icon

Môj partner je domased

merryyy
1. jan 2021

Ahojte, potrebujem sa trošku vyrozprávať. S parterom som 1,5 často sa hádame a väčšinou o tom istom a to je, že keď sa niekam ide alebo chcem niekam ísť má problém furt by len kysol doma s rodičmi. Nebývame spolu on býva zvlášť ja zvlášť. Ak niekam ideme, tak sa ponáhľa domov alebo ak ideme s niekým s partiou alebo s mojimi blízkymi, tak povie, že nikde nejdeme sami má problém aj s tým, že ideme s niekým už som mu vykričala veľakrát, že je asociál a nemá nikoho rád len seba. Všade kam sa ide a kam chcem ísť je flakanie a som flakačka aj to keď idem alebo chcem ísť na výlet. Neflakala som sa mu nikdy po disko alebo robila niečo zlé a chodila si neustále sama. Ja len chcem obyčajný život a nie len sedieť doma. Jeho rodičia sú taký, že tiež sú doma neustále jebo mama im všetko robí vari upratuje nikde ju nezoberú. Mám pocit, že to vidí a je tak naučený a tak chce aj žiť. Keď niekam chcem ísť, tak mi povie neviem byt doma nikdy a pritom často sme aj doma, že snažím sa aj jeho chápať, ale on ma len neustály problém so všetkým. On chce žiť len podľa seba a na môj život nepozerá. Sme mladí pár on ma 30 ja 23 a pocit mám akoby sme mali 60 rokov. Nikdy nič nevymysli nezorganizuje nie je ten iniciatívny v ničom a keď ja vymyslím, tam vlastne je zle ja mu to len oznamujem a on musí ísť. Keď s ním aj nie som, že som v práci on je len doma alebo sem tam na dvore. Nevravím je to dobrý chlap aj zodpovedný šikovný zručný, ale v tomto je zvláštny. Raz keď sme sa bavili o budúcnosti, tak mi spomenul popri reči,, že to keď budem mať s tebou deti všade ich budeš nosiť a vláčiť a ja sa ho pýtam mám ich nechať doma cely rok v klietke? Neviem či si predstavujem takýto život obmedzený. Na druhej strane sj uvedomujem, že je to chlap ktorý nepodvadza je verný úprimný zodpovedný. Rada si prečítam názory alebo skúsenosti iných žien s niečím podobným 🙂 ďakujem.

elizabet173
1. jan 2021

@ckocka to boli zostat bez chlapa? Ved je mladucka, preco brat hned z kraja?

miriam_s
1. jan 2021

@merryyy nie je to lepšie od flakaca a alkoholika v tom že si nešťastná a nespokojná tak či tak. To čo popisujes je teraz a lepšie to nebude, iba horšie. Sorry ale nepiť a nefetovať , neflakat sa je príliš málo ... Teda aspoň.pre mňa ... Keď je neochota spolupracovať , nezáujem o tvoje pocity, nezáujem o to že si nešťastná, v čom je to lepšie ?

merryyy
autor
1. jan 2021

@elizabet173 to máš pravdu dosť si nahováram. Lebo mala som tu česť spoznať veľa takých mužov a hlavne v dnešnej "super" dobe. Rok a pol sme spolu...

elizabet173
1. jan 2021

@merryyy neviem, aky nazor si tu ocakavala. Ak taky, ze sa ti prisposobi, musim ta sklamat

ckocka
1. jan 2021

@merryyy Vieš že to nefunguje. Vieš - povedal ti, že sa meniť nechce.
Cez to všetko zaťato ideš svoje - ja len chcem toto a tamto.
Nie je to chyba chlapa, je to tvoja chyba.

merryyy
autor
1. jan 2021

@marca12 Áno na všetko povie flakanie pritom ideme na výlet veď pohyb treba nechcem mu nič zlé len pohyb nech má a aby sa viac aktivizoval

elizabet173
1. jan 2021

@merryyy nerozumies, ze pre neho je to flakanie a vzdy bude a pre teba pohyb na cerstvom vzduchu? Kludne si mozes ist svoje este na piatich stranach, obavam sa, ze on svoj postoj nezmeni a tiez ti nechce nic zle.

merryyy
autor
1. jan 2021

@ckocka Nevravím, že som bezchybná, ale snažím sa viac. Keď mu poviem teda nech je bezo mňa a nech je doma pri rodičov furt a bude mu lepšie bezo mňa, že ma nepotrebuje ani, tak povie, že ma chce a ešte urobí zo mňa, že som bezcitna

ckocka
1. jan 2021

@merryyy A furt dokola...

merryyy
autor
1. jan 2021

@elizabet173 Je mi to ľúto zahodiť kvôli tomuto príde mi to banalita iné vzťahy aké vážne problémy riešia a prežili to žijú,ale asi moc to silim máš pravdu.

