Môj muž si vypisuje s bývalou partnerkou
Ahojte baby
Ide ma fakt vystreliť a ja neviem čo mám robiť 😭 sme spolu s manželom 17rokov a pred 13rokmi, si začal vypisovať dosť pikantne smsky s jeho bývalou, mala som podozrenie že sa spolu aj vyspali aj keď som dôkaz nemala a on samozrejme popieral. Prehltnúť som to nevedela a tak som sa s ním v tom čase rozišla. Od seba sme boli cca 8mesiacov a potom sme sa dali po dlhých rozhovoroch zase dokopy. Samozrejme že som mu vtedy povedala ze ak sa toto ešte raz zopakuje tak je môj odchod viac než istý a beriem so sebou aj naše dieťa. Aj sa zmenil do teraz bol ,,kľud,, žiadne vypisovacky nič. No posledné dni keď je doma stále pipa telefón, vraj kamaráti mu píšu no jasne hlavne že stále držal tak šikmo telefón aby som doň nevidela a keď som šla okolo tak rýchlo prepol 🤯😵 mame spoločný FB účet na ktorý ja ani absolútne nechodím a ani heslo neviem. No včera pridal story a debil mi ešte ukáže kto to všetko videl 🤯 a na konci som zazrela divný nick ktorý nepoznam tak som sa spýtala kto to je a on že ju pozná už dávno ale ja ju nepoznam že len nejaka známa to je 😭 moje lahodne oko si zaevidovalo nick tej ,,známej,, a vcera som ju našla na FB a je to ta ex 😖😖😖😭 plakať sa mi chce, a s manžela by som v duchu roztrhla ako žabu na milión časti aká som nanho nasrata 🤬🤬🤬 no a teraz otázka ako mu podám že o tom viem ? Viem to už od včera a mám odvtedy riadnu guču v hrdle, zle mi je od žalúdka. Ja fakt neviem čo mám robiť on o tom ešte nevie že ja to viem 🤬 ja by som si najradšej spakovala veci a isla kadelahsie ale žijeme dlhodobo v zahraničí a ja rodinu nemám takze nemám ani kam ist 🤯

Zober a kukni mu do mobilu. A nemusíš messenger. Na to sa vy*ER. Choď do nastavení a pozri si záznam činnosti. Budeš vidieť komu čo lajkoval, skontroluj mu poslané žiadosti o priateľstvo. Keď chces napíš mi správu, poradím ti ako mu skontrolujes históriu. Aj keď ju vymazava