icon

Môj priateľ chce žiť len z fušiek

7. sep 2024

Mám 19 tento rok maturujem. Priatel ma 21 Mám 3r priateľa ktorý však strašne zlenivel, nemá už žiadne ambície atď... On chce žiť z "fusiek". Je to zlatý chalan ale v minulosti mal problém s drogami. Dnes už je rok a pol čistý. Avšak niekedy žijem v paranoji čo ak sa to znovu stane. Vadí mi na ňom že zľahčuje moje pocity, všetko príliš prežívam vraj a prehanam. Áno, viem že som viac citlivá ale to neznamená že si nezaslúžim pochopenie. V každej hádke používa také výrazy ...on je ten čo mne vyčíta že vraj ja ho oberam o energiu, vraj ja ho len obmedzujem (to myslí to, že chcem vedieť kedy príde domov alebo s kým ide von a nechcem aby chodil na chaty kde sa pije bezo mňa)... Chce ísť s kamarátmi do Brna opíjať sa a nevie pochopiť že mne to vadí... Je pravda že mi kupuje darčeky aj má ma rád ale ja to už necítim ako ked niekto je vyslovene zalubeny. Nemavame už ani často se%. Proste cítim sa že ma nerespektuje, nevie sa o veciach zhovárať ako dospelý, len mi oznamuje čo ON ide robiť ale nie čo robíme MY. Nema záujem si ma udrzat akoby, keď poviem že sa môžeme aj rozísť keď už ma nechce, povie že chce ale nič pre to neurobí.. Prosím poraďte mi.... Je čas vzťah ukončiť? Myslíte že ma má ešte rád alebo je so mnou len so zvyku? Hocijaký váš názor... A prosím žiadne blbé komentáre že by to nemáte ako vedieť, len nejaké názory na moju situáciu.

Strana
z2
teki1
8. sep 2024

Hlavne si prestaň myslieť,že si jediná ktorá ho dokáže zachrániť od všetkého zlého.Už si mu pomohla ale ďalej musí ísť sám.
Teraz zachráň seba a svoju budúcnosť,lebo s ním ju mať takú akú si predstavuješ nebudeš.

rorino
8. sep 2024

Dievča zlaté,nestracaj čas s chlapom,ktorému už je teraz všetko jedno.Mas celý život pred sebou a určite je niekde chlap,ktorému na tebe bude záležať a nie len vyhovovať .

ahhola
8. sep 2024

Radim ti....

🎼 Preč, preč utekám po tme von
Preč, preč núdzovým východom
Rýchlo preč, strácam sa bez stopy
Preč, preč zdá sa, že už ma nikdy neskrotí

Sice to Habera adresuje zene, ale ty to adresuj tej smažke.
Nech sa zdroguje do bezvedomia, ale nie pri tebe, Rozmyslaj😈

Strana
z2