Môže expartner urážať bývalú partnerku a deti?
Je normálne aby expartner zhadzoval ženu krorá mu vynosila, porodila a vychováva jeho vlastné deti? Je normálne, aby zhadzoval aj svoje vlastné dieťa? Hlava mi to neberie.
áno.. však somárov máš kadejakých...
Sú ľudia,čo urážajú aj svoju mamu,otca,súrodencov... urazena hrdosť,bolesť, nenávisť, závisť, možnosti je tak veľa,že prečo...
No keď je to debil, áno, môže.
Nuž tak by si si mala napraviť hlavu, zacat treba od seba.
Áni robia to taki hajzlikovia ktori si nevazia tu zenu, klasika
No toto riešim aj ja, ale inak dosť hnusné čo? Som mu za nič, a tak sa cítim.. no ťažké to je..
Raz som odišla z rande, kde chlap začal ohovárať ex. Takže áno...
@zuzuyati očakávala by som, že mi to aspoň nebude sťažovať keď už som ostala na všetko sama. Každý si do nás obtrie papule a v konci je to hlavne on, ktorý nás verejne pozhadzuje.
Nevyrovnal sa s tým ešte, niekto sa s tým nevyrovná nikdy a vtedy má potrebu celému svetu ukazovať, že bez neho to ex nezvládla a stále bude hľadať nedostatky z pomsty, že ho opustila..
Tak, normalne to nie je. Ale ked je uz ex, tak asi nebol normalny a co od takych ludi cakat?
No mrzí ma to, ťažké toto. My žijeme zase spolu, ale vlastne každý sám. Ja všetko deti robota nákupy variť prať atď. Veď to poznáš, a stále som za sprostu.
On oba seba rieši a firmu a svoje veci. Nič viac. Deti tak ze hľadá chyby, čo nie je podľa neho, a vredy robí peklo. No cele zle. Lenže ja to už nedávam. Som KO
Bolí to, hlavne kvôli deťom keď čovwk vidí že iné ženy a deti majú normálnych otcov, mužov a my sme museli toto indivíduum vychytať. Pritom na začiatku, dokonca do príchodu druhého dieťaťa sa javil ešte ako fajn otec. Keď tu čítam obvinenia, že si isto vedela aký je, no nie nevedela. Niektorí ĺudia sa vecia parádne dlho pretvarovať.
A čo vlastne vraví, čoho sa to týka?
@zuzuyati u nás tiež. Deťom sa nevenuje vôbec nemá o ne záujem a pritom taká pretvárka prvé dva roky. Teraz presne ako píšeš, hľadá na deťoch chybu aby si uľavil a najlepšie verejne. Deti ho vidia zriedka a keď tak ich on ešte poníži? Neverím, že mu na nich niekedy naozaj záležalo.
Ano moze to byt aj pretvarka alebo sa vyfarbil, alebo zmenil. Len zas...ono toto kazdeho po case prestane bavit pocuvat. Ja by som na to vobec nereagovala a skusala vytesnit na maximum...len mu davas zadarmo zbytocne priestor vo svojej hlave, ked sa tym zaoberas. Viem ako tazko sa to vytesnuje, no trening robi majstra.
A on zovsednie, ti normalni si o nom pomyslia co to za chuja co obsiera tych, pre ktorych tu mal byt v tom dobrom...a ze taketo jednostranne ohovaranie je hnus. Aj tie najvacsie klebetnice to po case prestane bavit riesit s nim.
Presne aj u nás to bolo tak isto. Keď bolo prvé dieťa bolo to celkom ôk a po druhom otočka , a už to trvá 7 rokov.. no nič moc teda..
No myslím,že to máme dosť podobné, mrzí ma to za všetky rodiny deti matky, keď je muž takýto, nič nepomôže, za to reči o tom ako mu všetci ubližujú je milión. Aj keď aj ja to o ňom hovorím, lebo už nevládzem.
Ty si ranena zena, exmanzelka?matka, robis, co mozes pre jeho deti a on ti drbne dyku do chrbta ako Brutus, pri kazdej prilezitosti... Nuz, on nie je v očiach okolia v dobrej pozicii... Odisiel od zeny s detmi... Tak ta aspon musi ociernovat, aby sa opeknil a vyvinil. Zasa si nemysli, ze takym okolie zozerie ich bájky aj s navijakom. Mozno si uz vypocul, ze je chrapun a ze to posral,zdrhne kazdy slaboch a zena, staraj sa. 👽
Poznam v blizkom okoli taky pripad, tam ten chlap dobre fungoval ovela dlhsie, no nakoniec to dopadlo podobne, ako pises. Dal sa ale presvedcit na psychiatra a ten mu zistil narcisticku poruchu osobnosti. Tu musel mat uz davno, len asi tie prejavy neboli take intenzivne. V podstate sa to zlomilo pocas covidu, plus k tomu dalsie velke stresy v rodine. Mozno.aj pre tvojho muza uz dve deti boli prilis velka zataz a preplo mu.
V podstate takito ludia nie su celi zli, len maju strasne nizke sebavedomie, z coho niekedy maju aj pokrutenu realitu, veci si interpretuju po svojom. Plus rozne nezdrave sposoby riesenia konfliktov a citovo narocnych situacii, co bol pre nich vacsinou v detstve sposob prezitia, no v dospelosti to uz skodi im aj okoliu. Moze byt, ze ked su dobre casy a vsetko klape, tak je ten clovek fajn, no potom pride nieco narocnejsie a zamota sa do svojich bludov, co si samozrejme odnesie okolie.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/719941...
Po tomto ma už neprekvapí nič. Takže áno, dokáže človeku prepnúť a zmeniť sa z ,,ukazkoveho" otca na rôzne monstrum
Moze si zena s takym debilom spravit deti? Ano moze, si ukazkovy priklad.
@0kristina0 úprimne si myslíš že ma zhadzoval pred deťmi? Nie nezhadzoval, pretože by som od neho odišla. Ľudia sa vedia pretvarovať dlho, tiež sa vedia vplyvom okolností zmeniť.
autorka...a nevybrala si si sama tento materiál ??? či niekto ťa do výberu nútil ????
Autorka a akym sposobom ta vlastne zhadzuje ?
Nechápem aky ma zmysel navazat sa do autorky ci nevedela koho si berie 🙄
Bože keby sme každá vedeli ako sa náš chlap po pár rokoch zmení tak by ľudstvo vymrelo....
Úplne bežné sa človek dokáže zmeniť, nechápem čo je na tom neuveriteľne.
Hlavne chlapi, veľmi často, dokážu po rozvode úplne na deti zanevriet. Oni nemajú pudy ako matka. To sú proste chlapi.... nehadzem všetkých do jedného vreca, ale väčšina chlapov si nedokáže k deťom vytvoriť také pevné puto ako matka.
Preto vždy v každej diskusii sa budem hádať, že nikdy nemá otec rovnaké právo na deti ako matka. Presne pre toto. Chlap si zbali svoje 2 gule a a je spokojný, maximálne pošle nejaké to euro, zatiaľ čo žena zvláda celé roky každodenný boj o výchovu a starostlivosť deti
Ci moze? Ako vidis moze.
A bohuzial, vela ludi ma rozne poruchy, ktore vedia perfektne maskovat, a mozno o nich ani nevedia, a casto pride nejaky "spustac"

Jasné,že môže....keď je to k...t