Môj muž si vypisuje s bývalou partnerkou
Ahojte baby
Ide ma fakt vystreliť a ja neviem čo mám robiť 😭 sme spolu s manželom 17rokov a pred 13rokmi, si začal vypisovať dosť pikantne smsky s jeho bývalou, mala som podozrenie že sa spolu aj vyspali aj keď som dôkaz nemala a on samozrejme popieral. Prehltnúť som to nevedela a tak som sa s ním v tom čase rozišla. Od seba sme boli cca 8mesiacov a potom sme sa dali po dlhých rozhovoroch zase dokopy. Samozrejme že som mu vtedy povedala ze ak sa toto ešte raz zopakuje tak je môj odchod viac než istý a beriem so sebou aj naše dieťa. Aj sa zmenil do teraz bol ,,kľud,, žiadne vypisovacky nič. No posledné dni keď je doma stále pipa telefón, vraj kamaráti mu píšu no jasne hlavne že stále držal tak šikmo telefón aby som doň nevidela a keď som šla okolo tak rýchlo prepol 🤯😵 mame spoločný FB účet na ktorý ja ani absolútne nechodím a ani heslo neviem. No včera pridal story a debil mi ešte ukáže kto to všetko videl 🤯 a na konci som zazrela divný nick ktorý nepoznam tak som sa spýtala kto to je a on že ju pozná už dávno ale ja ju nepoznam že len nejaka známa to je 😭 moje lahodne oko si zaevidovalo nick tej ,,známej,, a vcera som ju našla na FB a je to ta ex 😖😖😖😭 plakať sa mi chce, a s manžela by som v duchu roztrhla ako žabu na milión časti aká som nanho nasrata 🤬🤬🤬 no a teraz otázka ako mu podám že o tom viem ? Viem to už od včera a mám odvtedy riadnu guču v hrdle, zle mi je od žalúdka. Ja fakt neviem čo mám robiť on o tom ešte nevie že ja to viem 🤬 ja by som si najradšej spakovala veci a isla kadelahsie ale žijeme dlhodobo v zahraničí a ja rodinu nemám takze nemám ani kam ist 🤯
@leskovael cez účet nášho dieťaťa 🙈
Stačí mu otvoriť mess v mobile😉 a konverzácie sú normálne ako ostatné, len označené zamkom😉. Ale myslím ze keď používa takúto formu komunikácie tak ma nastavene aj miznutie správ, tak asi veľa nezistis🤷♀️
@farkaska mna drbne 🤯 ale ďakujem krásne za vysvetlenie ❤️ Ešte sa môžem spýtať ako sa nastavuje to miznutie správ ? Či ako to funguje? Dostane správu a vymaže sa to samé či? Prepáč že sa pýtam ako taká stará babka ale googlila som a žiadne rozumne vysvetlenie som nenašla 🥴
Isla by som na ten spolocny FB a priatelstvo ex zrusila. A cakala co bude 😜
@tykat aj som nad tým rozmýšľala ale nechcem ešte ešte aby vedel že viem.
@elizabet173 ved to že robí zo mna vola keď vie že som alergická na klamstvá 🤬 a ešte akurát si potrebuje s tou osobou vypisovať. Ja mu asi fakt vylustrujem fon aj keď je to mimo mna robiť takéto veci ale budis. Pekne si pofotim a postavím pred hotovú vec. On veľmi dobre vie čo príde lebo som mu vtedy prisahala aké budú následky. Ale že po toľkých rokoch ma zas potrebu si s ňou písať ma série riadne a ja že všetko ok, plány a nič z toho. Grcat sa mi z neho chce
Inak baby ďakujem moc za vašu podporu, toto keby nedám dnes zo seba von niekomu tak hádam by som ani nespala 😭
Autorka, podľa mňa si komplikujes život jednou vecou a to je tá, že nejdeš naňho priamo. Miesto dohadov a rozmýšľania ako mu to povedať, čo tak lepšie to povedať narovinu že ako a kedy si to presne videla, že prečo ju má v priateľoch a kde reálne ide? Už len na základe reakcie sa dá zistiť veľa. Mne normálne také veci stoja aj za cenu hádky a tichej domácnosti prípadne rozchodu ale vrcholne neznášam keď niekto zo mňa robí sprostu. Proste smelo do toho 🙂
No tak na toto som zvedavá ako dopadne 😳
@sari24 poznam ho a keď pojdem nanho priamo ako posledný krát tak sa z toho bude zase len vytáčať a prídu výhovorky a bla bla. A na to fakt nemám chuť, ja si ho radšej preceknem a budem mat ,,dôkaz,, v ruke tak ho postavím pred hotovú vec
@dollyzv ja mám taký zlý pocit a už viem asi ako to skončí 😖
Aj to je možnosť ale obrň sa trpezlivosťou že aj keď mu ukážeš dôkazy tak to môže poprieť. Držím ti palce 🙂
