icon

Môjmu mužovi vypisuje jeho kolegyňa a vraj ja som nenormálna, pochopíte?

4. feb 2020

Môjmu mužovi kolegyňa vypisuje pusinky, volá ho zlatko/laska , vnoci mu vyvoláva a ešte ja som nenormálna že si dovolim niečo povedať a byť urazená... máte alebo mali ste aj vy degeša doma? 😊😊

Strana
z2
tosomja
5. feb 2020

No prepac, ale si hlupa.
Ste asi nedozreli do stadia, kedy si treba jefen driheho vazit...a hlavne vazit si seba.
Ja by som nasla len jednu sms kde je moj manzel pre niekoho zlaticko, tak hanba nehanba, by som mu zbalila veci aj s adredou tej jeho "lasky"
A tak ako som vysie napisala, nech si ho necha.

autor
5. feb 2020

@tosomja to už si tu človek nemože zanadavať a posťažovať sa na chlapa bez toho aby ho niekto uražal? Neuveriteľné

blondtana
5. feb 2020

Súhlasím s tebou, tiež by som za ňou nešla, strápnila by si sama seba a na veku veru nezáleží, môj si začal s kolegyňou, ktorá mala o 11 rokov viac ako on, bola v práci vyššie postavená a jemu proste lichotilo, že má záujem, riešením bolo, že o mňa prišiel a nechcela som mu odpustiť, to ho trápilo a zrazu, keď mohol mať ju, ale mňa nie, tak už nebola taká zaujímavá. Len ja som nebola tehotná, keď sme sa rozišli, začala som sa venovať sebe, zmenila som účes, šatník, postavu, a zrazu som ja bola tá, čo sa objavovala v jeho predstavách a túžbach. Po 3 mesiacoch som ho zobrala naspäť a aj keď spočiatku to bolo ťažké pre oboch, prekonali sme to a dnes sa ľúbime viac ako predtým a čakáme vymodlené dieťatko 😉. Treba mu dať pocítiť, že nie ty si tá zlá, ale on, že keby to bolo opačne, tiež by to tak ľahko nepredýchal. Držím palce, nech to dobre dopadne 😀

autor
5. feb 2020

@blondtana veď ono keby vtom nebolo už bábo tak už daaaavno berem nohy na plecia a nerozmyšlam teraz je to komplikovanejsie nemam moc na vyber proste.. ved po porode uvidii, ako sa dam dokopy, potom pojdem do jeho prace a budem sa naňu usmievať, že ona je stara dratenka (oproti mne) a ja stale mlade koště😂😂

sonicka96
5. feb 2020

Môjmu manželovi povedala kolegyňa srdiečko a hneď prestala ... Spravila som taký cirkus že sa mi ospravedlnila. 🙂

mila23
5. feb 2020

akoze su zeny, ktore kazeho oslovuju Zlatko....mne to pride divne. Muzovi to zjavne lichoti a paci sa mu to, citi sa byt ziadany. Ak robi cirkus,ked mu pozries telefon a pod., asi to nie je uplne nevinne....dohodla by som sa s kolegom,ze mi zacne tiez tak pisat.....samozrejme so slobodnym 😉 a potom by som muzovi povedala,ze vsak co robi cirkus o nic nejde

autor
5. feb 2020

@sonicka96 ja som sa jednej kolegyne zbavila a đalšia prišla..s tou prvou tiez urcite bolo nieco lebo vypisovala mu vyvolavala mu ked ho videla niekde na ulici isli sme v aute ona tiez tak vytrubovala velice, ked som prisla ja zanim tak namna pozerala jak keby ma chcela zabiť , premeriavala si ma potom prisla za mojim a zachranila to ze "tvoja frajerka vyzera uplne ako tie ruske modelky z instagramu" 😂 potom zrazu už tam nepracovala a zrazu bola preňho uplna ku**a zničoho nič ju preradili na inu prevadzku.
To ste mali vidieť čo bolo za cirkus keđ som ja kolegovi pomahala odmrazovať a umyvať chladničku, keď som pracovala este ako čašnička 😂😂

autor
5. feb 2020

@mila23 ano to ma napadlo hned ako sa zamestnam, ajked preniekoho to moze byt detinske ale ja niesom taka ze by som si zacinala s niekym takze sa jednodcuho dohodnem nech mi napise par krat a uvidime ako sa mu to bude lubit 🤗

0kristina0
5. feb 2020

Mas ty ale zlaticko doma

mondolina
5. feb 2020

Problém je v tvojom mužovi nie v tých ženách.
Zbavila si sa už jednej, teraz zas druhá a potom ďalšia.
Nebavilo by ma to.

