Môj priateľ veľa spomína svoju kolegyňu
Ahojte,viem ze taka tema uz je ale nic podobne mojmu problemu alebo ako to nazvat...Takk veci,moj priatel v
ho psa,viete som tehotna a tak mozno precitlivela ale...neviem mam divny pocit.Ak sa ho na to spytam tak som vraj histerka ze nic na tom nieje boli na koncerte na akciach nepovedala som nic.Ale ako poznam mojho jemu by sa to opacne urcite nepacilo,a to si neda vysvetlit.Moc to obkecava ze to nic neznamena ze az myslim ze opak je pravdou.Dnes ma skoro porazilo(nie navonok)mm dnes ostal doma a poobede mu volala,pocula som lebo som sedela vedla a ahojkaj a ty co aj zijes preco si Neni v robote?((No mala som dost..nic som nepovedala a ani neviem co uz mam nerozumiem,aky je vas pohlad na to?(Dakujem
@missdiva no v jednej firme su tak to neovplyvnum nijak uz..uvidime ako sa bude andrejka na navsteve aj s priayelom spravat..schvalne nadhodim ci "im" psik este neusiel pri venceni lebo to je taky sinter a ze niekedy sa pridam ak sa tam dogulkam..nech aj ten jej pocuje..a ked tak nech jej doma cosi povie..uvidimee..myslim ze lubi inak by to nepovedal,vie ze nie som zastanca lutovania vo vztahu alebo laska zo zvyku..uvidime co bude)
@lenjalenja5 tak sa pekne skludni,este raz doma v jeho objatí zdorazni co ta velmi trapi a priprav sa na navstevu a jasne aj s jej priatelom.
A pís nam sem tam ty,aby sme vedeli ako to je u vas doma.Držím velmo palce
@mihula Ďakujeem) noo skoro odpadavam dnes..pred chvilou sms ze lasonka ked pojdem s prace nedonesiem ti kebabik?)Musite s drobcom papat...(mavam nevolnosti)no sa mi vracia moj stary tak vyzera :D len dokedy)) dam vam vediet,velmi ste pomohli a taka opora ste
no tiež nám do vztahu pomaly vošla kamarátka, ktorá sa medzitým rozišla so svojím snúbencom - kvoli tomu mojmu... no pre mojho bola len kamarátka/ on je taký typ, má rád ľudí/.. postupne o nej začal hovorit ako o spriaznenej duši - kamarátke... ja som išla z práce na pobyt s koelgynami, on za nou do iného mesta, ved kamaráti sa chceli vidiet... až ked som otehotnela z neho zrazu vypadlo, že chce byt asi viac s nou ako so mnou... dovtedy to nevedel... pre mna ako chlap skončil... ale už neverím na istý typ kamarátky...
Držím palce, nech sa všetko k spokojnosti obráti!!
@maaaria3 Ďakujem..budem mať určite oči na stopkach ale aj keby bol nejaky zly scenar tak sa zbalum a odidem na silu nic nejde a pre jedno kviti slunce nesviti bude len pre to moje v brusku))
@lenjalenja5 no vidis,pekne si mu to naložila,myslel si,že ked si ticho,tak asi suhlasis.Nepovol za nic na svete,mas to v rukach a nemožes to popustit ani o trocha.vsetko dobre vam trom
@mihula Ďakujem)
@romanovic No poslala som ho teda za nou, aj za nou chodil /čo mojmu tehotenstvu moc nepridalo/... no zas nedalo mu to, za mnou chodil a pomáhal mi /už len ako za budúcou matkou svojho dieťaťa/... nakoniec ho nechala aj ona /vlastne boli len kamaráti, ktorí sa milujú - teda si to myslia/... je sám, ona sa vydala... a on na nu s osudovou láskou spomína.. žijeme každý sám /teda nie sme spolu/.....ako možme sa venujeme malému...
