Moje správanie

9. máj 2023

Viete mi povedat niekto, kvoli comu som sa mohla spravat takto? Ked som bola dieťa vzdy, ked mi niekto povedal, ze sa mu pacim (alebo take to typicke som do teba, alebo ked to povedal niekto iny, ze "on je do teba") tak som zacala plakat (nie zo stastia ani neviem z coho ale potom som bola smutna), zacalo to v skolke, dialo sa to aj v skole...doteraz som nemala ziadny vztah.

bloger
9. máj 2023

Tak ťa to proste tak dojalo.

divokykonik
9. máj 2023

Ja keď som bola dieťa a niekto sa mi priznal, že bol do mňa zaľúbený, tak som ho zbila aby si to rozmyslel. 😁 Potom som už nebila nikoho a už som vydatá. Ani manžela zatiaľ nebijem. 😁

dusankomoj
9. máj 2023

@divokykonik veľmi sa mi páči slovo:zatiaľ!🤣🤣🤣

autor
9. máj 2023

@bloger nedojalo ked som bola smutna z toho

jana_eyre_2
9. máj 2023

A teraz máš koľko rokov? Aký máš vzťah s rodičmi a aké si mala detstvo?

autor
9. máj 2023

@jana_eyre_2 otec alkoholik, mama v robote cize take osamele detstvo a teraz nemam s rodicmi nijaky vztah a mam 19

jana_eyre_2
9. máj 2023

Tak to bude asi tým.. možno sa cítiš nehodna lásky, možno od malička pociťujes náklonnosť ako niečo negatívne.. skús vyhľadať odborníka, ktorý by ti pomohol vyznať sa sama v sebe.. to, že si nemala v 19r vzťah nie nič zle.. len to že berieš negatívne ak sa o teba niekto zaujíma môže byť spôsobené traumou z detstva..

bloger
9. máj 2023

Presne tak môže byť, že sa cítiš nehodná lásky. Janka to napísala trefne. A preto si dojatá ale aj smutná. Ale ty si hodná lásky.

marianarem
9. máj 2023

No asi si to velmi chcela pocut od rodicov, ale nestalo sa. Ked ti to povedal niekto iny, tak ti tym otvoril ranu.

hankm
9. máj 2023

Si zvyknuta zit bez prejavov lasky. Mas svoj bohaty vnutorny zivot a nepotrebujes ho saturovat externymi podnetmi. Naopak, su ludia, ktori nedokazu zit bez tychto prejavov z vonku a idu hlava nehlava zo vztahu do vztahy. Novy frajer nove dieta…. Casom stretnes niekoho kto ti ukaze, ze si toho schopna a hodna.