icon

Môj muž si vypisuje s bývalou partnerkou

27. máj 2021

Ahojte baby

Ide ma fakt vystreliť a ja neviem čo mám robiť 😭 sme spolu s manželom 17rokov a pred 13rokmi, si začal vypisovať dosť pikantne smsky s jeho bývalou, mala som podozrenie že sa spolu aj vyspali aj keď som dôkaz nemala a on samozrejme popieral. Prehltnúť som to nevedela a tak som sa s ním v tom čase rozišla. Od seba sme boli cca 8mesiacov a potom sme sa dali po dlhých rozhovoroch zase dokopy. Samozrejme že som mu vtedy povedala ze ak sa toto ešte raz zopakuje tak je môj odchod viac než istý a beriem so sebou aj naše dieťa. Aj sa zmenil do teraz bol ,,kľud,, žiadne vypisovacky nič. No posledné dni keď je doma stále pipa telefón, vraj kamaráti mu píšu no jasne hlavne že stále držal tak šikmo telefón aby som doň nevidela a keď som šla okolo tak rýchlo prepol 🤯😵 mame spoločný FB účet na ktorý ja ani absolútne nechodím a ani heslo neviem. No včera pridal story a debil mi ešte ukáže kto to všetko videl 🤯 a na konci som zazrela divný nick ktorý nepoznam tak som sa spýtala kto to je a on že ju pozná už dávno ale ja ju nepoznam že len nejaka známa to je 😭 moje lahodne oko si zaevidovalo nick tej ,,známej,, a vcera som ju našla na FB a je to ta ex 😖😖😖😭 plakať sa mi chce, a s manžela by som v duchu roztrhla ako žabu na milión časti aká som nanho nasrata 🤬🤬🤬 no a teraz otázka ako mu podám že o tom viem ? Viem to už od včera a mám odvtedy riadnu guču v hrdle, zle mi je od žalúdka. Ja fakt neviem čo mám robiť on o tom ešte nevie že ja to viem 🤬 ja by som si najradšej spakovala veci a isla kadelahsie ale žijeme dlhodobo v zahraničí a ja rodinu nemám takze nemám ani kam ist 🤯

panelacikova
27. máj 2021

autorka: ak tam má dotyčná 4 písmená, je možné, že ho oslovila ona a nie on ju, pretože ako on mohol vedieť, ktoré 4 písmená je práve ona? alebo sa stretli alebo sporadicky stretávali a povedala mu ten nick, iné vysvetlenie nevidím. no a bol s ňou v čase, keď si bola tehotná? čiže ostal pri tebe zrejme kvôli dieťaťu? dobre tomu rozumiem?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
gabriela_obzerova
27. máj 2021

A neda sa napisat jej? Keby mam take nervy, ja by som aj jej napisala 🤣

janiela6
27. máj 2021

Nechcem byť krutá, ale už sa zobuď z toho sna. Zbaľ si veci, ak máš kam ísť. Ak nie, zbaľ jeho, alebo mu rovno veci vyhádž pred dvere a nech si k nej ide. Takého nepotrebuješ.

trixi12
27. máj 2021

nehovor mu nič, nerob scény. pokojne si plánuj, čo urobíš, ako sa zariadiš. A kľudne ho nechaj ísť na sk "sťahovať kamaráta", ešte mu popraj nech sa mu dobre darí, a do batožiny mu pribaľ žiadosť o rozvod.

farkaska
Autor odpoveď zmazal
farkaska
27. máj 2021

Utajená konverzácia sa viaže priamo na smartfón, takže si ju nemôžeš prečítať zo žiadneho iného zariadenia, teda ani z PC ani z mobilu... Len z mobilu odkiaľ bola poslaná.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
27. máj 2021

