icon

Môj priateľ rád flirtuje

mamandyka
19. máj 2018

Baby, ja nechcem byť ako žiarlivá stíhačka, ale mňa to fakt bolí a zožiera. Mám partnera, ktorý rád flirtuje a debatuje s inými ženami. Nikdy ma nepodviedol a ani svoje bývalé partnerky, len proste potrebuje pozornosť iných žien, zrejme ego. Ako to beriete vy ak toto robí váš partner? Ste nad vecou, alebo vás to štve? Napríklad situácia na ktorú som teraz prišla. Na jednej čerpacej stanici robí dievča, mladé, pekné a občas zrejme podebatovali. Potom tam dlho nechodil a keď tam prišiel tak mu vraj povedala, že čo niekedy nepríde pokecať, že už tam ani nechodí, že bude robiť aj na další deň. On idiot potreboval ísť natankovať tak tam išiel ale zrejme ju nestihol, lebo som mu našla správu na fb kde jej napísal, že ju chcel stihnúť ale nepodarilo sa. Že keď bude robiť tak nech sa ozve a on príde. Môj partner nie je záletný len strašne rád oblbuje ženy rečičkami. Čo mi poradíte ako sa mám k tomu postaviť, bolí ma to.

lindusss2016
19. máj 2018

* oprava: nasla mu v telefone foto nahej zenskej v jeho posteli

ah1234
19. máj 2018

@xxxkatka tak zase ale my sa tu bavime asi o inom druhu flirtu ;) ani ja ani priatel nechodime a nepletieme ludom hlavy, moj priatel je taky ze rad vie, ze sa zene paci a povie jej mile slovo, usmeje sa a ide domov s tym, ze ano, aj on je stalr ziadany. Vies, je aj tazke zit s niekym, okolo koho sa chlapi hmiria ako vcela, takze jemu to sebavedomie zvysi a tym slecnam tiez, lebo maju pocit, ze sa na nich usmial pekny chlap.. Nevidim nic zle na tom, ked si takto niekto zvysi sebavedomia. Ja to nevedome robim preto, aby som nieco dosiahla vzdy, sebavedomie mam vysoke dost ale polka ludi by povedala, ze moje dovody su horsie 🙂

lindusss2016
19. máj 2018

@ah1234 no len to je diametralne rozlisne s tym, ked si uz vypisuju na fb. Ja sa bezne usmievam ma ludi, lebo chcem byt mila. Ale aby som si s niekym dohadovala stretnutia... ano, dohadujem si, ale s dlhorocnymi kamaratmi, moj muz ich vsetkych pozna, obcas je pritomny, obcas nie, ale hlavne vie, ze nie je nijak.ohrozeny.

ah1234
19. máj 2018

@lindusss2016 ved ja pisem v uplne prvom komentari svojom, ze to by sa ani mne nepacilo ;)

moonlight1210
19. máj 2018

@mamandyka to nikdy neurcis, ci to bola zdvorilost, alebo ci jedna alebo druha strana si od toho slubuju viac. Titulky totiz na čele nemaju.
Cim viac do toho budes vrtat, tym viac sa ti bude zdat, ze kazdy raz za tym mozes hladat nieco viac. Kazda taka vec sa totiz da brat ako vysoko podozriva, lebo je to cele jednoducho dvojznacne. Proste ak chceme, mozeme si to vylozit tak i tak.
A az po case realne zistis: aha, toto vtedy neznamenalo nic, len zdvorilost. (Ale uz mozes kvoli podozreniu narobit skody na vztahu.) Alebo: aha, takze uz vtedy daval najavo, ze je do nej zalubeny.
(To mas, ako ked si pocas dna viackrat kychnes. Mohla si sa nadychat prachu a mohlo to byt prve kychnutie oznamujuce chripku 😁 . Ale vtedy sa to neda hned povedat. ).

Takze To musi byt v tebe. To sebavedomie a sebaistota, ktore ho bud presvedci s tym prestat, alebo ti pomoze zachovat rozvahu a akceptovat jeho chovanie.
Ziadat od neho, aby sa zmenil, aby sa tebe neznizovalo sebavedomie a sebaistota z obav z jeho moznej nevery je nezmysel.

mamandyka
autor
19. máj 2018

@moonlight1210 takéto chvíle asi pohnú sebavedomím a sebaistotou, priznám sa bez mučenia tou mojom to riadne pohlo, je asi na nule teraz :( ako ho mám nabrať zase naspäť?

xxxkatka
19. máj 2018

@mamandyka ta sebaistota ma vychadzat z teba, nema byt ovplyvnena tym ci niekto flirtuje, podvadza ta, klame alebo naopak je k tebe mily, pozorny...Je fajn si mozno uvedomit, ze ak nebude tento, bude iny, ze nie je mozne ovplyvnit konanie inych, ze nik nema na cele napisane svoje pohnutky a tak aj dnes mila tvar moze znamenat, ze zajtra sa z tebou rozide. V zivote dostavame lekcie a ked ich nezvladneme, pride nam do cesty podobna "sanca", aby sme situaciu vedeli zvladnut, aby sme konali inak ako v naucenych stereotypoch. A naopak, ak ta jeho spravanie, ktore on berie ako prirodzene obera o sebavedomie, nie je to ten spravny partner.

