icon

Môže sa partner zmeniť kvôli vplyvu matky?

12. jún 2025

Zienky, myslite si ze partner sa este dokaze zmenit alebo som iba naivna ?
Uz rok bojujem so svokrou a je to cim dalej tym horsie . Samozrejme zo zaciatku bolo vsetko fajn kym sa robilo co chcela ona. Partnera stve proti mne ako klamem, ako mu chcem ublizit, obrat o vsetko ale najhorsie je ze partner jednym uchom dnu druhym von. Vobec sa ma nezastane .Skor mi povie ze mam byt diplomat drzat usta a mam sa tvarit ako je vsetko ok a chodit tam aj s dietatom co ja uz striktne odmietam.
Do vsetkeho sa nam stara ,vzdy ked ideme mimo domu o vsetkom vie ,samozrejme zavola partnerovi a on hned vsetko referuje. Ked som mu povedala naco jej vsetko vravi , tak odpoved je ved sa pytala co jej ma klamat. Boze chran jej to nedvihnut a ak nahodou do minuty jej volat spat lebo bude nasrata.
Napriklad boli sme dohodnuty ze ideme nieco vybavit , tak ja nachystam dieta seba a ona zavola a zmena planu lebo ona nieco potrebuje a partner zas ze co vysilujem ved my mozme ist aj inokedy. A toto sa deje kazdu chvilu. Niekolko x som mu vravela ze nech s tym prestane ze prvorade by sme mu mali byt my s dcerkou nie jeho matka ale jeho odpoved :je to jeho mama a on sa musi o nu postarat. Este dodam ze jeho matka zije aj so svokrom v spolocnom dome s bratom a svagrinou. To nevravim ani o nakupoch pre matku, a potom zrazu ona nema peniaze a da mu ich az ked dostane invalidny. Ale hlavne ze kazdy bozi den nakupuje online ( mala som ju na fb tak viem videla som jej komentare ako objednavala a nie raz viem ze tie nakupy platil partner aj ked som mu to zakazala)
Naposledy sme boli u nich pred viac ako mesiacom , partner mal volno ( stvrtok) a ze potrebuju nieco pomoct na zahrade, fajn isli sme . Ale neudrzala som sa ked zacala diktovat robotu na dalsie dni ze ma prist a pomahat. Ked som sa ohradila ze on ma aj doma robotu tak sa pustila domna ze co take ma on na robote na byte, a ze je to jej syn a on je povinny jej pomahat a ze tak je to zauzivane a tak to bude . Povedala som ze urcite ze to takto nebude a ze nech s tym laskavo prestane do oci mi povedala ze ona v zivote neprestane a ze partner mi nema rozpravat co ona na mna kyda . A samozrejme partner 2 metre od nas ale on nic nepocul. Vcera , on po nocnej chvilu co bol s nami sa zahral s malou a mama zavolala a on musel ist lebo mama potrebuje ist do mesta na nakup a svagrina aj jeho brat boli doma ale oni nemusia. Povedala som ze nie nech ide brat. Tak zavolal matke ze nejde ta ho zvozila . O 5 min telefonat od jeho otca ci ma 5 rokov ze mna pocuva a najlepsie ze jeho otec pride ku nam narobit poriadky somnou😅 Tak zas poslusne utekal za mamickou prisiel o 2 hodiny a tvaril sa ako je vsetlo ok a ze naco som robila ten cirkus. Je toto normalne povedzte mi? 40 rocny chlap a nevie sa odstrihnut od vlastnej matky. A zevraj vobec nieje taka zla jeho matka ze teraz na mna nic nevravela . Vecer hned kilometrova sprava od matky ako mu hra na city ze ona nieje taka zla ale to ja . Tak rok na mna kydala spinu,ale ja som ta zla co robi problemy .
Vzdy si vravim ze sa to zmeni,ze predsa nepride o nas koli matke ale cim dalej mam pocit ze my ho nezaujimame iba aby bola jeho matka spokojna 😢

Strana
z2
maury
13. jún 2025

No každopádne skončí to, keď svokra zomrie. A ako to bude potom fungovať medzi vami, je vo hviezdach.

ekira1
13. jún 2025

Niečo podobné som mala doma i ja, bývali sme u nich, chcela aby sme ju brávali na návštevy k našim známym, vždy jej hovorili kam ideme, prečo tam ideme, kedy prídeme, mala pre nás harmonogram, čo máme robiť. A samozrejme všetky náklady platiť, pretože to raz zdedíme ( viac súrodencov takže tažko). Stopla som to a platili sme len polovicu nákladov, to sa jej nepáčilo. Dala som manželovi ultimátum, ja s dieťaťom sa sťahujem a on nech sa rozhodne, buď nech ostane pri matke, alebo ide s nami, ale v prvom rade bude manžel a otec. Odišiel s nami, tiež boli celé mesiace srdcervúce telefonáty, obvolávanie mojej rodiny a stažovanenie sa na mňa, akého dobrého syna vychovala a ja som ho skazila, vyvolávala po svojej rodine, akého má zlého syna. Potom to prešlo k vydieraniu, všetko predá a nič dediť nebudeme, vyhrážala sa nám súdom, že ju okrádame ( nikdy sme nič od nej nevzali ani nedostali) atď. Trvalo to asi tri roky, možno viac kým sa skludnila. Ale boli len formálne krátke návštevy pár krát do roka, vypočuli sme si jej náreky, výčitky, vyhrážky, nedostali ani pohár vody a zas šli domov..

dory11
14. jún 2025

Unas čiastočne zabralo keď som nečakane a neplánovane odišla na 3dni aj z malou k mojej rodine .potom sa to trochu zlepšilo ale mi bývame zo svokrovcami v jednom dome ale trochu to zafungovalo a už občas vidí že nie som vždy zlá ja ale aj jeho matka /otec

kankam
30. jún 2025

Výživné

Strana
z2