Hlavne sa upokoj. Si hystericka, potrebujes vypustit paru. Konfrontaciou ale nic nevyriesis. Bud ti povie, ze si s nou nepise a ty mu nebudes verit, alebo ti povie, ze si s nou pise a mas problem s byvanim.
Takze, este raz, najdolezitejsie je sa UPOKOJIT. Najst pokoj bez ohladu na to, ci on ta podvadza alebo nie.
Ked to dokazes, mas vyhrate. Ale ty to nedokazes, dnes sa pohadate, on pojde "stahovat" a podvedie ta aj ked nechcel, alebo ta nepodvedie a aj tak mu nebudes verit🤠

gabriela_obzerova
27. máj 2021

@elizabet173 ulavilo by sa mi 😄🤷🏼‍♀️ Uz ked je takto rozhodnuta, ze ho posle kade lahsie, tak by som sa jej “podakovala”

trixi12
27. máj 2021

@gabriela_obzerova to ja by som si radšej podala muža, keby som si chcela uľaviť. Daná pani jej predsa nič nesľubovala, ale chlap blbec áno.

1fifinka1
27. máj 2021

Kým bude preč máš čas ho aspoň pobaliť :D

simca06022011
27. máj 2021

@elizabet173
@panelacikova no len viete.. to bolo pred 13 ROKMI. A tiez o ziadnom "zasuvani", dokazy neboli, len o pisani...
Ja by som si v tomto pripade pockala na nejaky dokaz a nerobila zavery, to stale moze byt nahoda.. na zaklade jedneho lajku od nej v profile, sa toto vobec neda "rozhodnut", ci je v tom nieco, alebo nie...
Normlane od dnes asi nebudem nic lajkovat, ani exovi zo zakladky, ved este bude mat doma dramy od manzelky. A nedaj boze pride do mesta zo zahranicia pozriet mamu a bude z toho rozvod. A co by povedali manzelky ostatnych, ci spoluziakov alebo frajerov, ved preboha niektori docestuju do BB z celeho sveta a doslova sa vopred stretavky "pritomnych" planuju...
Skor by som sa pozrela na toho kamarata, ktoreho ma stahovat :D ci ho ma stahovat, ako kedy, preco, na čo... ano moze to byt uplna nahoda ze to bude jedno mesto.
CO by z toho mal on/ona, ze zo zahranicia bude manzel drzat vztah (hocijaky) s byvalou a na SR dochadzat za nou raz za rok (?), aky by to malo vyznam?

panelacikova
27. máj 2021

@simca06022011 neviem, či sme sa pochopili. autorka uvádza, že včera prišla na to, že žena, ktorú obrábal jej muž pred 13 rokmi a kvôli ktorej sa rozišli, mu včera olajkovala niečo na fb... neviem na základe čoho prišla na to, že šlo práve o dotyčnú, to nevysvetlila, alebo som prehliadla, ale vraj má nick na 4 písmenká. ak je to pravda, musela tá dotyčná kontaktovať muža, lebo odkiaľ by kontaktoval on ju? na základe 4 písmen? no a vlastne pointa je v tom, že autorka ho pozná 17 rokov (sú spolu) po 4 rokoch ju podviedol, ak som dobre pochopila, tak tehotnú??? možno som zase nepochopila, ale zdá sa mi, no a rozišli sa na 8 mesiacov. potom ju prosil na kolenách, že sa chce vrátiť, prijala ho nazad pod podmienkou, že s dotyčnou absolútne preruší všetky kontakty a nebude s ňou v žiadnom kontakte. súhlasil. a včera vypátrala, že dotyčná mu lajkuje FB či akú sieť a že sú teda naďalej v kontakte, navyše dotyčná žije na SK a on sa tu chystá pomôcť kamošovi so sťahovaním.... preto je vytočená do vývrtky. ak je toto všetko pravda, nečudujem sa jej 🙂
no a aký by to malo význam? vieš, aký úžasný môže byť sex so zakázaným ovocím raz za pol roka? hlavne ak 13 rokov po sebe túžia? hmmmmm...... takže taký význam. možno sa stretávajú len kvôli sexu. 1-2x do roka... ktovie...

