icon

Motivačné reči

7. sep 2021

Neviem ci som len ja taka ze si to moc vsimam ale nejdu aj vam uz na nervy vsetky tie motivacne kecy? Napr ze zivot je taky aky si ho spravis a ked chces vsetko sa da a podobne. Ja nehovorim zcasti pravda zivot si clovek zcasti moze zariadit ako chce aj ked chce nieco mat moze sa minimalne o to snazit hej to je vsetko pekne ale je tam jedno velke ale..pride mi ze hlavne mladi co si vsimam pouzivaju tieto ,,ruzove" citaty to ja volam a myslia si ze svet bude hned krasny ked to budu pouzivat a co najviac. Moze si pre priklad niekto kto zije vo vojnou postihnutej krajine povedat ze svet je krasny a ake si to spravil take to ma? je to uz extremny pripad ale mam pocit ze niektori ludia si zivot moc idealizuju a nechcu vidiet tvrdu realitu. Budem sa tvarit ze vsetko je super krasne ze vidim vsade motyliky a ruzove poniky a problemy tym zmiznu alebo co? Uz len ked clovek niekomu nadhodi nejaky problem alebo nieco tak hned vytahuju na vas tieto otrepane frazy. Moze mat clovek vsetko co chce ak naozaj chce? Urcite nie vsetko je to hlupost a blud. Nechapem niekedy ake ruzove okuliare dokazu mat ludia na ociach. Co si o tom myslite?

Strana
z2
vanda323
7. sep 2021

Áno, úplne s tebou súhlasím. Tak dúfam že sa nám obom bude dariť šíriť dobro, úsmev a lásku ❤️❤️❤️

autor
7. sep 2021

@vanda323 aj ja dufam a stale je nas este dost na to neboj nie je to az take zle s nami ludmi 😀😊👍

surama
7. sep 2021

Ahoj, no to je prave to, ze tieto citaty zdielaju ludia, ktori takto neziju, ale chceli by. To mas to iste, ako ked niektore pariky sa vkuse fotia a vkuse pisu, ako sa miluju a tu zrazu rozchod. Stastne pary nepotrebuju inych presviedcat o svojom stasti.

Tak aj clovek, ktory je optimista nepotrebuje zdielat tieto citaty, lebo on tak realne zije a ludia to na nom vidia 🙃

monane
7. sep 2021

@surama toto si ale že totálne vystihla, to je tak akoby chcel niekto sa mať, aký by chcel byť, mne to nelezie na nervy, len ma udivuje, že keby ľudia sa viacej snažili žiť život aký chcú a nie len zdieľať veci 🙂

jana_vaj
8. sep 2021

Mne práveže idú na nervy negatívne reči, to ako veľa ľudí vidí len zlé veci, nech by sa čokoľvek stalo, tak proste nič pozitívne v tom nevedia nájsť a mňa osobne to celkom deptá.

martinenka886
9. sep 2021

Presne, negativne reci aj mna vedia vytocit. Ale take ked su fakt ze na vsetko co sa len da. No a teraz v tejto dobe su celkovo ludia zli, neprajni a viac sa hadaju. Cele zle.

autor
9. sep 2021

@martinenka886 aj mne to niekedy tak pride akoby sa len viac vyfarbili dobri su lepsi a zly horsi neviem no mozno len vec pohladu. A ja tiez nemam rada len negativne reci ani jeden extrem sa mi nepaci. :D

ndrag
9. sep 2021

Ja to tiez neznasam a este viac neznasam tie motivacne speking eventy, alebo pobyty, pripadne literaturu na to zameranu co ma akoze z ludi spravit uspesnych podnikatelov :D. Pritom 99% z tych ludi ani nevie co by chceli v zivote robit, nie to v com podnikat 😂.

ziarifka
9. sep 2021

Tomu motivačnému šialenstvu prepadol môj mladší brat. Dokonca ma aj vzal na nejaký brutálne drahý trojdňový seminár. Toľko nešťastných skrachovancov, čo tam bolo. Presne, ako píšeš, stále zdieľa na fb nejaké citáty a obrázky peňazí. Ale on je na tom psychicky a finančne čím ďalej tým horšie. Nenechá si poradiť. Ďakujem za túto debatu. Snažil sa ma presvedčiť, že nemám pravdu a ti kouči a ich programy sú tá najlepšia cesta za šťastím.

autor
9. sep 2021

@ziarifka to mi je luto a tvoj bracho je zivy priklad ze to moze naozaj cloveku uskodit a nielen financne. Nechapem tych ludi co tahaju takto peniaze och

Strana
z2