Moja mama neznáša moju svokru

28. okt 2021

ahojte milujem svoju mamu nadovsetko, ale odkedy sa nam narodil syn ide o superenie. Dnes ma dostalo to, ked sa urazila ze moj manzel zavolal jeho mamu k synovi lebo su prazdniny...mala prist najprv mama ale s tym ze ma muž HO a svokra dovolenku taksa to poriesilo inak....moja mama uz urazena ze cakala trosku viacej uprimnosti od neho a somariny...a toto riesime vkuse dokola, mama mi len hovori jaka ta moja svokra je zla, ze sa ani neozvve ani nepohosti ani nic, ako je svojska ale neriesila by som ju kebyze mama vkuse nieco nepovie na nu..doslova mi uz nici vztah s mojim muzom kvoli tomu. ako to slusne stopnut aby ziadna strana nebola ukrivdena? nemozem sa kvoli tomu hadat s muzom stale,.so svokrou chcem vramci moznosti vychadzat ale mama mi ju uz sprotivila, take veci na nej nachadza co by mi ani nenapadli

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. okt 2021

@beata_k bud ja ked jej nieco poviem alebo ked sa stretnu

autor
28. okt 2021

@beata_k a zas ju aj pozna.vyrastali v jednom meste a jej bratom boli spoluziaci.plus maju spolocne zname tak tie ju asi tiez rozoberaju

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. okt 2021

@beata_k co vesam na nos? Tu ide o to ze sme potrebovali poriešiť opatrovatelku k synovi 😂

autor
28. okt 2021

@beata_k ale budem mlčať, pravdu mas 😇

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ruzasipova
28. okt 2021

Ja tiez musim striktne oddelovat mamu so svokrou a rozdelovat im cas s detmi. Obe sa citia ukrivdene na urok tej druhej. Na jednej strane som rada, ze chcu byt s detmi, na druhej, robim medzi nimi policajta a naucila som sa byt asertivna ako k jednej, tak k druhej.

minesasubu
28. okt 2021

ja mám úžasnú svokru a moja mama je voči mojmu mužovi skvelá svokra 🙂 asi to mnohé takto nemáme čo je mi ľúto ....u nás v rodine každý každého rieši preto som to stopla hned na začiatku ked moja mama a moja teta žačali tesne pred svadbou riešiť že prečo nám budúca svokra nepomáha prečo sa viac nestará atd tak som sa naštvala hned som povedala že nech sa nestarajú a ich do toho nič čo robí alebo nerobí svokra , občas zachytím nejakú narážku na svokru od mojej mami a teti( prečo nikam nechodí, prečo fajčí atd) ale hned to stopnem , moja svokra nič a nikoho nerieši je absolútne bez konfliktná vždy ked k nej ideme tak nás skvele pohostí ale nevypytuje sa a ni nás nekomanduje opak mojej mami (ale tu viem hned spacifikovať) . Moja rada pre teba daj najavo že sa ti to nepačí lebo inak ti to prerastie cez hlavu a budeš si rozvracať vzťah s tvojím mužom ludia vedia dosť hrať na city ak vidia že to na teba platí

elizabet173
28. okt 2021

trochu máte na tom podiel aj vy dvaja. Čím menej bude jedna o druhej a o vás vedieť, tým lepšie. Keď mala prísť vaše dieťa strážiť najprv tvoja mama a potom ste to zmenili, to nebolo príliš férové.

cacianka
2. nov 2021

Veľmi slušne uprac obidve.
Nebudeš im predsa robiť policajta, personalistu ani vrátnika čo kontroluje dochádzku. Buď sa budú správať ako rozumné babky, aj keby spolu nevychádzali nebudú vás obťažovať nemiestnymi poznámkami na adresu tej druhej, nebudú sa hrať na trpitelky, alebo obom obmedzíte prístup k deťom.
Dohodnite nejaké rozumné pravidlá a basta. Vy rodičia nestrpite oduvanie a žabomyšie vojny kvôli deťom, to aký príklad im dávajú ?!

sense
2. nov 2021

No ak si bola dohodnutá s mamou že príde strážiť vnuka, tak si to nemala meniť naposlednu chvíľu a zavolať svokru, aj chápem ze sa to mami dotklo.
Na druhej strane nevesaj ani jednej ani druhej nič na nos a už vôbec by som sa kvôli tomu neha dala s muzom

autor
2. nov 2021

@cacianka velmi dobre a trefne si to napisala.. fakt super, Dakujem ti za to 😊

autor
2. nov 2021

@sense menila som to kvoli tomu lebo muzovi dali home office na poslednú chvíľu tak som mamku zrušila.. toto ze si zavolal on svoju som nevedela

sense
2. nov 2021

Tak si. To tak mala mame vysvetliť. A spýtať sa muža ako by sa cítila jeho mama keby je to naopak

autor
2. nov 2021

@sense jasne .. uz to nerozoberam s nikým, snad sa to nebude opakovať takéto nieco

biba2014
2. nov 2021

Vsak povedz mame,ze ti vadi,ze riesi tvoju svokru... je to matka tvojho muza mala by to respektovat. Preco tvoja mama tak vsetko preziva co ma jedine vnuca?ty myslis,ze v com je problem?