icon

Môj muž mi už nevonia

lujza7512
9. jan 2017

ahojte koceny dnes som sa tu pridala na podnet kamosky ze tu sa dozviem vela. mam taky problem mam manzela 10 rokov mame dve dcery jednu skolacku a jednu v skolke vsetko bolo v pohode az do casu ked on odisiel pracovat do zahranicia ja som odisla po materskej do prace .a teraz ked on pride domov a chce sa so mnou milovat tsk sa mi to hnusi. a kedze sa tomu branim muz ma podozrieva z nevery.beriem danu moze to mat suvis s mojim odporom?viem ze chlapi to chcu casto on chudak to ma 8 krat do roka a bojim ss ze ma opusti kvoli tomu.inak je to skvely muz a nechcem ho stratit ale co mam robit .poradte prosim ako sa zbavit nechute priam odporu na sex .

Strana
z2
lujza7512
autor
10. jan 2017

Ďakujem babenky a PAN

mimac
10. jan 2017

@lujza7512 no ved dobre...ale si napísala,že máte sex 8x do roka a teda tu antikoncepciu berieš rok?a rok je teda pracovne v zahraničí....ja tomu nerozumiem

googlinqa
10. jan 2017

No logika mi hovorí keď ste od seba tak dlho mali by ste po sebe o to viac túžiť nie? Však ste spolu už 10 rokov máte deti tak vášeň už nebude ako na začiatku nikdy! Iba ak s novým mužom, však preco asi sú nevery... Lebo stale tu istú polievku jesť... Istý muž mi raz povedal, že sex je buď z lásky alebo z vášne, no a 8x do roka po 10 rokoch to je ten z lásky

0silvia0
12. jan 2017

@lujza7512 napíš ako si sa k tomu postavila a či sa niečo zmenilo...

lujza7512
autor
13. jan 2017

Dnes som bola zrušiť ANTIK tak doky povedal že sa to zlepsi verím dúfam lebo nechcem ho stratiť lepsieho nenajdem

lujza7512
autor
22. jan 2017

Babenky zmena pomáha po dlhom čase včera krásny večer zo všetkým manžel bol prekvapený a ja tiež som to konečne chcela tiež a veľmi mi chutilo a tak čakám manželika aj dnes kým príde od svokry.

0silvia0
22. jan 2017

@lujza7512 no super, takže stačilo len zrušiť antikoncepciu?🙂

Strana
z2