merryyy
autor
1. jan 2021

Ďakujem za všetky odpovede rady

drzaopica
1. jan 2021

@merryyy nemaluj si to na ruzovo.On ma 30 r.ty o dost menej, nebyvate spolu, on vela casu travi s rodicmi....v com si vlastne rozumiete?potrebuje zenu s inym temperamentom.Budes nestastna ver mi🙂
Prichodom dietata budes chciet este viac aktivit Zoo, kupaliska, ihriska, spolocne grilovacky aspon ja som dietatom ozila este viac

elizabet173
1. jan 2021

@merryyy no ak ti toto pride ako banalita, tak smelo do toho.

mily7
1. jan 2021

@merryyy utekaaaj. Ste iné povahy, neznesies jeho sedenie doma, je mamičkin cecek..toto dobre nebude.

gloria31
1. jan 2021

@drzaopica aspoň spolu ísť kocikovat.....

gloria31
1. jan 2021

@merryyy nevyhovuje mi to ale občas na kričím na neho pár dní je to dobre a potom je to zase tak isto

metuzalem
2. jan 2021

@merryyy chápem, ze sa mu mozno nechce chodit von s nejakou partiou, len tak sadnut, ale ked idete niekam sami dvaja, napr. prechádzky v prirode, alebo vikendovy vylet, to sa mu tiez nechce? Naplanuj nieco ty, ked on nema fantaziu. Hlavne aby chcel ist s tebou, a nieco co bavi oboch.

kitycat
2. jan 2021

Nevyhovuje ti, nudi sa s tebou, nebyvate spolu, nikam nechce chodit... Ozaj je toto podla teba vztah? Podla mna pre neho jie len si jrati cas sexom s tebou nez mu mama navari a opere gate... A ty? Bojis sa byt bez chlapa chvilu alebo co? Nie kazdy chodi rad do lesa... Najdi si takeho co ano... A dovtedy sa prechadzaj sama... Zaujimalo by ma ci ti sam od seba napise a ci ti povie nieco pekne, lebo to vyzera, ze sa hadate ibakvoli spolocnym vonkajsim aktivitam

letfenixa
2. jan 2021

@metuzalem veď opakovane píše, že aktivity vymýšľa ona a on ich ofrfle

marca12
2. jan 2021

@merryyy ale ty nechapes,ze toto dost zavazny problem. Je to velka prekazka pri spolocnom fungovani. Mate opacny pohlad na zivot. Mas este ruzove okuliare o par rokov tu budes pisat ako je chlap mamin cecok a nikde nechodite,nepomoze s dietatom atd

merryyy
autor
2. jan 2021

@kitycat Na začiatku to bolo iné viac išiel a bol iný, ale počase sa to furt menilo. Nebojím sa byť nez chlapa vôbec len som strašne trpezlivá a furt si myslíš, že bude to lepšie. Nie každý chodí rad do lesa to chápem, ale on podľa mňa nikam nejde s radosťou sem tam keď sa ideme povoziť je s tým ok. Poslednú dobu to bolo vyhrotene medzi nami takže nič moc pekného. On povie nech si nájdem iného a ja jemu nech si nájde tutku lebo podľa mňa potrebuje ženu ktorej povie a urobí tak a ja taka nie som.

merryyy
autor
2. jan 2021

@marca12 Priznávam podľa mňa som mala doteraz ružové okuliare, ale už to vnímam inak, ale až teraz. Viac som si toho uvedomila vidím aj iné páry kde im to funguje a kds chlap urobí pre ženu hocičo.

merryyy
autor
2. jan 2021

@gloria31 a to pretrváva u vás od začiatku? Keď už bábätko mate aj spolu

letfenixa
2. jan 2021

@merryyy skvelé, že premýšľas nad tým, čo ti píšeme, to sa nie vždy vidí

drzaopica
2. jan 2021

@gloria31 su take typy hlupe, ze to treba riesit krikom, aby chvilu dobre bolo asi to potrebuju🙂neustupuj poliskaj sa bud prefikana povedz nenapadne tatino pojde s nami na prechadzku chlapi nam vobec nerozumeju kolko x som kocikovala a muz volal, ze uz ide domov a ja mu s radostou prid za nami pokecame dame si dzus na ihrisku a z druhej strany som unaveny chcem ist domov a konflikt na svete🙂zena je plna dojmov, emocii potrebuje na MD aj s muzom porozpravat a zdielat problemy.Chlap si vzdy mysli, ze iba on je unaveny a zeny vzdy pre deti a rodinu prekusnu viac a popieraju same seba

gloria31
2. jan 2021

@merryyy my spolu začíname 4 rok a babo bude mať v októbri 2roky

gloria31
2. jan 2021

@drzaopica z duše mi vravíš

merryyy
autor
2. jan 2021

@gloria31 a predtým ako nebolo bábo, tak to bolo to iste nikam ste nechodili nič nechcel len doma?

merryyy
autor
2. jan 2021

@letfenixa Vidím veru za to som rada lebo neopanta má len tak so sladkými rečami mám dosť rozumu a priznám si a dosť vidím aj keď predtým som mala viac ružové okuliare čo priznávam teraz až si uvedomujem viac toho

gloria31
2. jan 2021

@merryyy nie to bolo fajn, chodili sme občas na večere, do kina, prejsť sa veľa sa rozprávali teraz nič. Z dieťaťom není problém kebyze chceme ísť moja mama ho povaruje býva od nás 20km