icon

Mokrý sen u manžela

drobcok1
23. júl 2014

Chcela by som sa opýtať, či je niečo také normálne u 30 ročného chlapa. Sex máme normálny, ale mokré sny u neho pretrvávajú a sú pravidelné a stále. Príde mi to strašne hlúpe, kedže v takom veku a s dieťaťom doma je to takéto. Dakujem za odpoved.

niki101988
23. júl 2014

@pribinak Vieš čo ja sem zájdem ale ak by som mala problém z lekárskeho hľadiska nejaký tak sa tu poradím laicky, ale mám kamošky sestričky a lekárky, ktoré bežne počujú odpoveď, ale na MODROM KONÍKOVI PÍSALI

niki101988
23. júl 2014

@slobodnabaculka Ja by som mu navrhla milenku kedže manželka s ním nechce zjavne spávať

drobcok1
autor
23. júl 2014

@niki101988 vsak to je jedno s druhým.. nechce somnou, chce sám so sebou.. 🙂

vejula
23. júl 2014

@drobcok1 na začaitku si pisala, že sex ma pravidelný a teraz píšeš, že s tebou nechce spavať. Tak ako teda

slobodnabaculka
23. júl 2014

@drobcok1 Ješče mne napadlo zavolat na neho počas noci na tajňáša exorcistu, nech z neho vižene tú jeho sukubu spod duchne. Pozri se na internete, múže to bit ona, kerá ho furt počas noci zvádza.

sorciera24
23. júl 2014

@drobcok1 nechce s tebou spavat?...ved si vravela, ze mate stale sex a ze je az vyzmykany...tak potom ako to je? 😉

drobcok1
autor
23. júl 2014

@sorciera24 sex máme normálny myslím že som písala, a že je vyzmýkaný? a? čomu sa nechápe?

pribinak
23. júl 2014

@drobcok1 ja sa mu ani nečudujem. Ja by som na jeho mieste dostala minimálne nejaky mentálny blok, alebo by som bola rovno impotent
Možno je len ohľaduplny, máte mesačne dieťa a možno len čaká na tvoju iniciatívu, tak ked dnes príde z roboty, hneď skocte spolu do .... a majte sa radi ;))

prasiatko30
23. júl 2014

@niki101988 normalka nie das sem zo par priznakov a vsetky zenske ti napisu pripadne diagnozy ty si vyberies jednu este sa potom opytas aku liecbu by bolo treba na danu dg nasadit a je to samoobsluha zabavy 😀 😀 😀 doktori su zbytocni.

Este potom sa opytas na zarucenu vesticu a si vybavena na stastny a dlhy zivot 😀

sorciera24
23. júl 2014

@drobcok1 ze s tebou enchce spavat!....tak spite teda spolu ci nie?.....ci schiiiza aj u teba? 😕

simca06022011
23. júl 2014

@drobcok1 tak teda kazde cca 3 tyzdne to hadam prezijes ;) je to normalne... nevidim dovod sa vobec pozastavovat nad tym... horsie by bolo keby vobec a ani o sex by sa nezaujimal, to by si zase riesila ine problemy

vejula
23. júl 2014

@drobcok1 zamotavaš sa. Raz pišeš, že sex mate normalny, pravidelny a potom, že s tebou nechce spavať. Tak ako to teda je sa pytam. Ak sex s tebou nechce a vy spolu nespavate, tak sa proste vyprazdnovať nejako musí, ak nie vedome cez den, tak si telo spraví čo musí v noci. Ak spolu spávate normálne a napriek tomu mava mokre sny, tak sa mu to tam asi plní rychlejšie a potrebuje si semeniky vypradznovať častejšie, ako je intenzita vašho sexu. Nieje na tom nič nenormalne ani nič čo by potrebovalo nejaku diagnostiku

niki101988
23. júl 2014

@prasiatko30 Asi tak ako píšeš alebo porovnávanie si lekárskych postupov. Ja som so svojou chorobou zažila rôznych lekárov od milých po nepríjemných ale v globále tí najhnusnejší najmenej ľudskosťou ohrabaný mi najviac pomohli. Nepúotrebujem aby bol na mňa doktor milý ťuťu ňuňu a pri tom debil. Nech je aj protivný ale nech je odborník

slobodnabaculka
23. júl 2014

To je jak s hladem, ríkam vám. Napr. když se nestihnu o jedenácte večer pred seriálem nadlábnout a tesne po nem už nedvihnem loket, aby se dostála na rad do ledničky a usnem s práznym žaludkem, tak se mi snívá počas celé noci o žrádle. Je to tak. Mám preludy, všade vidzím plné stoly jídla, lokše, buchty, grilované kridílka, mascené plechy, plnené bravčové panenky a když se ráno zobudzím, tak mám zaslintaný celý vankúš. To je jednoducho tak, telo si pýta čeho mám nedostatek.

