Moje deti verzus jej deti
Stala sa taká vec,ja a kamarátka,čo má vzťah 8 rokov s mužom,čo má dve deti,5 a 8 ročne,sme boli na trampolínach. Bola som trochu v šoku z toho,že nemala veci na prezlečenie pre dievčatá. Vravím,že budú mokré. A je chladno,že nevadí. Hmm,ok. A potom som už len nemo pozerala. Nemala pre ne vôbec pitie. Každá,ktorá chodíte s deťmi na takéto atrakcie viete,že detičky sú smadne. A ona,mykla.plecom,že však im potom niečo kúpi. Myslíte si,že to je tým,že nie sú jej? Nič som jej na to nepovedala ale teda pomyslela som si svoje. Ale teda,keď som si predstavila,že toto by matka ich deti vedela.
@anonym_autor
@sense sľubujem,že najbližšie,špeciálne tebe pošlem fotky,ako to tam vyzerá v zákulisí,lebo zjavne nemáš predstavu. Aj to ako sa prezliekaju,kde sú kabínky,aj to ako sú všade fľaše s vodou,potom, s hysterickych rodičmi. Chápem,že keď poznáš jeden malý kútik s baby šmykľavkou,kde matky sedia pri Tom a robia animatorky,že tam netreba veľa piť,prípadne prezliekať. Skús si to ešte viac naštudovať. Potom snáď pochopíš.
@sense sľubujem,že najbližšie,špeciálne tebe pošlem fotky,ako to tam vyzerá v zákulisí,lebo zjavne nemáš predstavu. Aj to ako sa prezliekaju,kde sú kabínky,aj to ako sú všade fľaše s vodou,potom, s hysterickych rodičmi. Chápem,že keď poznáš jeden malý kútik s baby šmykľavkou,kde matky sedia pri Tom a robia animatorky,že tam netreba veľa piť,prípadne prezliekať. Skús si to ešte viac naštudovať. Potom snáď pochopíš.
@anonym_autor nepotrebujem žiadne fotky, pozri to sú pravidlá napísané na stránke, to ti nevadí že tie netreba dodržiavať a čo tam potom že sioze decko ublížiť, treba sa pohorsovat nad tým že decko nemá tričko na prezlečenie alebo nemalo fľašku s vodou. Tato diskusia by sa mala dostať k tvojej kamarátke aby vedela čo si zač.
@anonym_autor nepotrebujem žiadne fotky, pozri to sú pravidlá napísané na stránke, to ti nevadí že tie netreba dodržiavať a čo tam potom že sioze decko ublížiť, treba sa pohorsovat nad tým že decko nemá tričko na prezlečenie alebo nemalo fľašku s vodou. Tato diskusia by sa mala dostať k tvojej kamarátke aby vedela čo si zač.
@sense necitas.....
sense 🤣🤣🤣pozri,nechápem,čo nerozumieš tomu,že tam boli spolu všetky deti samé. A ja som sedela dole. Úplne vážne,opäť ti píšem,že mi ver. Ako som už písala,vek detí nie je presný. Nemusím snáď písať rodné čísla a podobne ,či si to vyzadujes. Inak,poznáš to tam? Aj v praxi. Asi nie
A keď už sme pri Tom,tak tie pravidlá asi mala najmä dodržiavať iná,či?
Čo to mení na Tom,že sa tam s tými deťmi nehrá inak.
A nezachytila si ani to,že to nie je kamarátka. Ja si vyberám pricetne kamarátky. Ale je milé ako sa snažis. A fotky pridám.
@sense necitas.....
sense 🤣🤣🤣pozri,nechápem,čo nerozumieš tomu,že tam boli spolu všetky deti samé. A ja som sedela dole. Úplne vážne,opäť ti píšem,že mi ver. Ako som už písala,vek detí nie je presný. Nemusím snáď písať rodné čísla a podobne ,či si to vyzadujes. Inak,poznáš to tam? Aj v praxi. Asi nie
A keď už sme pri Tom,tak tie pravidlá asi mala najmä dodržiavať iná,či?
Čo to mení na Tom,že sa tam s tými deťmi nehrá inak.
A nezachytila si ani to,že to nie je kamarátka. Ja si vyberám pricetne kamarátky. Ale je milé ako sa snažis. A fotky pridám.
@anonym_autor tak zrazu to ani kamarátka nie je, hlavne že v prvom príspevku píšes, že ty a kamarátka....ale vieš čo máš pravdu ty si tá super ktorá myslí na tričko na prezlečenie, aj fľašu s vodou aj postráži cudzie deti kým si teda nie kamarátka odbehne nakúpiť ...
