Môj muž mi nedáva peniaze

14. feb 2022

Píšem anonymne pretože sa veľmi hanbím...s mužom máme dve maličké detičky som s nimi na materskej.. ako iste viete maminky som teraz pred materskou.. a môj muž robí pravidelne každý mesiac to isté.. on dostáva výplatu skôr.. dnes dostal výplatu. Vie že som pred materskou a nemám ani fúka. On mi baby.. nedá.. nespýta sa. Ja mu každý večer robím desiatu. Aby proste mal. Môže si ísť kúpiť keď je v práci alebo ísť na obed ale povedal že on si bude nosiť zdomu že načo kupovať. To by bolo všetko v poriadku. Lenže takto pred materskou je to o krk. Doslova z posledných chlebíkov a šunky pre deti som mu spravila desiatu. Ráno keď moje deti budú pýtať chlebík tak neviem.. ženy ja toto nezvladam. On sa spolieha na moju rodinu že mi mama pozicia. Lenže ja jej to z tej Materskej vrátim a ostane mi akurát tak hovno. môj muž nechápe že máme deti a spoločnú domácnosť. On mi jednoducho dokáže zatajiť aj našetrené peniaze. Má to v paží lebo vie že moja mamka nás tak nenechá. Ale od neho je to hnusné ako mu to už preboha mám vysvetliť že tu nejde o to že ho . Niekto vyziera.. tu má deti a ja nechcem nič iba im dať jesť 🙏🙏

janai1
14. feb 2022

a načo mu robíš desiatu z toho čo majú deti na ráno? Však mu povedz, že nemáš

autor
14. feb 2022

@janai1 keď mu poviem otvorí chladničku a ukáže že mám

blondiee83
14. feb 2022

A s takým chlapom máš dve deti? Radšej dáš jesť chlapovi ako vlastným deťom? Nemám slov. Určite by som takému chudákovi nerobila desiatu...teda, ja by som s takým ani nežila, ktorého nezaujíma, či deti budú mat čo na raňajky.
Však mu povedz, nech nakúpi, keď chce jesť. A keď nenakupi, nech hladuje

lukina20
14. feb 2022

A to predtym, ked ste este nemali deti ste ako fungovali? A smiem sa opytat, co vsetko platis ty z materskej?
A co potom, ked ti materska dojde a budes na rodicovskom prispevku?

pribinak
14. feb 2022

Nirmalne si sadnúť a dať dokopy všetky tvoje výdaje a potom príjmy
Vy ste rodina, manželia, čo je tvoje je aj jeho s naopak. Mama tá nie je povinná sponzorovať

Toto ste mali mat vykomunikovane ešte pred narodením deti

sissy27
14. feb 2022

Ty robíš desiatu chlapovi, ktorý ti ani nedonesie domov nákup ??? A tvoja mama toto podporuje??
Odhliadnuc od toho, že by som svojej dcére nedovolila vydať sa za takéhoto príživníka, tak v tomto prípade by som si deti brala k sebe do doby, kým ona nepríde k rozumu a neuprace toho kreténa aj svoj život. Nepožičiavala by som jej peniaze, neplnila chladničku, akokoľvek kruto to znie.
A ty čo si za matku, že radšej dáš posledné tomu zmrdovi a nie svojim deťom? Môže otvárať chladničku a ukazovať koľko chce - to je pre deti od babky, dovidenia, tvoje tu nie je nič. Kúp si cestou do práce.

pribinak
14. feb 2022

Koľko ste spolu?

lenka2813
14. feb 2022

Treba komunikovat..a o takychto veciach hned na zaciatku, kym nie su deti atd...potom uz je zial neskoro plakat nad rozliatym mliekom...👍
Ja si teda neviem predstavit takto fungovat...s partnerom hospodarime spolocne...
a zvlast ked ste manzelia, vase prijmy ako aj vydavky su spolocne...