Veď kukni normálne na messenger vôbec nemusí používať utajené ani miznuce správy .pokiaľ je v Tom že ty heslo nevieš,nepoužívas profil tak nemá dôvod niečo také používať .ale najlepšie bude sa tam prihlásiť keď mu akurát budú pipat správy..len ešte dodám že príde na profil upozornenie keď sa prihlásis z iného zariadenia(resp.z takého z ktorého sa doteraz ešte neprihlásil)
Ja by som s nim dala reč priamo,tak ako to tu píšeš povedz jemu.A aj ked lozenie po telefóne je pod uroven,v tomto prípade nie je a hladaj.Vacsinou intuitívne ženy vedia..bohuzial.A nie si prilis žiarlivá,mala som tiez taketo tusaky,no nikdy ziaden dokaz a moc som teda nepatrala.No mal ex s ktorou chodil za mlada,cca kazdy druhy rok ju kontaktoval a mna klamal.Nasla som paralelnu komunikaciu cez skype na pc,debil mal prepojeny ucet cez mobil.Bola to nahoda.Ked som ho konfrontovala bola som samozrejme za debila ja,psychicky narusenu,este to čierne na bielom vraj zle vidim.🤦♀️A nakoniec raz po nejakej dobe prisla za mnou v praci,ze nech jej ten moj da laskavo pokoj,lebo ona sa kvoli nemu rozvadzat nechce.No.moj jek pokoj nedal..a preslo uz 22r!!!!Jeho terajsia priateľka asi ani nevie.Ak ma chlap na nejaku ex slabost,zrejme ju bude mat stale.Takze áno, aj po xy rokoch to moze medzi nimi stale byt aktívne
Aha, tak normálne dnes keď bude pri tebe sadni vedľa neho s mobilom že nech ti povie heslo od vášho fb, že sa potrebuješ prihlásiť.. No a nedovol aby sa z toho vykrutil, ani aby sa hral najprv na mobile a potom ti ho dal... Keby sa vyhováral že nevie už heslo (čo môže byť aj pravda, ja si tiež nepamätám) tak mu povedz nech ti da mobil, že si to pozrieš cez jeho..
Ahoj, az pouziva pocitac na pisanie, su programy ktore zaznamenavaju co pises. Takze ked zada heslo zaznamena, ked bude pisat spravy na fb zaznamena a moze ich mazat kolko chce.
Ako vyššie píše zienka, keď poznas nejakeho IT ktory tomu rozumie, nech tí dá program, kde tí potom ukáže každé písmeno čo tam ťukol. Ale chcem napísať, že muži sú vynaliezavi. Mam známu, ktorá sa stretávala so svojim milencom, zenatym muzom asi tak 3-4x do roka. Vzdialenosť medzi nimi bola asi 2-hodinky.on svojej žene hovoril, že vezie kamosa na letisko😆 a samozrejme si pár hodín utrhol na milenku, a ešte reči typu, aké zapchy boli na ceste. Ja napríklad nechapem prečo on musí stahovat kamosa a ísť zo zahraničia, či nemá kamos niekoho z blízkeho okolia na sťahovanie. Tu to zavana klamstvom.
@kakawah ja poznám prípad mojej kamarátky, ktorá sa takto zaplietla do vzťahu so zadaným a mne len rozum neberie ako priateľka toho chlapa nikdy netušila čo sa deje. To musí mať žena úplne klapky na očiach a vidieť v chlapovi boha alebo radšej nechce vidieť nič. Ale ak žena zbystrí pozornosť a nenechá si srať na hlavu tak je to veľmi jednoducho prekuknuteľné.
@elizabet173 A to jeho žena vie, že chodí do kúpeľov? Či si vymyslí nejakú služobku? Lebo ak by mi povedal chlap že ide do kúpeľov a mňa by ani nezavolal tak zase raz nechápem, že to tej žene nedôjde :D
Autor neviem ťa označiť ale celkom sa mi pozdáva to čo napísala @elizabet173 povedz mužovi že ideš aj ty, že si spravíte apsoň výlet.. píšeš že si nemôžeš zobrať dovolenku..ale tvoj manžel to nemusí vedieť 🤷..proste povedz že sa ti podarilo vybaviť voľno a už sa tešíš kedy pôjdete 😁 .. podľa mňa ti stačí vidieť jeho reakciu
Ja súhlasím s nápadom vypýtať si heslo alebo mobil, že chceš niečo pozrieť alebo niekomu napísať. Alebo prísť radostné z práce, že si si vybavila voľno a už sa tešíš na výlet na slovensko. Veď nemusí vedieť že je to klamstvo. V oboch prípadoch ti stačí vidieť reakciu a máš jasno.
Som zvedava ako pokracujete? Uz si mu povedala,ze o nej vies?
@elizabet173 je to asi tou jej zaneprazdnostou lebo som si to všimla u viacero žien, že tie ktoré majú práce vyše hlavy si ani nevšimnú čo robí ich chlap. Na jednej strane možno aj dobre na druhej je to hrozne žiť v takej nevedomosti.

@farkaska Boháča ja som nemoderna za takéto veci
to nastavenie viem niekde v messengeri vyluskat?