icon

Moja mama je ku mne citovo chladná, odmieta prísť na moju svadbu

irisadam
1. okt 2019

Ahojte, chcela by som sa Vas opytat na názor k mojmu problemu ,lebo uz ozaj stracam realny pojem,kde vlastne robim ja chybu. Vopred vdaka za kazdy Vas nazor, lebo viem, ze ste sa zamysleli nad niekym cudzim - teda mnou a dali ste mi svoj cas .TAKZE : Moj problem ma nazov MAMA.Ide o moju mamu.Moja mama je tzv "psi cumak" osoba ,ktora pomoze ,vzdy,ale voci mne sa chova studeno...o to viac, ked zistila, ze po 7 rokoch od rozchodu s mojim EX som si nasla niekoho ,kto si ma ide vziat za manzelku. Dokonca mi povedala, ze nepride na svadbu. Vobec sa nezaujima,co a ako pokrocili pripravy ,priam ma ignoruje.Stale sa snazim hovorit s nou pekne,zial.Aj telefon mi vypla ked som sa opytala, ze preco je stale tak nervozna. Ja uz nezvladnem dalej. Dava ma dole, toto jej chovanie a podla mna sa z toho priam tesi.

Strana
z2
lucinkab
2. okt 2019

@irisadam no aj byvalej kamoske sa tak mama chovala.... No problem bol aj v nej 🤷 zi svoj zivot pozvy ju ale netlac na nu,sama musi chciet

eliska13
2. okt 2019

@irisadam O to horšie, že si jedináčik.asi má pocit, že "Ta stráca"

volnomila
Autor odpoveď zmazal
anickacelistka
2. okt 2019

@irisadam Myslím,že môže žiarliť.Závidieť,že máš pekný vzťah a ona je na druhej koľaji.Alebo to tiež môže súvisieť s tým, že sa napríklad nechce stretnúť na svadbe s členmi exmanželovej rodiny, ktorí v nej vyvolávajú bolestné spomienky. Je to podľa mňa na spoločný rozhovor. Mama,nech je akákoľvek,si zasluhuje úctu a vďaku. Nenútila by som ju ísť na svadbu,ale o rozhovor s ňou by som sa rozhodne pokúsila,aby som vypátrala,z čoho pramení ten nezáujem. Držím prsty,nech Vám manželstvo vyjde a zažiješ, že aj mama sa bude tešiť z Tvojho šťastia

blanblan
3. okt 2019

Moja mama tiez neprisla na moju svadbu (ani jeden z rodicov presnejsie) a dodnes rozmyslam ze keby nebolo mamy ci by otec prisiel, a myslim ze aj ano ale to uz je jedno. Ono je to takto vlastne dobre, ona by to cele urcite pokazila a necitila by sa prijemne ani ona ani ja. Ona nas deti s oblubou vini z celeho jej nestastia ale dnes uz len jednym uchom dnu druhym von taketo jej narazky, to sa uz nezmeni, najlepsie to proste brat ako je a nerobit si z toho hlavu.

pupi14
3. okt 2019

všetko sa deje pre niečo, donútiť ju nemôžeš, rodinu si nevyberieš, rozhodla sa mama ako sa rozhodla. S tým ty nič neurobíš. Aj keď mi je jasné, že ťa to mrzí, koho by nie, ale treba sa nejako cez to preniesť, že máš svoj život 🙂

ivet78
6. okt 2019

Rodinu si clovek nevyberie. A preto si treba uvedomit, ci chces s nimi udrziavat kontakt. Kazdy robime chyby, ale nechat sa ponizovat alebo urazat a stale byt s nimi v kontakte.. to je jedno ci rodina alebo nerodina. Stretaj sa s ludmi, ktori ti pomozu, s ktoymii ti bude dobre a ktori ta budu mat radi. Nechapem preco chces mat silou mocou mamu na svadbe ked je k tebe ako pises zla a chladna. ? Urobi ti ram nejaku scenu pred vaetkymi ludmi a budes to potom lutovat. Ked nechce nech nejde. Ja osobne by som ju ani nepozvala, lebo by som sa bala ze ma pred ludmi zhovadi, ponizi a to by som urcite nechcela.

brendaa
6. okt 2019

@irisadam ahoj a vieš dôvod?

janavojtkova
7. okt 2019

Stále je dôležité vedieť "pravdu" oboch strán, potom by sa dalo radiť spravodlivo....

Strana
z2