadky a ruky detom s vlhcenymi utierate 😅🙈. No takze vy si kludne pouzivajte handry a vedra a nechajte na ostatnych, nech si pouzivaju co chcu oni 😉
@anonym_a39c2d ja mam tiez vlhcene utierky v aute a bezne ich pouzivam na topanky, sem tam mi ich treba prebehnut, napr.ked prsi a vystupujem z auta, napr.do kanclu Tiez neviem, co sa tak divia. Ja si nimi aj volant v aute bezne prebehnem. Asi sme divne my 🙈🤣
@anonym_autor mrzí ma, keď vidím, ako ľufia kašlú na ekológiu. Umývať blato jednorázovými utierkami s obsahom plastu napistenými chemkou, to vážne nie je dobré.

Hlavne neutieram dezinfekxnymi utierkami zem , vlastne taku blbost vobec nekupujem v tedi ani v hermes predajni 🙂