autor
27. máj 2021

@panelacikova nie nebol s ňou, on bol už somnou vtedy. Toto bola jeho bývala pár rokov pred tým než sme sa spoznali

autor
27. máj 2021

@gabriela_obzerova nedá jedine že si vytvorím profil na FB 🤷‍♀️

panelacikova
27. máj 2021

autorka: aha.... tak s kým ťa podviedol pred 13 rokmi potom?

autor
27. máj 2021

@gabriela_obzerova inak ja som jej vtedy písala aj som ju poslala do haja spolu s ním

panelacikova
27. máj 2021

@simca06022011 počkaj, asi som to domotala 😀 😀

autor
27. máj 2021

@trixi12 asi to tak aj spravím 🤬 ale smutno mi je strašne, toľko spoločných plánov a všetko v háji ale tak lepšie sa to dozvedieť teraz ako otvoriť firmu a potom by ma už asi ozaj j-blo 🤯

autor
27. máj 2021

@farkaska a z jeho si viem ? Keď mu pojdem do messengera sa to da niekde nájsť ?

panelacikova
27. máj 2021

autorka: aha. takže on bol s ňou kedysi dávno.... potom pred 13 rokmi mali pikantné sms (dajme tomu "sex cez písmenká"?) a máš podozrenie iba... OK. rozišli ste sa, lebo si mu neverila, 8 mesiacov ste boli mimo seba a potom sa priplazil... a sľúbil, že s ňou v kontakte nebude. a teraz vlastne opäť je....
no.... ja to vidím takto:
počas 8-mesačnej pauzy bol za ňou, párkrát si vrzli, ale prišiel na to, že asi nie, že asi radšej ty, vrátil sa a prosil.... ty si súhlasila pod podmienkou... ale z nejakého dôvodu nevedel na ňu prestať myslieť a niekedy (možno hneď, možno o 5 rokov, možno prednedávnom) sa opäť nakontaktovali na FB. a možno aj osobne. a minimálne s ňou píše... a samozrejme, že ťa to serie, sralo by to aj mňa.... takže asi tak to nejak bolo
@simca06022011 😀 😀

autor
27. máj 2021

@oliolijanka máš pravdu, keď vybuchnem tak sa pravdu nikdy nedozviem ale mna to strašne zožiera 😩 ale asi to bude najlepšie

panelacikova
27. máj 2021

autorka: ak maže správy, asi to nezistíš.... a teda, ak je s ňou v kontakte, buď si istá, že správy maže.

autor
27. máj 2021

@simca06022011 dôkaz ako taký o zasúvaní nebol ale boli smsky typu, chýbaš mi miláčik a pod

autor
27. máj 2021

@panelacikova ved s ňou ale ona bola už ex keď sme sa mi dali dokopy, oni mali vzťah ešte pred tým než sme sa spoznali

leskovael
27. máj 2021

@elizabet173 myslela som že si sa sekla v tom, že si označila mňa a mne si písala, že si myslela, že som tehotná a malo to ísť autorke.
A teda neviem, ja som to pochopila ze toto je jeho ex ešte pred autorkou a po 4r vzťahu ked bola tehotná tak si s nou písal sexuálne správy.... Ako v podstate je to jedno, mne by stačilo aj to, ale fakt je jeden a to ten, že autorka teraz absolútne nemá dôkaz že si s nou píše, čo mne osobne príde divné toto riešiť ked odvtedy prešlo ďalších 13r... Ale tak stať sa môže, môže to byť ona a môže to byť aj iná..

leskovael
27. máj 2021

Autorka a ako vlastne vieš že to je ona ked mate len spoločný fb účet? Ako si si ju pozerala?

farkaska
27. máj 2021

Áno jedine z jeho mobilu to pôjde. Pozriet mu Mess,,, a snáď nemá nastavene miznuce spravy🤷‍♀️

komplikovana
27. máj 2021

pozri, ak ta bude chciet podviest tak to urobi. Snaz sa zachovat chladnu hlave, bez emocii. Nic nehovor o tom, ze nieco tusis, a skus vyckat a sledovat ako sa sprava. Neskor sa rozhodnes co urobis.