icon

Moja neter sa zbláznila do starého basistu a feťáka

smutnybrat
23. nov 2015

Moju sestru strašne ľúbim ,je to skvelá žena ochotná ,láskavá ale teraz je to iné .Moja neter inak veľmi pekná a chytrá (v minulom čase) sa buchla do starého feťáka a človeka čo bol 19rokov vo vezení .Odišla za ním do iného mesta žijú v dome bez tep.vody jeden ohrievač no hrôza .Ale ona je spokojná asi preto že aj ona začala brať drogy .Sestra zostarla o 10rokov ale s mladou sa nedá ,radšej bude hladná a v zime ako doma a v práci .Sestra je taká šťastná keď sa mladá vráti, že ju obskakuje len aby si uvedomila že jej je doma lepšie .Ja sa na to nemôžem pozerať stále klame že sa s ním rozišla a že si nájde prácu dokončí školu ,vodičák ,no len čo si popere ,pospí ,napapá sa zbalí oblečenie aj také čo môže predať a zdrhá za starým feťákom .Sto krát som segre vravel -ser na ňu nech skúsi aj život na ulici v zime bez jedla ,keď ju chuj zmláti a popáli jej veci ,nech vie že Ty nie si hotel kým sa uzmieria .Ale ona si nedá povedať stále jej naletí a mladá sa o 2_3 dni uzmieri cez SMS Fb a už zdrhá zas .Ako mám dať mladej príučku aby otvorila oči !Toho Ch..a som bol doma vytrieskať ani Vám nejdem opisovať aké všetky tr.oz.na mňa podal ,mal som ho radšej niekde vonku vyplieskať .Mladá ho ošetrovala a ľutovala a mňa neznáša a jeho ešte viac akože ľúbi .Kočky poradte ako na ňu .všetci vieme že je to na nič, len ona nie .Segra sa bojí že keď povie nie -dosť tak mladá skončí v bordeli alebo na ulici ,alebo že sa zabije :Každá rada dobrá Ďakujem

Strana
z4
smutnybrat
autor
30. nov 2015

@kleofaszkutya Napíš aj Ty o svojom probléme -podľa mňa máš obrovský 🙂

vivi38
30. nov 2015
vivi38
30. nov 2015

Ahoj smutnybrat ją Viem sa vcitit tvojej sestre do situacie vermi ją podobny pripad rIesim zo svojim synom A už pomali 3rok Ale už citim ze mi ubudaju syly aj Ked sa na hlavu pastavim nezmenim nic.

vivi38
30. nov 2015

lebo on sam nechce a ją sa už nemienim trapit do bezvedomia len robim tų istu chybu co tvoja sestra slubuje a slubuje a ją mu vsetko verim a odpustam ale ved on je moje vsetko A tym on ma ma v gesti ją Viem ale materinska laska je nadovsetko

kleofaszkutya
2. dec 2015

@smutnybrat Ano, je to tak, mam obrovsky ☹

mimi1237
3. dec 2015

@smutnybrat vsetky komentare som necitala ,ale citala som ze panko sedel za drogy ,teraz je akoze vonku a robí dalej kvazi to zaco bol zatvoreny,kedze sedel tolko rokov urcite v tom nebola " len" akasi mariška ,ale skôr tvrdé drogy,je otazka casu podla mna kedy ho zabasnu znova a tvoja neter sa od neho v tom pripade oslobodi.Len by som davala bacha na to ked mu tam nabehnu do toho "bytiku" kuklaci ,aby tam tvoja neter prave nebola.Ja sa cudujem ,ze tvoja neter nemá strach...pohybuje sa v spolocnosti ,kt je nebezpecna ,este k tomu sa z nej stane fetacka ...teda...ale co ti poradit,ak sama nechce s toho von,nepohnete s nou ,treba ju nechat tak ,nech sa popali poriadne ,a dobre tu uz niekto pisal,byt s nou sice v kontakte,ale nic jej nedavat nepomahat...ten chlapik ked zbada ze z nej " nic " nemá mozno ju sam odkopne a ona si uvedomi...

smutnybrat
autor
3. dec 2015

No účty mu odblokovali :( Teraz si mladú spracuje ako bude chcieť .Drogy sú silná motivácia aby sa nepratala domov.Štedrí ale asi nebude ,keď jej nekúpi to čo potrebuje, okrem drog ,tie jej dopriava -asi vie prečo ,namotá ju tak že mladá sa od neho ani nepohne a sex bude mať istý :( Pri tom ako vyzerá by si inde musel riadne priplatiť .Ale ak nepríde domov na vianoce nechcem o nej už ani počuť !

sobicatko
14. dec 2015

@smutnybrat ahoj, prečítala som si celú diskusiu...ale ak mám byť úprimná - vy musíte byť spolu so sestrou riadne padnutí na hlavu...😀
1.-) nestaraj sa do cudzích vecí...na to tam je sestra+švagor, to jej ukazuješ, len to, že Vás všetkých má jednak u p..e a jednak v hrsti...
2.) tvoja sestra ju mala dobre vytrieskať, vypleštiť na ulicu, chápem, je to bolestivé, ale toto by som netolerovala, nič nekupovať, nedáva, zobrať kľúče od domu/bytu - ak nechcete prísť o majetok...a smer psychiater/psychológ...začať od sestry, švagra, možno aj teba a potom aplikovať na neter...

prepáč, že takto drasticky, ale chcel si počuť názor..
právna problematika:
1.) zbaviť neter svojprávnosti
2-) podať TO na toho drogistu plus neter... toto by som urobila hneď ! nech sa trošku spamätajú

Pekný deň

arabellka
14. dec 2015

@sobicatko ..zbavit neter svojpravnosti.... je to vazny zasah do zakladnych prav a slobod, to asi len tak lahko nepojde

cacianka
15. dec 2015

@arabellka to je pravda, to by museli byť veeeeľmi pádne dôvody, nie fetovanie,
keby to išlo tak ľahko, bolo by 95% závislákov vyhlásených za nesvojprávnych ,

kleofaszkutya
26. dec 2015

@sobicatko Padnuti na hlavu ste vsetci co tomu trolovi sadate na lep

smutnybrat
autor
13. jan 2016

Je tu niekto kto vie čo sú to drogy v rodine ?Len vážne ,

margaretka_9
13. jan 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

@smutnybrat myslim ze takych ludi je viac ako si myslis

smutnybrat
autor
13. jan 2016

Ja len že či podľa vás má matka právo uviazať svoju dcéru ,keď už všetko zlihalo a dcéra je narkomanka .Je to vlastne chorí človek a nevidí veci reálne .

jeannna
13. jan 2016

@smutnybrat s drogami v rodine skusenosti nemam, mozno ti skor niekto napise IP, ako takto do fora. Mozem sa len opytat, ako sa situacia vyvinula? Dcera je uz doma, alebo stale chodi len na navstevu?

smutnybrat
autor
14. jan 2016

@jeannna Len na návštevu .Na vianoce sa zdalo všetko v pohode ale zasa to nezvládla a vrátila sa za tým svojim .Naučil ju na drogy a teraz bez neho nevydrží.Lebo on jej vždy niečo ponúkne .Narozdiel od nás .Doma to nemá.Ale musím uznať na vianoce sa držala ale o 3 dni už bola nervozna a ťahalo ju preč .

enia74
20. dec 2016

@smutnybrat ahoj, ide dalsie Vianoce, tak by ma zaujimalo co je vo vasom pripade nove? ci ste sa niekam pohli k lepsiemu....?

Strana
z4