drobcok1
autor
23. júl 2014

@vejula sex nechce, všetko čo je, je len moja inciatíva a riešim tu inú vec, nie dáky sex

niki101988
23. júl 2014

@drobcok1 rešiš niečo čo problém nie je. Môžeš skúsiť oddelené spálne a nebude Ti vadiť nič

drobcok1
autor
23. júl 2014

@niki101988 aj to je jeden z možností

vejula
23. júl 2014

@drobcok1 ale ono to zrejme spolu suvisi. Tak ak nechce sex, napriek tomu mava mokré sny, teda orgány aktívne ma, tak je možno len lenivy a nechce sa mu sexovať a nechava to na prírodu, nech to urobí za neho bez namahy 😅

drobcok1
autor
23. júl 2014

@vejula haha to si trafila klinček po hlavičke.. uplne si myslím.. 🙂

silacka1988
23. júl 2014

no tak ja neviem, ale nejako som sa stratila...Je ti trápne že muž ma polúciu (normálna vec o ktorej sa aj decka v skole ucia na biológií), potom napises ze je to kazde tri tyzdne...potom ze sexu mate dostatok a je vyzmychany (my pod tym rozumieme ze sa v sexe teda nema na co stazovat ) potom napises ze on s tebou sex nechce..nakoniec to zaklincujes tym ze on chce sexoval len sam so sebou a nie s tebou a opytas sa nas co na tom nechapeme ved mate sex normalny :D neviem teda ci hladas pomoc pre svojho chudaka muza co sa musi hambit za to ze trpi pravdepodobne hroznou diagnozou -ma penis a v noci mava sny!!!!, alebo hladas pomoc pre seba lebo ziarlis na to ze este aj sny bez dotykov mu urobia lepsie ako ty jeho vlastna manzelka :D teda nechcem byt zla, uz tvoja otazka bola vazne blba neviem ako si dospela kdietatu ked nevies zakladne biologicke veci ako v telemuz a azeny funguju...ale tolko schyzy v par odpovediach som dlho nevidela...🙂 kazdopadne zachovaj pokoj, kocky ti napisali pravdu je to normalne a maju to aj zeny aj muzi...niet s aza co hambit a na tvojom mieste by mi bolo trapne to s nim rozoberat a nie to ze sa mu to obcas prihodi...ved hodim do pracky a idem dalej, on ti tiez neskuma kazde rano nohavicky , nechapem ako na to vobec mozes takto prist...ved ked sa s tym zobudi, nech si vymeni pyzamo, da do spiny a hotovo nie ? to sa ti musi priznat aby si ho prezliekla?aby si si zapisala do dennicka intenzitu a datum?vieskolkokrat s amu to stane a ani o tom nevie a dorana aj ,,stopy´´uschnu? ach mat tak tvoje problemy..prajem muzovi zdravu psychyku, bude ju potrebovat!

terezka1947
23. júl 2014

....no jaaaa tomu troska nerozumiem...

mate MESACNE dieta????to znamena,ze si este v sestonedeli,nie????
a mavate previdelny sex?fuuuuha....

ale ok...dajme tomu,ze mate.....

ale keby to aj tak bolo,ze ho trebars nutis IBA TY....nenapadlo ta,ze ON sa moze citit blbo,ze ti ublizi,ze ta este vsetko bude boliet.ze caka,co ty...a nerobi na teba natlak??????

drobcok1
autor
23. júl 2014

@terezka1947 nikto nikoho nikde nenúti! OMG!

terezka1947
23. júl 2014

@drobcok1 naozaj? 😀 😀 OMG 😀

ivetz
23. júl 2014

@drobcok1 Vieš čo? Nechaj svojho muža žiť! Je NORMÁLNY! Mne sa zdajú nenormálne Tvoje myšlienkové pochody a tak toho Tvojho mm začínam trocha ľutovať ☹ !

sorciera24
23. júl 2014

podla mna uz su prazdniny prilis dlhe a nejakej puboske /pubertakovi to uz riadne kape na karbit..... lebo toto uz co tu citam je fakt sci-fi....sorry, ale tu uz jej neverim ani pol slova..... niektorym deckam fakt tie prazdniny neprospievaju....

jana_eyre
23. júl 2014

mna zarazilo jedno - preco ti to vlastne potom vravi? co od teba ocakava?

neviem, mozno sa to stava aj mojmu muzovi, nikdy som to neriesila, mne sa to teda obcas stane tiez.. a to spim vedla svojej dcery - s nou to ale nema nic spolocne, ved nezijeme v stredoveku aby som mala vycitky este aj za vlastne sny, ktore neviem ovplyvnit..

/videla som raz taky dokument o michelangelovi.. on sa cele noci mucil a snazil sa nespat, pretoze mal eroticke sny a chcel ostat "cisty".. zrejme preto potom vytvoril tolko diel 😀 asi ich robil po nociach.. /

silacka1988
23. júl 2014

a este som zabudla dodať, zdravy muz ma erekciu 2-3 krat za noc..sam on o tom nevie a nemusi sa vzdy skoncit aj ejakulaciou... V prípade ze by s amu to nedialo, VTEDY by mal ist k lekarovi, pretoze to moze signalizovať vážnejsie zdravotné skyte problémy....nevsimla som si to ze mate mesacne dieta, verim tomu ze ti len ,,trosku preskakuje´´ co by ine mamicky dali za to keby jediny ich problem bol flak na manzelovom pyzame aaaach 🙂 pekny den

terezka1947
23. júl 2014

@jana_eyre vidis,mna zarazilo,ze maju mesacne dieta a pravidelny sex 😀

jana_eyre
23. júl 2014

@terezka1947 mna to nezarazilo, lebo poznam jednu zenu, co tak fungovala v pohode hned po porode aj deti ma s malym vekovym rozdielom :D.. ludia su rozni...

dadulko1
23. júl 2014

joj, že vás to ešte baví jej (či jemu?) odpovedať, šak ani ona sama už nevie, či majú alebo nemajú sex, a možno nemá ani manžela, a možno ani dieťa, a možno sa tu zasa niekto dobre baví