Môj priateľ ide na dovolenku s jeho kamarátkou
Predstavte si takúto situáciu.Máte priateľa a vzťah na úplnom začiatku.Také to oťukávanie sa len.Ste už na seba naviazaný trochu.A v tom Vám on povie,že o tri týždne ide na dovolenku s kamarátkou.Je toto podľa Vás normálne?
@selena2
Ani ja by som tvoju sestru nevzal na dovolenku ak by som s ňou bol iba mesiac.
To je koľko stretnutí 3-4-5?
Určite ak by som si už s niekym plánoval taký dlhší výlet a vyberal ho už aj počas začínajúceho vzťahu , tak by som šiel s tým koho poznám a nie toho s kým sa oťukávam.
Ak by taký vzťah pohorel na dovolenke, bolo by to len horšie.
Si predstav že si na druhom rande s niekym koho sotva poznáš a on ti povie, aby si s ním šla na dovolenku, šla by si?
To že vybrali dovolenku len včera je vec jedna, ale mohli byť dohodnutý už dávno predtým, že niekam pôjdu.
@selena2 su spolu mesiac a este sa len otukavaju?
Podla mna normal, ze vezme kamosku.
Keby to bola laska ako hrom, denne spolu, za ruky, jedno telo, jedna dusa, torjhidinove nocne telefonaty a bac, na dovolenku berie kamosku, tak to by bolo divne.
Ale takto este nie.
A Segra nech sa uci neviazat sa na niekoho a nech sama si zachovava sukromnu zonu. Ked sa mu komplet dusevne odovzda, iba to oplace. Takych uz bolo.
O ziaden vztah sa nejedna. Sestra si namysla a otukava sa sama :D samozrejme ze jemu to pride divne
Sestra si musí uvedomiť, že priateľ je vyšší level, na začiatku je to iba kamarát, a on si z 2 kamarátok vybral tú, ktorú pozná dlhšie a viac
Tak žienky koniec romance.Rozišli sa.Sestra mu povedala že sa jej to nepáči keď jej vypisuje ako ju miluje atď. a popri tom planuje dovču s "kamarátkou".Vybral si tú "kamarátku".

Preco s kamoskou? to je na hlavu a na MD teraz v lete. Ved moze zmenit cestujuceho za tvoju segru.