catherinah
19. máj 2018

Nikdy nebudes kludna, stale budes podozrievat, rozmyslat, spehovat, domyslat a bude to boliet.
Nehodite sa k sebe. Ak uz nechcem rovno napisat, ze jeho spravanie je cez hranicu.

mamandyka
autor
19. máj 2018

@xxxkatka
@catherinah to je asi následok môjho predchádzajúceho vzťahu. Exmanžel ma podvádzal a pritom predomnou stále hral dokonalého. Neobzrel sa za inou ani nikomu nepísal. A potom svojej milenke urobil dieťa. Uverila som mu, že to bude ok a zvládneme to ale podvádzal ma aj naďalej. Nikdy som ho nešpehovala a dokonca ani nepodozrievala. Myslela som si, že mne sa také niečo nemôže stať a mám toho najlepšieho muža na svete. Toto je len môj druhý muž v živote a ja nechcem unáhlene urobiť niečo. Nemám skúsenosti s inými mužmi a som z toho smutná.

domak2
19. máj 2018

"Nie je zaletny, len rad oblbuje zeny recickami" ...ehm, prepac, ale je zaletny.
Ak to nie je prvy partner s takymto problemom, porozmyslaj aj nad sebou co ta vedie k tomu vyberat si taky "typ" , aby si sa tomu mohla do buducnosti vyhnut. ☺

mamandyka
autor
19. máj 2018

@domak2 práve o to ide, že mám exmanžela, ktorý nikdy neflirtoval, k ženám bol slušný, neobzeral sa za nimi ani nemal blbé a oplzlé reči, nepísal si s nikým, dal by mi aj modré z neba a nakoniec vysvitlo, že ma podvádzal. On a môj terajší partner sú úplne iné typy. Ex akože nikdy nič a podvádzal, priateľ sa netají, že rád pokecá ale nikdy žiadnu nepodviedol. Tak?

zenaajmama
19. máj 2018

To čo ty píšeš, nie je flirtovanie podľa mojich meradiel 🙂My s mužom keď sa zabavame spolu, v pohode flirtujeme,srandujeme,tancujeme aj s inými ženami alebo mužmi.ALE nedohadujeme stretko, nepíšeme si s nikým a ani nevyhladavame spoločnosť konkrétnych ľudí.

domak2
19. máj 2018

@mamandyka ale uz vies ake to je velke sklamanie ked ti niekto klame. Neviem ako dlho ste spolu a ak je vsetko ostatne v tomto vztahu strasne super, inak je to dokonaly partner, tak ak ti nevadi ze si pise spravy a vyhladava zeny na flirtovanie, tak sa s tym zmier. Ale ak na to mas stale mysliet a ma ta to neustale zrat tak to asi ta spravna cesta nebude.

lindusss2016
19. máj 2018

@mamandyka tak kde si nabrala nazor, ze muz, ktory podvadza, zmeni spravanie? Ved ked si si tym svojim taka ista, na co sa tu pytas? Poviem ti na co, lebo si tak trosku cakala, ze vsetky maju podobne skusenosti a ze je to.vlastne normalne. Ak ti niekto napise, ze nie, uz sa ti to nepaci. Otvor oci. Alebo nie, slepo mu ver tie dristy, ale potom neplac

xxxkatka
19. máj 2018

@mamandyka no vidis ako pisem, dostala si dalsiu sancu na reparat. Iny typ, ale vysledok mozno rovnaky... Takze zrekapituluj predchadzajuci vztah. Co si spravila zle? Slepo si verila. Co robis teraz? Zas slepo veris, lebo ho obhajujes, ze ved on len flirtuje, ale nikdy k nicomu nedoslo. Tot len moj nazor, len ty vies co a ako bolo a od toho sa odpichni.

mimi1237
19. máj 2018

Jemine tvoj priatel sa riadne chytil a ked je taky ako pises o to viac sa mu to paci.Aka "chudinka "vraj daavno si tu nebol ,lebo uz len on jej chyba ku stastiu kokos vie vobec ze je zadany? A on dobehne ako taky tlk 😃 a nabuduce co? Mu povie ze po praci sa bude nachadzat tam a tam vsak nech dobehne ved len pokecaju vsak.Vraj zo slusnosti.Ved mas dovod ziarlit ...

zloba666
19. máj 2018

@mamandyka
Ahoj ..trošku som sa pobavila na niektorych komentaroch 😉.. tak ze hore hlavu .. a ja len tolko ... nechaj tomu čas .. vždy všetko vyplava na povrch .. ak ťa podvadza .. zistis to .. načo sa trapiť nad niečim čo nieje 100% ..
Sama pracujem .. v prostredi kde mi chodia skoro sami muži .. a poviem ti .. že našla som si vela kamaratou .. ktori su zadani .. par x zavolame .. piseme .. smejeme sa .. a nič viacej medzi nami nieje .. ale hlavne ti takzvani verni co zeny by za nich ruku do ohna dali .. su pravy opak .. to by len kazdu chceli pretiahnut 😂😂 .. hraju sa na naj manzelou a su najhorsi 😆 ..