roja01
14. feb 2022

Tak nepochopim, preco v tejto dobe su moje a tvoje peniaze a nie nase spolocne peniaze? Preco si to manzelia nevyriesia na zaciatku? Zeny, ak to nemate vyriesene za bezdetna, tak na tom trvajte hned po otehotneni. K jednemu uctu mozu byt 2 karty a hotovo. Na vacsich vydajoch sa vopred dohodnite. Ak nieco zostane, su to spolocne uspory. Ved tak je to v zakone o bezpodielovom spoluvlastnictve majetku manzelov (ci ako sa to vola).

modraslamka
14. feb 2022

radsej sa zbal a chod k mame a henten nech je i z kontajnera ked nechce minat.

ukulela
14. feb 2022

Do pipiny, takemu vajcia odrezat a na panvici z nich prazenicu urobit, nech sa nazere... sorry, nasrata som za teba. Ale aj na teba, aka si blba! Ked nic ine, tak by som doma sunku nedrzala, nech si vezme chleba s cibulou. A deckam by som cez den kupila. Sunky 5dkg aby chrontosovi neostalo. .... ty sa, moja, spamataj. Bud mu daj zoznam na nakup, alebo on tebe peniaze. Var len pre deti. Toto je ekonomicke tyranie.

rora
14. feb 2022

Nosit si z domu tak naco kupovat desiatu do prace? A do toho domu sa to jedlo kupit nemuselo?? Ani omrvinku by som mu nedala z jedla kupeneho z materskej! A uz vobec nie co je odlozene pre deti. Ked nema zaujem prispievat dobrovolne, by som sa opytala ci potrebuje súdom stanovené vyzivné ....

sanys
14. feb 2022

To je je smutné😕 On si hovorí otec? Na hanbu!!! Rozum sa mi zastavuje! Normálna rodina má mať podlľa mna spoločné financie a spoločne hospodáriť.
Deti sú len tvoje? Na čo ti je potom takýto chlap? Neverim že je tam láska .... keby ta miloval a aj deti ( asi len tvoje ) tak neni taky držgroš, alebo ako ho mam nazvať.

lujza123
14. feb 2022

Sorry dievča ty si riadna trúbka. Nie preto ze prave žiješ s lakomym debilom, dobre stalo sa, veľa chlapov sa takto vyfarbi keď ma ženu v hrsti a pocit ze je na koni.

Ale ako mu preboha môžeš robiť desiatu z posledneho jedla pre deti? Z jedla ktoré si kúpila deťom za svoju biednu matersku! Chlapovi co zarába, kúpi si co chce a tebe je prednejšie nech sa takáto sviňa nažerie? Otras..

Ps: zažila som riadnu chudobu ako slobodná matka s malou dcérkou, zažila som prázdnu ladnicku pred materskou a kolkokrat som bola o hlade na čínskej polievke len aby dcérka mala poriadne jedlo. V živote by som nedala jej jedlo nejakému darmožracovi.

miadi
14. feb 2022

Jeho nechapem ale teba uz vobec . Ved mu nerob desiatu nech si kupi ved deti snad nebudu hladne a ty nebudes zobrat $ od mami! Nech kupi potraviny a tu desiatu si panko zvladne aj sam urobit ... nie si sluzka.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
14. feb 2022

Ale ked sa ako taka chovas.. tvoja mama nema vyzivovaciu povinnost on je otec od neho mas pytat $ nie ze on sa spolieha ze mama ti da. Snim mas deti on sa mà o vas postarat. Alebo uz rovno mozes ist s detmi zit k mame. A bude ti posielat vyzivne ked nechce ist do basy.

oliolijanka
14. feb 2022

Uvedom sa. Ty, nikto iny, ty si dala poslednu sunku a chleba chlapovi(ktory si zajtra moze nieco kupit) namiesto detom.
Sup do chladnicky a ten chleba schovaj niekam vonku(kde sa k nemu nic a NIKTO nedostane).
Ked tvoje deti budu zajtra pytat, tak im das.

Ked nakupujes za svoje pre deti, tak si to radsej odkladaj u mamy.

haanovajana
14. feb 2022

Nerob mu desiatu,nápis mu zoznam čo treba kúpiť v obchode.

lujza123
14. feb 2022

@fidka79 tak ona tiež nieje úplne pri zmysloch keď mu ešte aj desiatu robí...dobrovoľne.