A ona tak kamarátka/nekamaratka či čo to vlastne je, je úplne nezodpovedná lebo to nerobí. Zamotávas sa do vlastných výmyslov. Pekný den
Jasne, ze beriem aj veci na prezlecenie, ja este aj ponozky beriem, kedze po hodine - dvoch behania skakania atd. su este aj chodidla mokre 😀 A to beriem pre vsetky nase 3 deti (14r.,13r.,7r.) Voda je uplna samozrejmost pre vsetkych. Samozrejme aj kupim ked treba. Ja si zas neviem predstavit, ze idem do takej herne a nemam nic. A nemyslim, ze som jedina, kopec rodicov, aj moje kamosky to tak robia. Ale nie su vsetci rodicia rovnaki, niektorí to naozaj tak asi neriesia. Mne ta znama/kamoska pride ako chlap 🙂. To skor chlapi na take veci nemyslia, nenapadne ich ze dieta sa totalne spoti a potom s takym spotenym ides von a pod. Mozno este ak vyslovene doskace, sadu do auta a idu domov a do 15 min. su doma tak este. Ale inak velmi nie. Sama by som sa necitila dobre po treningu v posilke v spotenom tricku sa este flakat napr. po parku alebo ist na nakup. Proste znama nie je matka tak nema este take to materinske zmyslanie, este asi nezazila vela chorob deti, tak nema potrebu tomu predchadzat. Alebo mozno naozaj berie tie deti len tak ako nutny doplnok partnera a neriesi ich. Vie ze nie je v podstate za ne pravne zodpovedna.
@anonym_autor keby to bola moja kamaratka, poviem to priamo jej. Nie tu na nete.
@anonym_autor tak zrazu to ani kamarátka nie je, hlavne že v prvom príspevku píšes, že ty a kamarátka....ale vieš čo máš pravdu ty si tá super ktorá myslí na tričko na prezlečenie, aj fľašu s vodou aj postráži cudzie deti kým si teda nie kamarátka odbehne nakúpiť ...
A ona tak kamarátka/nekamaratka či čo to vlastne je, je úplne nezodpovedná lebo to nerobí. Zamotávas sa do vlastných výmyslov. Pekný den
@romiada ja som povedala,že potrebujú pitie a že či nemá veci na prezlečenie. Už som to tu napísala. A dala som im napiť.
@silvike som rada,že nie som jediná. Aj keď teda ako som písala ,ten cyber je plný takých ako ja. A najmä,bála som sa napísať,že sú to staršie deti a zjavne oprávnené. Aj keď teda
@sense by sa išla do kútika hrať aj s päťročným. Však...písala som ,že to je priateľka môjho muža kamaráta potom. Nie moja priama kamarátka. Tak nejako mu prischla. A tie deti poznám dlhšie ako ju ...
Autorka, strašne to prezivas...no tak nevzala deťom náhradné oblečenie a nedala im hodinu piť. No a čo sa také hrozne stalo? Ubudlo z tých detí? Zrútili sa od smädu? Zamrzli spotené vonku? 🙈
Jednoducho to neriešila, nezdalo sa jej to také dôležité,ja(a evidentne veľa iných matiek)tiež neprezliekam deti,a hodinu bez pitia fakt vydržia.
Nerieš to, neprezivaj to tak ,a už vôbec nehľadaj také "dôvody"že ti nerobí preto,lebo to nie sú jej vlastné deti.
Preco by ich mala prezliekat? Vsak to nie su miminka. A tato mania vsade vlacit vodu to je take akoze aha mame flasu sme lepsi. Proste im kupi alebo sa napiju kdesi na wcku. Nie neni to tym, ze nie su jej. Je to tym, ze neriesi kraviny.
Preco by ich mala prezliekat? Vsak to nie su miminka. A tato mania vsade vlacit vodu to je take akoze aha mame flasu sme lepsi. Proste im kupi alebo sa napiju kdesi na wcku. Nie neni to tym, ze nie su jej. Je to tym, ze neriesi kraviny.
@mofa toto sammi snáď sníva🤣🙃,citaj,prosím a potom sa vyjadruj,ok?
@anonym_autor ty máš problémy 🙊
Pre tak veľké deti veci má prezlečenie? Načo?
A pitie? No tak budú smadne a?
My keď sme boli malí, nikde sa nenosili fľaše s vodou a jedlo, boli sme chvíľu hladní a smädní, vybudovali sme si tym nejakú odolnosť a potom sme sa doma najedli a napili.
Ale dnešné detičky nedaj bože aby hladnucke a smadnucke boli 🙈

@anonym_autor
@sense 🤣🤣🤣pozri,nechápem,čo nerozumieš tomu,že tam boli spolu všetky deti samé. A ja som sedela dole. Úplne vážne,opäť ti píšem,že mi ver. Ako som už písala,vek detí nie je presný. Nemusím snáď písať rodné čísla a podobne ,či si to vyzadujes. Inak,poznáš to tam? Aj v praxi. Asi nie.