123kika1234
5. feb 2020

Presne ako jedna pani tu napisala, zistila by som si meno jej manžela a povedala by som čo robí

tncka
5. feb 2020

🤣🤣👏👏👏

rusalkablack
5. feb 2020

Ja by som ti práve odporučila ísť za ňou teraz s bruchom, a pred všetkými jej povedať : Vy sa nehanbíte tomuto nenarodenému nevinnému dieťaťu kradnúť otca ? A so zdvihnutou hlavou odísť.

marca12
5. feb 2020

Uff a co akoze od neho chce o polnoci??? Ako to zdovodnil. V kludr by som si s nim pohovorila,ze takto sa buduci tec rodiny nesprava.

fineta
5. feb 2020

Je to celé trápne. Určite by som sa nešla hovadit a robiť poriadky k nemu do prace a zhadzovať sa tak. Podľa mňa je vina v Tvojom chlapovi. Nástrahy v podobe vtieravych ženskych sa vyskytujú celý život mam pocit. Zvlášť, keď máme doma atraktívneho muža. 😏 Manželstvo pre ne nie je žiadnou prekážkou, skôr výzvou. Je čisto na mužovi aké má priority. Pokiaľ je normálny, tak mu príde takáto ťapa smiešna a dobre si uvedomuje, že jeho miesto je doma pri žene a deťoch. Pokiaľ má v tom zmätok, tak nestojí takýto partner vôbec za trápenie.

bajka16
5. feb 2020

Fuha.. Ako tehotnej ti toto nezávidím je to dosť na psychiku.. Ale už rovno s nim do budúcnosti ani nepočítaj 🙂 klamár ako vyšitý

modrykoniicek
5. feb 2020

Ten degeš by letel von dvermi keby zomňa robil nenormálnu.Môjmu vypisovala spolužiačka z výšky...hneď ju stopol.A ona sa ukľudnila.

Čo dovolíš, to dostaneš.

sonnenshein
6. feb 2020

Ja napriklad tiez vela kolegov a kolegyn volam poklad, zlato, atd. Od 22 rocnych az po 60 rocnu. Proste mame take vztahy. Tym chcem povedat, ze Len to samo od seba nie ke koniec sveta.

fineta
6. feb 2020

@sonnenshein... ale v noci asi kolegovcov nekontaktujes. Počkáš do rána, nie? 😂 😂 Ci teraz, keď trpis nespavosťou, nedáš spat ani im?? 😂 Toto som si o Tebe nemyslela, milá moja. 🙏😁😁

sonnenshein
6. feb 2020

@fineta Paradoxne, uz sme mali servisny zasah od polnoci do 3 rano, a veru mi kolega volal asi o pol 2... 😳

msally
25. nov 2020

Ja by som jej natajňaka zavolala, predstavila sa a povedala, že ešte raz bude v noci jeho mobil zvoniť, alebo pipat a bude to ona, ze zavoláš na políciu, že dajaká štetka vás v noci otravuje. A by som bola zvedavá, či to tvojmu mužovi povie, a že ako tvoj muz zareaguje. Keď ju bude obraňovat, tak sme doma.

msally
25. nov 2020

Jaaaj, pardon, to bol starý príspevok. Ok, tak ako to nakoniec skončilo??????

belaaaaaaaaa
6. feb 2024

Ako ja som veľmi tolerantná manželka. No aby kolegyňa vypisovala môjmu manželovi Zlatko alebo Láska a ešte to neskrýval. Tak na to chvalabohu dosť inteligentný. No k tvojmu, niet slov. Určite je za tým niečo. Ja som za všetko na čom sa dvaja ľudia vo vzťahu dohodnú. Naozaj áno. No je to len jeho chyba, nie jej. On je tvoj partner, nie ona. Mám najradšej keď sa zo sokyne urobí fľandra a on chudáčik. Žije s Tebou on, nie ona! Je to Váš problém, ona s tým nemá nič spoločné. Mala by si si to vyriešiť s ním. A ja som dosť starý človek, aby som vedela, že je to tak. Vy dvaja a Váš vzťah je podstatný. Asi tak. Skús sa nad tým zamyslieť.Nejednaj zbrklo, to majú vo zvyku mladé ženy, je to chyba. S rozvahou.

larinka552
6. feb 2024

Musí to rázne stopnúť on, ak je svojprávny a príčetný.

Strana
z2