Môj priateľ ide na dovolenku s jeho kamarátkou
Predstavte si takúto situáciu.Máte priateľa a vzťah na úplnom začiatku.Také to oťukávanie sa len.Ste už na seba naviazaný trochu.A v tom Vám on povie,že o tri týždne ide na dovolenku s kamarátkou.Je toto podľa Vás normálne?
A podľa čoho prišla tvoja sestra na to že má priateľa a nejaký vzťah???
@selena2
Ani ja by som tvoju sestru nevzal na dovolenku ak by som s ňou bol iba mesiac.
To je koľko stretnutí 3-4-5?
Určite ak by som si už s niekym plánoval taký dlhší výlet a vyberal ho už aj počas začínajúceho vzťahu , tak by som šiel s tým koho poznám a nie toho s kým sa oťukávam.
Ak by taký vzťah pohorel na dovolenke, bolo by to len horšie.
Si predstav že si na druhom rande s niekym koho sotva poznáš a on ti povie, aby si s ním šla na dovolenku, šla by si?
To že vybrali dovolenku len včera je vec jedna, ale mohli byť dohodnutý už dávno predtým, že niekam pôjdu.
Nie, ani mne to nepride normalne aj keby ste boli spolu iba tyzden..
Vdaka za názory.Vidím,že väčšina zdiela môj nazor.
@selena2 su spolu mesiac a este sa len otukavaju?
Podla mna normal, ze vezme kamosku.
Keby to bola laska ako hrom, denne spolu, za ruky, jedno telo, jedna dusa, torjhidinove nocne telefonaty a bac, na dovolenku berie kamosku, tak to by bolo divne.
Ale takto este nie.
A Segra nech sa uci neviazat sa na niekoho a nech sama si zachovava sukromnu zonu. Ked sa mu komplet dusevne odovzda, iba to oplace. Takych uz bolo.
O ziaden vztah sa nejedna. Sestra si namysla a otukava sa sama :D samozrejme ze jemu to pride divne
Určite nie, 😀 mali to vymyslieť inak, alebo ona zavolať kamoša a on ju. 🙂
Sestra si musí uvedomiť, že priateľ je vyšší level, na začiatku je to iba kamarát, a on si z 2 kamarátok vybral tú, ktorú pozná dlhšie a viac
Tak žienky koniec romance.Rozišli sa.Sestra mu povedala že sa jej to nepáči keď jej vypisuje ako ju miluje atď. a popri tom planuje dovču s "kamarátkou".Vybral si tú "kamarátku".

Preco s kamoskou? to je na hlavu a na MD teraz v lete. Ved moze zmenit cestujuceho za tvoju segru.