Môj partner si stále píše s bývalou
Mám 3 mesiace nového priateľa všetko je krásne máme okolo 25 rokov ale jedna vec má trápi,môj je stále v kontakte s ex aj my povedal že s ňou ostane v kontakte ale vadí mi to ! Vám by to n vadilo? Je od neho staršia o 10 rokov ,minule nechal Pc zapnuté a veta ...neviem sa od teba oslobodiť!
@aaao haha preklep aspoň si sa pobavila😂
Poviem tak že povedz mu narovinu....ak ti bude vyčítať že si sa mu hrabala v mobile až takým spôsobom že sa vôbec nebude chcieť rozprávať o tom čo urobil on a bude furt hádzať vinu len na teba vieš že je to debil a využil jednu malú tvoju chybu na to aby sa "zabudlo" na to čo spravil on...a že s tým asi nie je zmierený je pravda ok napísať raz za čas ale treba ti toto? Aby ju volaval von? Poznám jednu staršiu pani ktorá mala takto vzťah s mužom....nebola to až taká láska lebo ho to furt ťahalo niekde mimo mal proste niekoho kto sa mu páčil a aj napriek tomu že mal vzťah potajme za ňou chodil nosil jej kvety...prešlo pár rokov zobrali sa a ona teraz ľutuje že zostala s takýmto chlapom ktorý nelezal od začiatku len pri jej nohách lebo taký má byť vzťah krásny vášnivý a nie sa trápiť kde bol s kým bol keď nie si preňho dostatočnou gravitáciou aby ho to ťahalo namiesto bývalej k tebe a bol hotový len z teba ver že to nemá zmysel inak skončíš rovnako trieskajuc si hlavu že si stratila pri ňom mladosť
Aj môj bývaly priateľ si písal s bývalou. Sám mi povedal, že sa mu po dlhej dobe ozvala a že si občas napíšu kto sa ako ma a ako žije. Vraj mu na nej stále záleži, ale len ako kamarátke. Bola súčasťou jeho života, takže to berie ako normálku. Aj mi dal prečítať nejakú správu o čom sa bavia, vraj aby mi dokázal, že nemá čo skrývať. Nemál problem sa mi priznať s tým, že si s ňou jeden piatok písal až do polnoci.
Raz prišiel s tým, že jeho bývala ma priateľa. Vraj sa o nu bojí, lebo dnešní chlapi sú zlí, čo ak ostane tehotná a ostane s dieťaťom sama, mala psych.problémi a ktovie ako by to zvládla.
Hovoril aj o tom, ako sa s ním nemala chuť stretávať, ako si ho blokla, ako trpel atď...a ako to nakoniec ukončil lebo takto si vzťah nepredstavoval. Ja som celú tu dobu vedela, že ešte od nej neni odpútaný, ale nikdy sme sa o tom nebavili. Dokonca keď mi raz vravel, že sa mu páči moja štíhla postava, len tak dodal, že aj jehi bývala mala podobnú. Mohla by som pokračovať. Ale našťastie už niesme spolu. Ale nie preto, bolo dosť iných problémov, toto bol taký malý dielik z puzzle.

Ale prosim ta ktoze by ta kradol? :D
Vygoogli si odcudzit a odsudit je rozdiel. 🙃🙃