Môže mať žena k žene čisto kamarátsku lásku?
Mám 22 rokov ale idem radšej anonymne lebo dosť často píšem príspevky Podľa vás je vpohode keď si dospelé ženy čo majú svoju rodinu mužov a deti raz za čas vyjdú von alebo sa stretnú u niektorej z nich doma a urobia party ?
Mne sa raz stalo že sme boli na party a niečo sme popili a zvrtlo sa to tak že sme skončili s jednou ženou v posteli ... čisto kamarátsky ráno sme sa zobudili len sme sa usmiali a išli sme proste za ostatnými
a okolie ma za to neznáša ...myslím mama
Ako ked si spraviš party s kamoskou ok aj ked spis snou v posteli je ok ale ok to neni ak si v tej posteli snou mala niečo viac
Kamarátsky ju môže mať rada, ale nie ľúbiť... podľa mňa. Takže tam už je potom niečo viac, ako čisté kamarátstvo.
Môže a ak sa priťahujú raz začas môžu si to aj spoločne užiť v posteli . Myslím ,že ak by sa jednalo o mňa môj priateľ by s tým problém nemal .Je to vždy lepšie ako keby som si to rozdala s chlapom to by bolo zlé na pochopenie a prekúsnutie.🙂
Nó, musím sa priznať, že sa mi to stalo tiež, ale to ešte v dobe, keď som nebola vydatá, čize u mňa je to v pohodičke. Ale čo sa týka takých vecí v manželstve, to je o tom, či tvoj muž s tým súhlasí, a aj či tebe by nevadilo, ak by niečo také urobil on. Môj by mi veru žiadneho pichoša ani "kamošku" neodobril 😁 A ani ja by som nesúhlasila, keby sa chodil klátiť s chalošmi niekde na party 😅😅 Takú "lásku", v tom ťa viem pochopiť, mám dve také kamošky, ktoré ľúbim ako sestry (a s jednou z nich to tak aj pred rokmi dopadlo, ako píšeš ty). A prečo tým zaťažuješ mamu? Jasné, že sa jej to nepáči, keď asi neveru počas manželstva očividne neuznáva. To už asi musí iba prejsť časom..

Skocili ste v posteli? To znamena ze aj nieco bolo? Tvoja mama akoze o tom vie? A co tvoj manzel?