icon

Môj partner si nezvykol na rolu otca. Čo s tým?

holsinka
13. mar 2013

caute. Mam 11 mesacneho syna.Nase dieta sme planovali. Mali sme krasny vztah. Praca, domov, kamarati, zaluby ... vsetko super. Svadbu sme nechceli-dohodli sme sa ze neskor ano ale sa nam do toho proste nejako nechcelo. Skoro idealne viem... Moj problem je ze odkedy prisiel malinky na svet mam pocit ze ho nebavime. Stale je v praci - aj ked sme neni na to odkazany. jednoducho si vzdy najde len aby nebol s nami. Dohovarala som mu ale vsetko malo len kratkodoby ucinok. Jednoducho som si predstavalo ked bol este malinky v brusku aky budeme stastny, ako bude otecko nasho vysnivaneho synceka milovat, ako ho bude nosit na rukach, mojkat sa s nami... Jednoducho hrdy otecko. A ono to dopadlo celkom inak. Ako mam vzbudit otcovske city, alebo co sa to snim deje ? Myslite ze lutuje svoje rozhodnutie usadit sa. Som smutna a neviem dokedy cakat alebo sa to ozaj nikdy nezmeni ? hm ?

Strana
z2
holsinka
autor
14. mar 2013

@olivex nakupujeme vzasade spolu. upratujeme spolu asi tak raz mesacne, Pranie, zehlenie je len na mne. A varit nevarim. Neviem ☹ Aleeeee... aj ked som NAHODOU varila, vzdy som to vyhodila lebo sa to bud nedalo jest 😀 alebo to nemal kto zjest.

olivex
14. mar 2013

@holsinka no tak to je potom v pohode 🙂 horsi su taky co kaslu na vsetko a robia si len svoje :( tak skuste spolu aj tu staroslivost o maleho, asi len nevie ako sa s nim hrat, ako sa mu prihovarat. urcite ked uvidi ako sa ty s malym hras, ako spravis nieco co ho napr. rozosmeje, tak neboj ze to nezacne skusat aj tvoj priatel, ved kazdy je urcite rad ked sa babo zabava 🙂 a uvidis ze casom si vymyslia take hry, ze budes len pozerat 🙂

holsinka
autor
14. mar 2013

@olivex ok, skusim. dakujem za tip

paris3
21. apr 2013

no neviem ci chces poznat moj nazor 😒 u nas to bolo rovnako a potom to skoncilo vaznou manzelskou krizou. mozno niektori chlapi si najdu cestu k detom, ked odrastu. myslim si vsak, ze to je zriedkavejsie. skor je pravdepodobne, ze ak sa nesnazi a uteka od toho, tak si tu cestu sam nenajde. kebyze sa aspon snazi s vami byt, ale dajme tomu nevie, ako urobit to ci ono, tak to je o inom. ale on mam pocit, ze skor uteka z domu, pred realitou, povinnostami. asi si to naozaj predstavoval inak a nechce/ nevie sa prisposobit novej situacii a prijat zodpovednost byt otcom.
ak sa to nezlepsi, odporucila by som mu terapiu. ale ako ho na to nahovorit? to neviem....

Strana
z2