Ved deti si ráno môžu niečo kúpiť/uvarit samé, hlavne ze tatinko ma plný bachor

kajulna
14. feb 2022

Buď nech dá peniaze, alebo urobí nákup, inak by nič nedostal. Neviem si predstaviť s takýmto sebcom existovať.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3tato
14. feb 2022

Na rovinu? Poslal by som ho z fleku do p**e už dávno.
Napíšem ti to za seba ako chlap - prvé a posledné dám deťom a až potom som ja. Radšej si odtrhnem od huby ja, než by mali mať moje deti nedostatok.
Hanbiť by sa mal tvoj muž.

miminkanase
14. feb 2022

Keď budeš na RD, z čoho budeš živiť deti a ,,tvojho akože zivitela"?
Spoločný účet, a hneď
✊👊

brembo
14. feb 2022

tvoj muž je sebecký držgroš. Povedz mu a aj to urob,ked ti nebude prispievat,tak si bude musiet nakupovat za vlastné a bude jest,čo si kupi. Je to pako,darmožráč. To možeš byt i sama,a budeš živit o jedného darmožráča menej.

vler
14. feb 2022

otrasne ze Ty a deti ste v takejto situacii. Tvoj muz je na vine, ale Ty si toto mala stopnut uz davno, a este pred detmi si vsimat ako sa chova; a mat dopredu vsetko vydiskutovane ako budete fungovat s peniazmi ked Ty budes na materskej. Kedze na toto je uz neskoro, oznam mu ze takto fungovat dalej nemienis, a pozaduj nech sa plnohodnotne aj on podiela na financovani potrieb celej vasej rodiny. Ale pocitaj a zacni sa pripravovat aj na to, ze on sa nezmeni a Ty mozno budes musiet od neho aj s detmi odist. Neviem kolko rokov maju deti, ale ja na zvazenie aj to ze pojdu do jasli a Ty do prace aby si nebola na nom financne zavisla

brembo
14. feb 2022
3tato
14. feb 2022

Boha, keď ja si spomeniem na to, jak som rovno cestou z práce ťahal do obchodu, 2x3x týždenne nosil domov tašky s nákupmi, aby rodina mala. Ešte som ich vyložil do špajze, do chladničky .... ešte ma žena zdrbala za to, že čo toľko rozhadzujem peňazí...
Mám dosť...

martina1201
14. feb 2022

Ja nemám slov. Ak chlap chce desiatu, nech urobí nákup. Prečo by jeho deti nemali mat raňajky ale on môže mať desiatu? Na tvojom mieste požiadam o výživné na deti. Ak ti nič zo svojej výplaty nedáva, tak nech aspoň na deti prispieva. Na materskej nie si len svojou zásluhou ale aj jeho pričinením. Deti nemáš sama, ale máte ich spolu. Tvoja mama nie je povinná dávať ti peniaze. Ona ťa vychovala a vydala za chlapa, ktorý sa má dokázať postarať nielen o seba ale aj o teba, keďže si toho času na materskej s potomkami spoločnými. A ak ti peniaze nedáva, zavolaj svokre. Prečo by vaše deti mala dotovať tvoja mama? Proste zdvyhni telefón a zavolaj a povedz, prepáčte ale nemám na chleba pre deti, lebo som z posledného urobila desiatu vášmu synovi. Používajte mi a syn vám to vráti po jeho výplate. Len to by bola hanba pre neho toto sa od mamičky dozvedieť.....

brembo
14. feb 2022

prepáč,ale na čo ti je takýto darmožráč? Nemám slov na takého k.k.ta kr.pla,dem.nta. Ja nemám rodinu,ale toto je i na mna vela.Takýto chlap je ocelová gula na nohe,pri plávaní. Len zbytočná zátaž. By mal skapat od hladu. Toto nie je otec. Tomu f..sovi by mali odrezat vtáka i s gulami !!!!!