Môj muž si obzerá moju sestru
Ako by ste sa zachovali keby si všimnete že váš muž s ktorým máte 2 deti si obzerá vašu sestru? Obzerá si ju ked príde k nám, obzerá si jej fotky na Instagrame aj na FB. Niekedy je to až nechutné.. keď príde k nám obzerá si jej zadok atď..
Mne je z neho už zle trvá to dva roky.. už s ním ani nechcem spávať veď to je choré. V histórii len jej fotky.
Je to strašné strašný pocit.
Čo robiť ako sa zachovať?
Ona si to už tiež všimla a začala byť slizka dotiarava začala sa obliekať vyzivavo..
Je to divné
@vlcik1 presne si to vystihla.. ale naozaj je to tak.. keby som mala NATO prostriedky odstrihnúť sa teraz.. bohužiaľ musím počkať kým deti aspoň trochu podrastu a ja začnem pracovať
Vies co skus?chod za nim a povec mu ze sa ti sestra priznala ze spolu nieco maju😁😁
Presne takto je to je aj u nás.. Nedá sa s ním vždy sa všetko obráti proti Vám
Hocičo poviem som sprostá zle vidím drbe mi atď.. Mohla by som o tom knihu písať..Je mi to ľúto čím prechádzate a je to veľmi ťažké..
Ako že muž, ktorý žene rozbije mobil, alebo nechce žene umožniť ísť samej von... dievča, ty máš žiaľ väčší problém než len mužovo obzeranie sestry.
@andreakukan a ako sa sním bavíš keď je problém alebo urobí niečo zlé? Potom ma asi chápeš že dokáže zatĺkať donekonečna. Keby mám fotky videá nahrávky aj tak to nie je pravda a je to iba moja halucinácia
@hefo no to je už druhá vec máme oveľa viac problémov.. ale toto ruinuje mňa, moje sebavedomie, a dokonca mi to zasahuje do rodiny
@laska86 no to neviem či by mi uveril 😀 skúsiť môžem
Áno presne viem o čom píšete.Zatlka všetko nepohete s ním a nezmení sa to asi nikdy.Snazim sa to neriešiť ale niekedy sa to nedá.Je to veľmi ťažké.
@andreakukan no s takým je ťažko žiť a asi to ani nevydržím dlho už lebo som zvyknutá komunikovať na určitej úrovni o akejkoľvek problematike.. nemám rada klamstvá a uzavretosť
Vedela by som Vám neskutočne veľa toho porozprávať nielen čo sa týchto situáciach týka ale všeobecne je takýto on nikdy nič ja môžem vždy za všetko.Hadky vedia byť veľmi škaredé ale mám len jeho a deti. často mám pocit že som sama.Teraz musím skončiť.
@adka176 to sa snažím nakoľko nemám kam ísť..ale najradšej by som nebola s ním v kontakte vôbec lebo jemu stačí keď som tu s deťmi..to že by pocítil stratu nás by ho zabolelo a konečne by si uvedomil čo vlastne robí. Takto si to neuvedomuje a ešte k tomu si aj robí čo chce
@andreakukan tak aspoň viem že nemám len ja doma takýto exemplár..
Ahoj. Ja som toto mala doma tiez s tym rozbijanim mobilov. Moj sice neocumoval moje sestry ale choval sa velmi agresivne ak nebolo po jeho. Takze odporucam, podla toho ako stare deti mas, pomaly odkladat kazde euro a pripravovat sa na odchod.
Este spolu oni dvaja nespali si myslim. To ze sa ona oblieka ako k*va ked on je doma a ze na seba pokukuju mi pripada tak ze maju o seba zaujem ale este sa spolu nevychrapali. Keby spolu spali myslim ze by sa snazili byt nenapadni a nestretavali by sa u teba.
Dalsia vec je, ze tvoj muz ta znevazuje, robi si z teba blazna. Je nemyslitelne aby chlap hadzal vsetku starostlivost o deti len na teba a ty si nemohla ako vazen nikam ist.
Odid co najrychlejsie, lebo ta tvoj muzicek zdepta.
Súhlasím s vyššie uvedenými komentármi. Keď zatiaľ nemáš kam ísť, tak sa pomaly krok za krokom pripravuj na odchod. Nesnaž sa toľko zachraňovať tento vzťah... Nerob mu scény, zbytočne seba ponižuješ a jeho vyzdvihuješ akoby bol neodolateľný. Aj sama v sebe si to uvedom. Že aj keby v tejto chvíli odišiel od teba a začal by žiť s tvojou sestrou alebo s hocikým, tebe by sa len dobre stalo...
A odo dnes mu už nikdy nepozeraj do mobilu. Zbytočne ťa to bolí a človek, ktorý chce podvádzať - bude podvádzať, nedá sa ustrážiť....
Keď robí také žiarlivostné scény, tak "má za ušami", lebo si myslí, že by si mohla robiť to isté...Nespia spolu, ale čoskoro budú...
Ahoj, ako si, prosim, dopadla?
Aj ja sa pridám 😊
Ako sa to nakoniec vyriešilo?

@vilma7 ani to by nepomohlo nič..ani za boha si priznať