@maminuska už som to nedokázala riešit, či by dokázal... kvoli malému by spravil asi všetko... ale ked mi na začiatku tehotenstva povedal, že chce byt s inou a vníma ju ako osudovú ženu, tam už nie je o čo stát, trvalo to celé 10 rokov, kým sa narodil malý... ako žena tu nemám hodnotu... nie je o čo stát
Ahoj, prajem aby všetko dobre dopadlo...podľa mňa ťa Ľúbi.Ale čudujem sa že si nereagovala už vtedy keď povedal: "už si ako moji kolegovia, aj oni hovoria že po mne ide"...To ja by som spustila takú búrku, že by sa chlapec týždeň zajakával...tak tebe to všetci hovoria?A ty to v kľude teraz povieš mne?Takže si z toho zjavne namäkko a potrebuješ si pobrhliť svoje ego...?!Alebo sú podľa teba všetci slepý?Ale namotaný podľa mňa ešte nieje...Ale na Andrejku pozor...to s tým venčením by som nevyťahovala...drž emócie na uzde, len pozorne sleduj ako pozerá na toho tvojho.Buď milá a usmievavá, za predpokladu, že sa Andejke nesťažoval, že na ňu žiarliš...to by som ho zabila...a kávu zrušila...drž sa
Si hysterka a prehanas.Robim s X muzmi a keby mi toto robil manzel kedykolvek si s niektorym volam alebo pisem tak sa asi zblaznim.Tehotna netehotna si riadna stihacka tak si daj trosku pohov.Pamataj ze kym to riesi pred tebou,narovinu a spomina ju nahlas nemas absolutne co riesit.Problem je tvoja ziarlivost,vonkoncom nie priatel a uz vobec nie kolegyna.
Bože môj dievčatá..A to vás bavi takto žiť..A stále hrať nejaké hry?😨
@nini1010 a jeho ziarlivost voci mne je potom co ok???
@lenjalenja5 by 2ja si nemáte v tomto asi čo vyčítať..Ste vo vzťahu kde hráte hru kto z koho..Kto tomu druhému viac stupi na krk,priskrti,obmedzí....Raz jeden raz druhý...(ak je to tak ako píšeš) ...Tu hľadáš od podobných osôb rady ako viac zmanipulovať toho druhého aby robil to čo chceš ty...Keď ťa (vás) to baví a považujete to za to práve orechové že o Tom je vzťah tak ok..Čo vlastne chceš meniť?
@nini1010 Tu nejde predsa ci si s niekym telefonuje alebo nie....Ale v akom duchu sa nesie rozhovor, nemyslis? A nehnevaj sa na mna ale co ma niejaku kolegynu zaujimat co robi jej zadany kolega vo volnom case??? Ta kde sme. Aj moj po pracovnej dobe telefonuje ale o pracovnych zalezitostiach a nie co papkal. Ale verim ze mozu byt pertnery stastny vo volnom vztahu ale vernost a dovera je okrem ineho zakladom vztahu.
Drzim palce nech to ten osial prejde a ta pipina Andrejka nech sa uvedomi..lebo jej sa to moze raz vratit....
vencenie psa v praci ???? to robi co policajta? pokial robi policajta tak ti bezne chodia povencit psov sluzobnych ale to je asi vsetko-jedine povolanie....a pokial chodi vencit psa nejakeho co ma strazit za plotom budovu tak to je nanajvys velice trapna prupovidka tvojho partnera :D a este s kolegynou
Nonyo neviem.az tak dlho som sa temou a dikusiou nezaoberala aby som postrehla ze spolu vencia psov.to je ina.
@lubis pokial by mal ten pes na strazenie maly dvor okolo firemnej budovy, potreboval by prechadzky. kazdy vacsi pes sa potrebuje vybehat. to, ze nie kazdy firemny pes to aj dostava, to uz je druha vec. nie kazda firma to berie do uvahy, ze to nie je len zviera, ale zivy tvor.
v jednej firme u nas maju takeho, ktoreho pocas dna beru na kratsie prechadzky. v noci strazi. ale "vybeh" okolo budovy ma maly, tak ho beru von sa vybehat, aby nebol nervozny a popudlivy.
ale to uz musi vediet autorka, ako to ma jej muz a jeho kamoska-nekamoska so psom u nich. 🙂
@moonlight1210 to by musel byt velmi velkym milovnikom zvierat zeby sa po praci venoval psikovi ked ho doma caka tehotna priatelka ;) alebo teda v praci ak to ovsem nedostane od sefa prikazom musis a hotovo ! 😉 Nuz sama musi vediet veru tak

@lenjalenja5 podla mna by to musel byt riadny chrapun aby nezavolal a neospravedlnil sa. Jasne, ze bol mily (este aby nebol po tom co inu zenu nazval najlepsou priatelkou, chodil s nou denne na prechadzky so psom a siel s nou na nocny koncert kam si ty kvoli tehotenstvu nemohla 🙄 )...
Asi som prilis pragmaticka ale na tvojom mieste by som si od teraz davala pozor. Jedna vec je, ze ti povie, ze ta lubi, no aka je skutocnost uvidis az casom na jeho spravani. Krizu by som povazovala za zazehnanu az vtedy ked prestane s kolegynou travit volny cas.
Uprimne dufam, ze sa spamata a takto o rok uz ani nebudes vediet, ze nejaka kolegyna bola 🙂 ...