Môj otec neustále nosí domov zbytočnosti. Čo s tým robiť?
Mám taký problém môj otec zbiera veci čo nájde vonku. Aj z koša vyberá a nosí domov zbytočnosti. Každý týždeň donesie niečo. Na Vianoce doniesol domov odhodený vianočný stromček. Staré mobily elektroniku zbiera a plechovky aj keď máme peniaze. Aspoň že ich dáva recyklovať, ja s mamou sme mu zakázali to držať doma tie plechovky. Všetko zbiera a keď ide von idem s ním aby nezbieral. Ale nepomáha to. Dnes som s ním išla von so psom chcel ísť on tak že idem s ním. Išli sme okolo kostola a pri kostole smetiaky. Pred kostolom veľa ľudí a on k tým smetiakom, že tam pri koši je niečo zaujímavé a užitočné a že to chce zobrať domov. Obzeral to a ľudia na nás čumeli a ja som sa hanbila. Prehovorila som ho a tak nič nezobral. Už neviem čo s ním.
@anonym_autor je to tam napisane, je to zbytok zo svietidla
@erikavesela už je to naspäť v koši kam to patrí.
@erikavesela už je to naspäť v koši kam to patrí.
@anonym_autor super..postupne mu vyhadzuj tie starsie veci...ani si nespomenie, ze ich mal...moj svokor je podobny, sice nie je na tom az tak, ale tiez nosi domov veci...plna pivnica zbytocnosti...byt podobne a ked zomrela svokra, som zobrala vrecia s manzelom (jeho synom) a vyhadzovali sme.. urobil krik, ked na to prisiel, ale nam to bolo jedno, manzel ho nazval zberacom a akosi to prehrmelo...v tom byte bolo 540 kg novinoveho papiera, vraj to mame.odviezt do zberu, lebo mame svagrina slubila, tak sme odviezli a potom, ze kde su peniaze a uz som sa nezdrzala a hovorim, dali sme ich na benzin...sklapla a bolo ..

Viete niekto povedať čo to je? Dnes to otec doniesol od koša.
@anonym_autor je to tam napisane, je to zbytok zo svietidla