Môj život je dokonalý a aj tak nie som šťastná

29. nov 2024

Preco??? Uba ked pijem alebo hulim som stastna. Ako sa takto citit aj za triezva??

ahhola
30. nov 2024

9.33
Nechces pozicat kamoskyneho autistu? Zozral jej blister neoanginu, staremu vycakal tablety na zubnu protezu, jej niekam vyhodil tbl z liekoviek, zozral pol kg medu. Boli chori a neslo sa s nim von a toto je vysledok. 👽

darmasiswa
30. nov 2024

nerozumiem, preco sa s nou stretavate?

vilma7
30. nov 2024

Prečo.clovek s dokonalým životom musí húliť a chlastať? Môj veru dokonalý nie je ale nehulim a nefajčím.

ahhola
30. nov 2024

@darmasiswa ak je otazka na mna? , nechcem, aby bola vyobcovana na 100%.odvrhla ju rodina, ako by umyselne splodila ztp dieta. Ked jej neviem inak pomoct, aspon vypocujem.

elizabeta56
30. nov 2024

Sama si pomenovala svoj problém. Nemáš čas na seba. To je tvoj problém. Neustále dávaš potreby ostatných pred tie svoje. Z toho pramení vyhorenie, depresia, úzkosť, stres. Ty potrebuješ terapiu, ale hlavne čas na seba. Som človek, ktorý tiež potrebuje byť sám so sebou, so svojími myšlienkami, utrieďovať si ich a rozjímať. Preto si musíš vyhradiť každý deň čas na seba, aspoň pol hodinu denne, kedy ťa nikto nebude vyrušovať. Daj deti mužovi a choď na prechádzku do lesa, alebo rob niečo, čo ťa baví, behaj, športuj, choď na kávu, to je už na tebe, ale toto podľa mňa potrebuješ. Ja som vďaka tomu nevyhorela, že som si toto uvedomila. A tiež poradím, daj si nejaký seba rozvojový cieľ, za ktorým môžeš ísť, lebo ako sa hovorí cesta je cieľ. Aj vtedy sme šťastní, keď máme vytýčený cieľ a smerujeme k nemu.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iwesska
1. dec 2024

Mas uspesnu karieru,ale nemas peniaze na terapie,aby si sa dostala z depresie. To mi nejako nesedi🤔 Ked s tym ty nemas zaujem urobit nic,tak co cakas,ze ta budu robit stastnou ini???

andrea2667
5. dec 2024

Milá autorka, veľmi zodpovedne môžem prehlásiť, že najlepšia droga je čistá hlava. Zlá správa je, že sa vyčistí až po roku.

margotka17
7. dec 2024

Čo je to dokonalý život? Čo je to šťastie? Každý má iný rebríček hodnôt, čo je pre neho dokonalosť a čo šťastie. Treba sa pozerať dopredu, kam smeruje nas zivot, čo očakávame od seba. Niekomu stačí maličkosť a už je šťastný 👍

autor
7. dec 2024

@andrea2667 nikdy mi nebolo dobre s cistou hlavou. Ale uz mam dohodnutu psychologicku