icon

Môj partner nezvláda stres

modnaarena
9. dec 2015

pekny den vsetkym co to citaju.moj partner chodi do prace len pretoze musi co je sice bezne vela z nas tam chodi len preto,ze musi,ale on to ani moc nezvlada.robi na 12 hod. zmeny a nas tyzden prebieha asi takto prvy den ma dennu to pride vecer cize je tak unaveny ze nema cas sa hadat na druhy den ked sa zobudi je nervozny a ku kazdemu protivny lebo ho caka nocna po nocnej pol dne prespi a potom je nervozny ze cely den ma uz zabity.a na ten dalsi den je uz opat ku veceru nervozny ze musi ist opat do dennej.ako su dni kedy to utiahne ale aj tak to z neho citit,alebo ked sa s nim pohadam ze mam toho dost a takto ma straca,tak sa isty cas kontroluje a po case je to opat to iste.neexistuju nejake tabletky,alebo nieco na ukludnenie ,k psychologovi,alebo psychiatrovi moc nechce ist vravi ze je to drahe a ze by mohol prist o vodicak,alebo nieco na lepsie zvladanie toho stresu,alebo nejaky inaksi sposob ako mu pomoct.kazda rada je vitana PROSIM.DAKUJEM

Strana
z2
stardust
9. dec 2015

Ak si s nim chces len uzivat, tak s nim zostan, ale taky chlap na spolocny zivot jednoducho nebude, tak isto ako slanina zo psa. Kazdy normalny clovek by si hladal inu pracu, keby mu momentalna praca nevyhovovala. Nervozny by bol z toho po dlhsej dobe kazdy. Ale spominas, ze on na pracu moc nie je. Nie je co riesit, ruky prec od neho.

marica61
10. dec 2015

@modnaarena Môj manžel pracoval takmer 40 rokov v turnuse v železnici, t.j. denná, nočná, 2 dni voľno, vždy bol v pohode, lebo ho práca bavila, popritom mi veľmi pomáhal, niekedy cez prázdniny, alebo keď boli deti choré, po nočnej ani nespal, aby som ja mohla ísť do práce, vo voľné dni vybavil kopu vecí, pracoval na záhradke, pomáhal kadekomu, doma porobil , čo bolo treba. Čo viem, tak aj jeho kolegovia to zvládali dobre. Podľa mňa, toho tvojho tá práca nebaví, preto by mal odtiaľ odísť, lebo stres, ktorý prežíva, mu škodí.

Strana
z2