nedielka
Autor odpoveď zmazal
lenka1993
19. máj 2018

Mozno si to ani on sam neuvedomuje. Manzel mal z prace akciu kde som isla s nim. Asi po 2 hodinach mi navrhol aby sme isli domou tak sme isli. Ale videla som ze ho nieco skrie. Vraj som flirtovala z jeho nadriadenym. Ja som si to vobec neuvedomovala. Tak som mu povedala nech ma nabuduce normalne zastavi sekne a povie mi ze to robim. On na to ze jemu to nevadi ze ja mam taku "koketnu" povahu a styl vyjadrovania ale ze v tej chvyli mu to bolo neprijemne. Tak som sa mu samozrejme ospravedlnila a velmi si odvtedy davam pozor na svoje spravanie.

marryen
19. máj 2018

@mamandyka ruky preč od neho, neuraz sa ale cez svoju naivitu nechceš vidieť skutočnosť. To to nieje nezávazné flirtovanie, ale normálne dohadovanie na stretnutie

marca12
19. máj 2018

@mamandyka presne v tomto mas pravdu robia to vsetci,ale na druhej strane mozno to noe je nic zle. Poviem ti priklad. Jeden kamos este zo skoly mi casto pise,aby sme sa stretli a pokecali. Byvame 100km od seba,je zenaty. Nastastie nam to nikdy nevyslo a z oboch stran ide cisto len o kamaratsku kavu. No na druhej strane,keby moj takto lamal mejaku kamosku na stretko,urcite by mi to vadilo. To iste mna by nenapadlo nejakeho kamarata volat niekde. A dalsi priklad mala som byvaleho,ktory vkuse flirtoval cez pokec s babami aj sa s nimi stretaval a to uz som nerozdychala a rozisli sme sa. Mozno ma nepodviedol a islo naozaj len o flirt,ale ja mam ine hodnoty v zivote a trapilo ma to. Ono je to v poriadku,pokial to ani jednemu z partnerov neublizuje a vies,co bola najvacsia sranda? Ze ked mal dalsiu frajerku ten moj byvaly,tak zacal mne vypisoval a namotavat ma. Takze gratulujem jeho sucasnej

obsadenemeno
19. máj 2018

@marca12 preco gratulujes? Ona za to nemoze......

mimi1237
19. máj 2018

@marryen presne teraz sa dohaduju na stretkach na pumpe casom sa budu stretavat inde. Vsak preco nie ked evidentne je zaujem z oboch stran 😐

lujza123
19. máj 2018

@mamandyka pozri keby ta chce podviest tak tomu nezabranis. Ja som tiez ukecany typ a priatelsky typ cloveka a tiez to moze vyzniet akokeby flirtujem, ja zase nevidim na spravani tvojho chlapa nic zvlastne, sama sa podobne spravam ale nesledujem tym nic, ziadne balenie ani podvod..neviem kazdy sme iny

ankare
19. máj 2018

Je to idiot.

vcerajsia
19. máj 2018

@mamandyka tiež ma bývalý podvádzal, a predtým robil toto isté. O nevere som sa vlastne dozvedela až po rozchode. Našťastie sme neboli zosobášení.. Teraz mám už manžela ktorý je pravý opak ex. Tým chcem len povedať, že nie každý chlap je takýto, ako som citala tu v diskusii - ze každý chlap si takto zaflirtuje. Stačí ak má skutočne rád. Tvoj by tiež od toho mohol upustiť ked vidí že ti to vadí, že ťa to zraňuje a ešte po tom, čo ťa bývaly podvádzal. . Podľa mňa byť radšej sama a vyrovnaná sama so sebou, ako s niekým kto ti takto podkopava sebavedomie.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
19. máj 2018

@lujza123 ty nevidis nic zvlastne na tom, ze si to stretko dohaduju na.fb? To aj ty sa takto spravas? No mne to rozhodne normalne nepride. Nie je to ani jeho stara znama, ani kamaratka, je to cudzia zenska z pumpy a on si s nou vypisuje

kianka5
19. máj 2018

@lindusss2016 ak to dobre chapem...kamaratka alebo stara znama moze byt len ta, ktoru spoznal pred vztahom...lebo potom uz nemoze s nikym ani prehovorit....vsak ak maju nejaku spolocnu temu tak preco by si nemohli pokecat....trebars aj na fb...

kianka5
19. máj 2018

@mamandyka clovek spoznava novych ludi cely zivot...ak sa maju o com porozpravat...tak nech si kecaju...pokial to nijak neovplyvni vas vztah a nebude ta klamat, ze sa s nou nestretava, nemas sa coho bat...spravy ani ine veci citat fakt neodporucam....ty si mozes veci vylozit uplne inak ako boli myslene a potom ich dostat z hlavy je problem...ak mate byt stastni spolu musis mu doverovat...a mysliet nato...co sa ma stat sa stane. Vela stastia 😊