Môj partner depletie veľa situácií

livs25
17. júl 2020

Ahojte...mam 3 ročný vzťah, a všetko klape len moj mily ma takú čudnú zlú vlastnosť... raz za čas (nie často) sa mu stane ,že mi normalne povie pravdu s kým bol ,ako to nemôžem povedať, ale dopletie celu situáciu čo sa vlastne stalo a potom mi pride o pár dni povedať, že sa doplietol, ale to len v maličkosti...stáva sa to aj vašim či len môj je taký...a to nemyslím ženy ale aj hlavne pri kamarátoch

miskooo1987
17. júl 2020

A?

lauralaura777
17. júl 2020

Aj ty si doplietla názov témy 🤷🏻‍♀️Stáva sa

moonlight1210
17. júl 2020

@livs25 ked pises, tak nepi 🙂

miadi
18. júl 2020

Asi len tvoj je taky. Ja by som to neriešila ak len to je jeho vada ze popletie story v maličkostiach. Len je to ćudne ze sa k tomu potom vracia a opravuje detajli. Mas pocit ze klame v niecom alebo mà nejaky zdravotny -mentalny problem ?

livs25
autor
18. júl 2020

@miadi ďakujem za jedinú normálnu odpoveď..
Môže byť že aj nejaký mentálny,lebo som si všimla že to robí aj jeho mama...neviem či to môže mať po nej

livs25
autor
18. júl 2020

@moonlight1210 nechápem čo som zle napísala, a keď to nie je k téme tak sa nemusíš vyjadrovať... Ďakujem

mirage
18. júl 2020

@livs25 citam, citam, nerozumiem..

livs25
autor
18. júl 2020

@mirage chápem,možno som to zle podala..ono sa to dáko ani inak podať neda písomne.

solange7
18. júl 2020

@livs25 absolutne nerozumiem co vlastne chces vediet. Co doplietol? Chcela si napisat, ze tvoj partner ti povedal, kde a skym bol, a za par dni ti prisiel dopovedat informaciu a zmenil detaily?

jaskolka
18. júl 2020

Tiež presne nechápem, ako dopletie, že ti povie, bol som na pive s Jozom, kecali sme o športe a o dva dni príde, že bol som vlastne na futbale s Mirom a kecali sme o Jožovi? Skus konkrétne príklad opísať... Inak sa to nedá predstaviť, vo tým myslis, že pletie situáciu

damtiporiti
18. júl 2020

No neviem, asi budete dopleteni obaja, lebo tvoj úvodný text nemá hlavu ani pätu.

marseillefan
18. júl 2020

Ľudia sú rôzni...mnohí géniovia sú v praktickom živote nepoužiteľní, lebo ich mozog je nastavený úplne inak ako mozog bežného človeka. Preto majú nekonvenčné nápady a dokážu nájsť geniálne riešenia. Ja napríklad rozprávam niekedy pomalšie, dlhšie rozmýšľam kým niečo poviem, čo mi raz dokonca vytkla vlastná manželka, ktorá na mne bežne ignoruje kopec mojich chýb... Možno aj jeho mozog proste funguje tak, že sa vracia do minulých konverzácií a zapne mu že ufff, toto predsa bolo inak ako som povedal. Nerobil by som si z toho ťažkú hlavu.

marseillefan
18. júl 2020

A ešte doplním, že paradoxne to vôbec nemusí byť znak toho, že má tendenciu klamať, ale práve naopak, že je nastavený tak, že chce stále hovoriť pravdu. Preto má potrebu opraviť aj detailné nepodstatné veci toho, čo niekedy povedal a dodatočne zistil, že sa pomýlil.

miadi
18. júl 2020

@livs25 aha tak to mà asi po mame taky zvyk .ja mam po mojej vzdy taky paranoidny pocit ze som nezamkla dvere. ( a par x sa mi to aj stalo) on asi sa moc vracia do minulosti kto co povedal co bolo vtedy a vtedy a moze byt aj nepozorny a tu story ti na prvy x povie zle potom sa k tomu v hlave vrati a ide sa opravit. Moze mat nejaku poruchu pozornosti alebo nieco s pamätou.

whatever1
19. júl 2020

@livs25 Ako zlu vlastnosť by som to neoznacovala. Asi bude detailista a k tomu úprimný človek. Opisuje ti neaku situáciu a potom si to dokonca ešte chudák rozoberá v hlave ako ti tu situáciu podal a nakoniec sa príde "opraviť" . Myslím ze asi nikto z nás tu nemá fotografickú pamäť a pri každej situácii ktoru prežijeme tam nezachytime všetky detaily, veľa vecí prepočujeme, veľa vecí vnímame perifernym videním. Tym chcem povedať, že dvaja ľudia ktori boli súčasťou tej rovnakej situácie, by ju popisovali s veľkou pravdepodobnosťou inak. On sa myšlienkami vracia spat a detailne skúma co sa stalo. Sama mam niekedy pocit akoby si občas sedím na kábly, a len tak z ničoho nič mi preblesne spomienka z dákej udalosti, alebo rozhovoru a až potom si poviem ze ahááá a dôjde mi niečo čo mi malo dôjsť už na mieste. Kľudne aj po mesiaci. A prečo mi to nedošlo vtedy? Asi som v tej chvíli súčasne rozmýšľala nad niečím iným. Nevnímala som 100percent. Možno je tvoj priateľ tiež nesustredeny alebo často myšlienkami inde keď vravíš ze sa mu to stáva často...