icon

Moja matka už 20 rokov nepracuje

23. aug 2023

Naši sú rozvedený vyše 10r. Moja mama nikdy nepracovala a otec ju živý aj po rozvode a ja začínam mam strach čo s ňou bude ďalej. V podstate ani nemá strechu nad hlavou. Otec ju vyplatil ale stále sme sa len sťahovali a peniaze ani neviem kde skončili. Otec nám platí dovolenky, Otec mi platí školu, oblečenie, všetko
Bývame v zahraničí v podnájme kde študujem na vš. Mam priateľa (24r, ja mam 20) a spomínal, či by sme neskúsili spolu žiť. Lenže čo s mamou? Otec ju živy kým sme spolu a už roky jej opakuje aby si našla prácu lebo ju nebude živiť donekonečna. Mám ju rada ale je ako parazit a každého frajera mi odhovara len aby neprišlo k tomu čoho sa najviac obáva

Strana
z5
zltalienka
24. aug 2023

Pracovala vôbec niekedy Tvoja mama?

letfenixa
24. aug 2023

@ali12377 o 180 stupňov.

jania023
24. aug 2023

Juuj jasne otecko milionar. A este tu o cervebej ciapocke.
Jasne ze otec ma novu rodinu ale state dotuje staru a jeho manzelka akoze nic nepovie, no jasne.
Co vlastne chces riesit? Ci si mala potrebu sa pochvalit ze nemusite robit a aj na dovolenku idete? To je akoze nejaka vyhra v zivote?
Prepac ale toto nebude realna situacia ale skor mas potrebu ukazat ako sa mate « dobre »
Vsak ked ti to vyhovuhe zi tak aj nadalej, najdi si muza ktory vas bude dotovat ale upozornujem ta ze dnesna mladez chce vsetko len to najdrahsie len platit sa im za to nechce cize manzel sa dlho neohreje, este aby necakal ze otecko bude aj jeho vydrziavaf.

bennn
24. aug 2023

Aburdne a smiešne. Otec je teda hlúpy. A teba to nemá čo zaujímať. Nedal by som jej ani cent, keby pýtala, ak nebude mať normálne zamestnanie a príjem. Keby chcela len niečo málo pomôcť raz za čas, tak dobre, ale toto proste nie. ... Buď si otec vedel, čo za ženu si vybral, a preto jej platí... a v tom pripade ťa to o to menej musí trápiť... alebo je proste sprostá a lenivá, keď všetci chodia do práce a len ona sedí doma sama. :D

nikijezikova
25. aug 2023

Podľa mňa si troll😅😅😅

alickapusinka
25. aug 2023

Príde staroba a s čoho bude žiť. Mala by ísť pracovať či chce či nechce. Ine je že nemôže pracovať je chorá ale ak Ona je lenivá tak čo s ňou. Príklad otec ju dotuje nedajbože sa niečo stane môže dôjsť aj k najhoršiemu a potom ju bude dotovať kto. Vieš s dobrého sa ťažko odúča. Otec by mal povedať NIE nebudem ťa živiť. Tvoja mama sa zbadá na starobu. Roky ktoré bola doma jej neskôr môžu veľmi chýbať.

mikadooo
25. aug 2023

Mali sme takú matku v širšej rodine. Mala syna, nie dcéru. Žiadna jeho frajerka nebola podľa nej preňho dosť dobrá. Chlap okolo tridsiatky úplne rezignoval, prestal riešiť frajerky a potenciálne založenie rodiny. Pochopil, že je na to "príliš dobrý". Jeho matka nikdy nepracovala. On sa nikdy neoženil. Zarábal a staral sa celý život o matku, v dome, v ktorom ho porodila (našťastie ten matka zdedila, ináč sa v ňom ale od jeho narodenia do jeho smrti nejak extra nič nezmenilo). Tá matka sa dožila 92 rokov. Bodaj by nie, žila si ako v bavlnke. Z neho sa stal samotársky týpek, relatívne neškodný a v podstate pre ženy asexuálna bytosť... Good luck!

negymama
26. aug 2023

@mikadooo inak presne som chcela davnejsie napisat taku poznamku...ze matku bude treba velmi dlho zivit...lebo nezrobena, neznicena psychicky ani fyzicky bude zit dlho. Moj otec oslavil 80tku a to ma silnu astmu, predtym vela pil aj fajcil, uz je aj po bypasse a infarkte. Takze takato "zachovala" zienka sa bude zabavat este velmi dlho a vsetkych prezije.

negymama
26. aug 2023

@mikadooo ja som mala takeho uja, otcov mladsi brat dozil s mamou, ktora zomrela ako 97 rocna! slobodny mladenec, upadnuty, rezignovany, zomrel par rokov po nej. a to ho mala ako 45 rocna.

nika523
20. jan 2025

Tak tvojej mame sa žije, dobre si to zariadila, nepracuje a aj na dovolenku si ide, pije kávičky s kamarátkami a má sa dobre

Strana
z5