icon

Môj otec podvádza mamu a ona o tom nevie

biankaga
1. sep 2023

Môj otec podvádza mamu v zahraničí a ona o tom nevie. Ja som mala podozrenie dlhšie a potvrdilo sa mi. Neviem čo mám spraviť.

Strana
z2
hanaxxx
2. sep 2023

@anketkarka no moja praveze ochorela z otca a aj tak som nevedela, ci jej to povedat ci nie. Spravila som to,az ked sa uz inak nedalo a teraz viem, ze som to mala spravit skor.

mikadooo
2. sep 2023

@biankaga ja by som do schránky hodila anonymný list, niečo na štýl "Váš muž Vás v zahraničí podvádza, mrzí ma to, ale myslím si, že by ste to mali vedieť." A potom by som to nechala na mamu nech ho konfrontuje ako uzná za vhodné. Alebo nech to zametie pod koberec, ak nechce nič také pripustiť. Myslím si, že mama by to mala vedieť, na druhej strane, nechcela by som jej to do tváre povedať priamo.

biankaga
autor
2. sep 2023

@mikadooo moja mama vôbec netuší, že hu podvadza.... ja som to zistila omylom...... ocino za 3 roky ide na dôchodok a bude len s nou... žiadna cudzia žena, lebo bude musieť byt na Slovensku...... zle som uviedla úvodný titulok

zuza265
2. sep 2023

@biankaga a ake je teda tvoje rozhodnutie?

katkati
2. sep 2023

@biankaga Takže on si ešte tri roky môže kľudne užívať s milenkou a mama starne v nevedomosti a klamstve.

mamutka
2. sep 2023

@biankaga kto vie ako dlho to trvá. Otec mysli, že to ešte nejak doklepe a zostarne s mamou. Už to asi nechaj tak. Mňa pred rokmi šokovala kamoska, keď vyhlásila, že je jedno, ak si ten jej nájde nejakú frajlu vonku, hlavne nech sa doma stara o rodinu a nosí peniaze domov. Že či si nejaká sprostá mysli, že ti chlapi tam žijú v celibáte 👀 takže asi podvedome veľa žien vie, že je to možné, len by to nikdy ani za nič nepriznali.

biankaga
autor
3. sep 2023

@zuza265 netuším

Strana
z2