icon

Moja mama povedala, že mám tučné deti

buzz5
31. dec 2021

Dnes som volala s mamou a rozprávali sme sa o deťoch co robia ako sa majú, hovorila som co jedli a vtedy ona ze sú tučné. Sú to dvojičky majú jeden rok výška 80 a váha 10kg. Ja si nemyslím ze sú tučné, ale ani chudé. Proste deťom nemôžte dávať diétu a udržovať váhu ved ešte rastu a nemajú podľa mňa ani obezitu. Dosť ma s týmto názorom urazila, ved väčšina detí sú bacuľaté kým sú malé. Co si o tom myslite sú podľa vás tučné?

Strana
z2
petamich
31. dec 2021

@buzz5 moj maly ma 5 mesiacov a 9 kg a nemyslim si, ze je tucny a ma asi 70 cm, holt uz ked sa narodil mal 4.5 🤷‍♀️ a donedavna bol len vyhradne dojceny, to som ho mala nechat revat, aby nepriberal? pediatricka nepovedala ani pol slova - takze nie tvoje rocne deti nie su rozhodne tucne

gloria31
1. jan 2022

@buzz5 moj syn v roku mal 84cm a skoro 11kg a potom co by tvoja mama vravela na môjho.... Nerieš ju deti mas úplne ok

andreatytler
1. jan 2022

@buzz5 Viem si predstavit ze ta to zabolelo, ked to prislo hlavne od tvojej mamy. Vysvetli jej ze ta to urazilo.

karolinakr
1. jan 2022

Koľko maju rokov? Segra mala bacuľatého tukinka, hrozne zlateho chlapčeka,ktorého len mňam mňm zaujímalo a teraz prerastol všetkych v triede a je ako špáratko. To sa spraví, ked podrastú...

leyla1675
2. jan 2022

Moja ma 14 mesiacov a asi 12,a pol kila. Max tiež 80 cm.... Ale nepríde mi tučná

lusilla
3. jan 2022

Tak ja asi nejdem riesit aky je, lebo moji mali 11 kg ked isli do skolky v troch rokoch 😂😂😂 ale, dieta v takomto veku chodi veeelmi casto k pediatricke a keby sa ona ozve, ze nieco nie je ok tak by som to brala, ale teda babky nahovoria hocico aj ked tym bedia velmi ranit. Spytaj sa najblissie lekarky, alebo pozri si neaku fundovanu tabulku a budes v klude.

karolinakr
3. jan 2022

Baculate deti sú hrozne zlaté,len bozkávat na ličko

Strana
z2